2777
2789
عنوان

دلم میخواد.....😍😋🍝🍳☕🍕🍜🍟🍷🍺🍰🍔

| مشاهده متن کامل بحث + 4285 بازدید | 280 پست
فر ندارم ☹️ جو گیر شدم سر جهازم بر نداشتم😥☹️

اشکالی نداره تو قابلمه بپز ....من انقدر از این فر بدبختم کار میکشم ک حد نداره ..البته من هرچیزی و ک فک کنی درست میکنم ..کیک و شیرینی و غذا و...حتی واسه یه بار ک امتحانش کنیم

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉

من فسنجون و انواع اش ها رو خوب میپزم اما بیشتر تخصصم تو انواع کیک و شیرینیه، شوهر آبجیم همیشه من میگه  من جای شما بودم یه قنادی بزرگ میزدم

لبخند بزن، انار لب های تو را دانه کنم...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اشکالی نداره تو قابلمه بپز ....من انقدر از این فر بدبختم کار میکشم ک حد نداره ..البته من هرچیزی و ک ...

ای جانم چقدر خوب 😍

من شیرینی تا به‌حال درست نکردم ولی تو قابلمه کیک خیلی درست میکنم😍😍😍😍

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

منم عاشقه غذای جدیدم هم درست کردنش هم خوردنش

غذاهای خارجی هم تاحالا درست کردی؟! 

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

خب بگو چجوری طرز تهیش😍😍 من همکار شوهرم خانومش سالاد درست کرده بود میگفت گفته خارجی هستش داخلش هم ...

#خورشت_داوود_پاشا
گوشت چرخکرده 500 گرم
پیاز رنده شده 1 عدد متوسط
پیاز نگینی خرد شده 1 عدد
نعنا خشک  4 قاشق سوپ خوری
رب انار  3 قاشق سوپ خوری
روغن مایع مقداری    برای سرخ کردن
زردچوبه،پودر سیر و آویشن به مقدار لازم

گوشت چرخکرده که من مخلوطی از گوشت گوساله و گوسفند رو استفاده کردم رو همراه با پیاز رنده شده و مقداری نمک و ادویه های گفته شده داخل یک کاسه مخلوط کنیم.
همه مواد رو حسابی با هم ورز می دیم تا خوب مزه دار بشن، بعد از مخلوط گوشتمون گلوله های کوچکی جدا میکنیم و توی دست ورز میدیم و حدود نیم ساعت داخل یخچال  ميزاريم
بعد از زمان داده شده، مقداری کمی روغن داخل تابه میریزیم و کوفته ریزه ها رو تفت میدیم تا رنگشون عوض بشه. این کار علاوه بر خوش طعم شدن گوشت باعث میشه تا موقع پختن گوشت به اصطلاح وا نره.
وقتی کوفته ریزه هامون به صورت یکنواخت سرخ شدن، پیاز داغ رو اضافه میکنیم و با هم مخلوط می کنیم.
و سپس بلافاصله، پودر نعنا خشک رو همراه زردچوبه اضافه میکنیم و برای دو تا سه دقیقه همراه کوفته ریزه ها تفت میدیم تا عطر نعنا بلند بشه.
و در مرحله بعدحدوداً ۲ پیمانه آب با رب انار مخلوط کرده و داخل ظرف حاوی کوفته ریزه ها و نعنا میریزیم و بعد اجازه میدیم تا با حرارت ملایم خورش بپزه و جا بیفته
نوش جان😋

من فسنجون و انواع اش ها رو خوب میپزم اما بیشتر تخصصم تو انواع کیک و شیرینیه، شوهر آبجیم همیشه من میگ ...

طرز پخت فسنجونی ک میپزی و بزار عزیزم ..فوت و فن های خاصم بگو ...منم کیک و شیرینیم معرکه میشه 😍😍

فالوده رو خودتون در ست  میکنی بهم یاد بده 😍😍😍😍

عزیزم نودل برنجی رو از فروشگاه لوازم قنادی میگیرم

توی اب جوش میریزم ، و بعد ابکش میکنم و توی شربت اب و شکر و کمی ابلیمو که گذاشتم کمی نیمه منجمد شه توی فریزر، میریزم و هم میزنم و حدود یک ربع تا یکساعت توی فریزر قرار میدم

اما مادرم نشاسته رو با اب مخلوط میکنه( بدون شکر و روݝن) و میذاره روی حرارت تا خیلی غلیظ شه و مدام هم میزنه، خیلی سفت باید بشه

بعد حدود یک ساعت توی یخچال قرار میده تا یفت تر شه و بعد رنده میکنه و توی شربت شکر مثل بالا قرار میده

حرف عشق میزنی؟ در من زنی مرده است،،،    ،،،،،،،      پرسی که چگونه ای، چه گویم؟ کز مرده برون نیاید آواز  ،،،،،،،،  سورنجان یا گل حسرت یک گیاه دارویی زیبا اما به شدت سمی هست،،                   همینقدر خوب، همینقدر خطرناک             خواهش میکنم سعی کنید غلط املایی نداشته باشید ،     منظورم اشتباه تایپی نیست، منظور فقط غلط املایی ست، 
منم عاشقه غذای جدیدم هم درست کردنش هم خوردنش

عزیزم ...غذاهای خاصی ک بلدی و واسمون دستور پخت بزار

شما فسنجون رو چطور درست میکنید؟

من دمسینه مرغ رو آب پز میکنم ریزریز میکنم آب مرغ رو نگه میدارم 

گردو رو ریز ریز میکنم تفتش میدم مرغ رو تفت میدم بهشون آب مرغ اضاف میکنم بعد رب انار و شکر و زعفران و کمی نمک 

خیلی خوشمزه میشه 

داوودپاشا هم همین فقط با گوشت چرخی توپی شده

البته مرغ و گردو رو میشه چرخ هم کرد 

میدونم اصلش این نیست ولی اینم عالی میشه

کلم سر همونایی که شبیه درخته عزیزم؟؟؟؟ 

کلم سر همون کلم قمری هست، سفته و سبزه 

حرف عشق میزنی؟ در من زنی مرده است،،،    ،،،،،،،      پرسی که چگونه ای، چه گویم؟ کز مرده برون نیاید آواز  ،،،،،،،،  سورنجان یا گل حسرت یک گیاه دارویی زیبا اما به شدت سمی هست،،                   همینقدر خوب، همینقدر خطرناک             خواهش میکنم سعی کنید غلط املایی نداشته باشید ،     منظورم اشتباه تایپی نیست، منظور فقط غلط املایی ست، 
ای جانم چقدر خوب 😍 من شیرینی تا به‌حال درست نکردم ولی تو قابلمه کیک خیلی درست میکنم😍😍😍😍

من هرررچی ک فک کنم یاد دارم و درست میکنم...کیک یزدیهام تو کل فامیل معروف شده 😁😁😁

شما فسنجون رو چطور درست میکنید؟ من دمسینه مرغ رو آب پز میکنم ریزریز میکنم آب مرغ رو نگه میدارم  ...

پیاز چی؟؟؟

عزیزم نودل برنجی رو از فروشگاه لوازم قنادی میگیرم توی اب جوش میریزم ، و بعد ابکش میکنم و توی شربت ا ...

مرسی گلم جفتش رو انجام میدم ببنیم چجور میشه😍😘😘❤️