2777
2789
عنوان

دلم میخواد.....😍😋🍝🍳☕🍕🍜🍟🍷🍺🍰🍔

| مشاهده متن کامل بحث + 4241 بازدید | 280 پست
به به .... یکی دوتا دستور پخت خوشمزه بزار واسم گلم 

خورشت ماست زیاد سخت نیست فقط کار میبره،نوشتم برات گلم فقط اینجا نمیشه بیشتر از پونصد جمله نوشت ،قبولش نکرد😘😘😘

به سه چیز تکیه نکن:  غرور،دروغ،عشق ،ادم با دروغ میتازد ،با   غرور می‌بازد ،با عشق میمیرد.      .دکتر علی شریعتی.             جانم فدای ایران 🇮🇷
خورشت ماست زیاد سخت نیست فقط کار میبره،نوشتم برات گلم فقط اینجا نمیشه بیشتر از پونصد جمله نوشت ،قبول ...

عه عزیزم شرمنده اذیت شدی 😘😘

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی تاپیک خوبی بود میون این همه تاپیک های بیربط چقدر این تاپیکا مفیده افرین اسی و دوستان

خدایا...انقدر کار به کار هم نداشته باشیم و باسوالاتمون ازار ندیم عاشقم عاشقم                                                         خدایا مراقبمون باش معجزتو دیدم                             خدایا عزیزامو برام نگهدار                                          
عه عزیزم شرمنده اذیت شدی 😘😘

نه دشمنت😍😍🌷😘

به سه چیز تکیه نکن:  غرور،دروغ،عشق ،ادم با دروغ میتازد ،با   غرور می‌بازد ،با عشق میمیرد.      .دکتر علی شریعتی.             جانم فدای ایران 🇮🇷
خیلی تاپیک خوبی بود میون این همه تاپیک های بیربط چقدر این تاپیکا مفیده افرین اسی و دوستان

فداتشم عزیزم

دستور پخت لطفا گلم 😍😍😍

کار هرکسی نییییس😑⁦☹️⁩ من خودمم بلد نیسم😑😂😂فقط خوردنشو بلدم

اینجاااا همه شاخ شهرن ساچه واو😒🙆همهههه علامه دهرن ساچه واااااو😑🤦دلوووو خوشگلهههه دلووووو خوشگلههههه تو دست من تک دله😐😐 خداوکیلی صدتومن میدم تک خشتم بده تو دستم😑😂زده ب سرم نمیدونم چی دارم مینویسم کله سحری😬از همین تریبون اعلام میکنم ک ساعت ۴صبح اینو نوشتم😑هااان یچی دیگم یادم اومد..من دقییقا ۳سال خواننده خاموش بودم🙆

توکانالم ترفندای باحال میگم برات 🌈

ایده غذامو میگم با روش پخت تا فکر نکنی چی بپزی🍱🥘🥗

تجربیاتم توتربیت فرزند👩‍👧‍👦

از پوشک گرفتن

پاسخ ب سوالات شما ❓❓❓

عکسهای ارسالیتونو میزارم تو کانال

بصرف روزمرگی

لینکو نگه دار بعد باز کردن بزن     ایتاس

https://eitaa.com/rozmareham

برای سلامتی بچه هام دعا کنین

سلام لطفن درخواست دوستبمو قبول کن کارت دارم ...یه جا خوندم داروی داروی دست ساز چاقی گفتی داری..هواست ...

درخدمتم عزیزم