😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ... `` و من یَتَوَکل الله`` متاهل و صد البته متعهد 😌🌱 💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
حرف عشق میزنی؟ در من زنی مرده است،،، ،،،،،،، پرسی که چگونه ای، چه گویم؟ کز مرده برون نیاید آواز ،،،،،،،، سورنجان یا گل حسرت یک گیاه دارویی زیبا اما به شدت سمی هست،، همینقدر خوب، همینقدر خطرناکخواهش میکنم سعی کنید غلط املایی نداشته باشید ، منظورم اشتباه تایپی نیست، منظور فقط غلط املایی ست،
😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ... `` و من یَتَوَکل الله`` متاهل و صد البته متعهد 😌🌱 💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
حرف عشق میزنی؟ در من زنی مرده است،،، ،،،،،،، پرسی که چگونه ای، چه گویم؟ کز مرده برون نیاید آواز ،،،،،،،، سورنجان یا گل حسرت یک گیاه دارویی زیبا اما به شدت سمی هست،، همینقدر خوب، همینقدر خطرناکخواهش میکنم سعی کنید غلط املایی نداشته باشید ، منظورم اشتباه تایپی نیست، منظور فقط غلط املایی ست،
من همسرم خیلی ساده میخوره ...اما من وقتی تو فر بپزم همه چی میریزم 😂😂 فلفل دلمه ..مرغ...سیب زمینی.. ...
فر ندارم ☹️
جو گیر شدم سر جهازم بر نداشتم😥☹️
هم کلم پیچ هم کلم سر من با کلم سر درست میکنم معده رو نمیسوزنه
کلم سر همونایی که شبیه درخته عزیزم؟؟؟؟
اره خیلی هم عالی 😍😍😍😍 یه خورش داوود پاشا ترکی هست ..فک میکنم باید خوشمزه باشه تو سبک فسنجون خودم ...
خب بگو چجوری طرز تهیش😍😍
من همکار شوهرم خانومش سالاد درست کرده بود میگفت گفته خارجی هستش داخلش هم میگو بوده😖😖😖