2777
2789
عنوان

دلم میخواد.....😍😋🍝🍳☕🍕🍜🍟🍷🍺🍰🍔

| مشاهده متن کامل بحث + 4285 بازدید | 280 پست

بچه ها بیایین یکم غذاهای خارجی آسون بهم یاد بدیم 😍😍😍😍😍😍😍😍

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

نه عزیزم اصلا شیرین نیست تو یکی از تاپیکام دستورشو گذاشتم  فکرکنم تو تاپیک کیا اهل خوانسار هست ...

مرسی مهربونم ..فقط شیراز همین یه غذارو داره؟

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

کلم پلو شیرازی، سالاد شیرازی، قنبدپلو، کتلت شیرازی، ترحلوا، حلوا کاسه، حلوا آرد و خرما، آش سبزی شیراز، فالوده شیرازی، کوفته سبزی، کوفته هلو ( کوفتولو) ، دمپخت شیرازی، آبگوشت یخنی

حرف عشق میزنی؟ در من زنی مرده است،،،    ،،،،،،،      پرسی که چگونه ای، چه گویم؟ کز مرده برون نیاید آواز  ،،،،،،،،  سورنجان یا گل حسرت یک گیاه دارویی زیبا اما به شدت سمی هست،،                   همینقدر خوب، همینقدر خطرناک             خواهش میکنم سعی کنید غلط املایی نداشته باشید ،     منظورم اشتباه تایپی نیست، منظور فقط غلط املایی ست، 
ماکارونی 😥😥😥😥😥 اووووممممم توش چیا بزنم همسر منم خیلی دوس داره میگه شبیه دونات های حاضری درست م ...

من همسرم خیلی ساده میخوره ...اما من وقتی تو فر بپزم همه چی میریزم 😂😂 فلفل دلمه ..مرغ...سیب زمینی..سویا...سوسیس..پنیر 

کلم پلو شیرازی، سالاد شیرازی، قنبدپلو، کتلت شیرازی، ترحلوا، حلوا کاسه، حلوا آرد و خرما، آش سبزی شیرا ...

فالوده رو خودتون در ست  میکنی بهم یاد بده 😍😍😍😍

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

کلم پلو شیرازی، سالاد شیرازی، قنبدپلو، کتلت شیرازی، ترحلوا، حلوا کاسه، حلوا آرد و خرما، آش سبزی شیرا ...

شکر پلو( همون شیرین پلو) 

حرف عشق میزنی؟ در من زنی مرده است،،،    ،،،،،،،      پرسی که چگونه ای، چه گویم؟ کز مرده برون نیاید آواز  ،،،،،،،،  سورنجان یا گل حسرت یک گیاه دارویی زیبا اما به شدت سمی هست،،                   همینقدر خوب، همینقدر خطرناک             خواهش میکنم سعی کنید غلط املایی نداشته باشید ،     منظورم اشتباه تایپی نیست، منظور فقط غلط املایی ست، 
بچه ها بیایین یکم غذاهای خارجی آسون بهم یاد بدیم 😍😍😍😍😍😍😍😍

اره خیلی هم عالی 😍😍😍😍 یه خورش داوود پاشا ترکی هست ..فک میکنم باید خوشمزه باشه تو سبک فسنجون خودمون

من همسرم خیلی ساده میخوره ...اما من وقتی تو فر بپزم همه چی میریزم 😂😂 فلفل دلمه ..مرغ...سیب زمینی.. ...

فر ندارم ☹️

جو گیر شدم سر جهازم بر نداشتم😥☹️

دستور پخت هم بزار دیگه کدبانو 😋😋😋😋😋

هم کلم پیچ هم کلم سر  من با کلم سر درست میکنم معده رو نمیسوزنه

کلم سر همونایی که شبیه درخته عزیزم؟؟؟؟ 

اره خیلی هم عالی 😍😍😍😍 یه خورش داوود پاشا ترکی هست ..فک میکنم باید خوشمزه باشه تو سبک فسنجون خودم ...

خب بگو چجوری طرز تهیش😍😍

من همکار شوهرم خانومش سالاد درست کرده بود میگفت گفته خارجی هستش داخلش هم میگو بوده😖😖😖