2777
2789
عنوان

دلم میخواد.....😍😋🍝🍳☕🍕🍜🍟🍷🍺🍰🍔

| مشاهده متن کامل بحث + 4285 بازدید | 280 پست
ممنون عزیزم، برای غذاهای جدید معمولا از نت و اینستا دستورای مختلفو میبینم هرکدوم به نظرم بهتر باشه ا ...

همسرم خیلی خوش غذا نیست ..تعداد غذاهای من محدوده اما خب بازم خیلی سعی میکنم همه چی و امتحان کنم 

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉
همسرم خیلی خوش غذا نیست ..تعداد غذاهای من محدوده اما خب بازم خیلی سعی میکنم همه چی و امتحان کنم  ...

خب پس خیلی نمیشه ریسک کنی☺ باتوجه ذائقه خودتون و همسرت میتونی تنوع بدی بازم 

خدایا هزار بار شکرت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب پس خیلی نمیشه ریسک کنی☺ باتوجه ذائقه خودتون و همسرت میتونی تنوع بدی بازم 

سعیمو میکنم ..اما کلا دوستدارم غذاهای مختلف یاد بگیرم 

من تبریزم : کوفته تبریزی..خورشت هویج..قارنی یاریخ...آش کشک آذربایجان ....هیچکدومم بلد نیستم اینارو میریم خونه مامانم میخوریم  

حیدر بابا آغاجلارون اوجالدی ... آما حییف جوانلارون قوجالدی
عزیزم من جنوبیم کدوم غذارو دوستداری دستورشو بزارم  امگشدپلو  قلیه ماهی سمبوسه وفلافل جن ...

قلیه ماهی 

فلافل جنوبی 🙏🙏🙏😍😍😍

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

من تبریزم : کوفته تبریزی..خورشت هویج..قارنی یاریخ...آش کشک آذربایجان ....هیچکدومم بلد نیستم اینارو م ...

عزییییزم مرسی مهربون ..دستور پختشم یاد گرفتی حتما حتما حتما واسمون بزار...من همه غذاهارو بلدم اما خب هرکی فوت و فن غذاهای شهرشو بهتر بلده

یه غذا بگید برای شام درست کنم 😥

مرغ نداریم 

ماهی هم دیشب خوردیم 

تخمرغ هم نداریم 

حواستون باشه   

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

منم یکی از آرزوهامه ی رستوران بزنم شیراز کلم پلو با سالاد شیرازی

عزیزم ایشالا به زودی به ارزوت برسی ..کلم پلو تنها غذاییه ک هییییچوقت درست نکردم ..شیرینه؟

یه غذا بگید برای شام درست کنم 😥 مرغ نداریم  ماهی هم دیشب خوردیم  تخمرغ هم نداریم  ...

ماکارونی ...من چون همسرم عاشق ماکارونی نصف هفته میخوریم😄😄

عزیزم ایشالا به زودی به ارزوت برسی ..کلم پلو تنها غذاییه ک هییییچوقت درست نکردم ..شیرینه؟

نه عزیزم اصلا شیرین نیست تو یکی از تاپیکام دستورشو گذاشتم 

فکرکنم تو تاپیک کیا اهل خوانسار هستن 

ماکارونی ...من چون همسرم عاشق ماکارونی نصف هفته میخوریم😄😄

ماکارونی 😥😥😥😥😥

اووووممممم توش چیا بزنم همسر منم خیلی دوس داره میگه شبیه دونات های حاضری درست میکنی😍😍😍😍

نه عزیزم اصلا شیرین نیست تو یکی از تاپیکام دستورشو گذاشتم  فکرکنم تو تاپیک کیا اهل خوانسار هست ...

کلم پلو با کدوم کلمه