2777
2789
عنوان

دلم میخواد.....😍😋🍝🍳☕🍕🍜🍟🍷🍺🍰🍔

| مشاهده متن کامل بحث + 4285 بازدید | 280 پست
وای چه عالی من عاشق غذاهای بختیاریام حتماااااا از مامان جونت بپرس واسم بفرست میشه لطفا؟؟؟؟؟؟😍😍😍😍 ...

فدات شم تاپیکتو قفل نکن تا بفرسم واست🤣🌷

خدایا گناهانمو ببخش، امیدمو ب زندگی چن برابر کن، و ازت میخام هیچ وقت سایه شوهرمو از سرم کم نکنی، کمکم کن بتونم زن بهترینی باشم، هم برای شوهرم هم برای زندگیم🙏🙏

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اب تفتاله (تفتاله همون زردآلوی خشک شده هس) غذای محلی چهارمحال هس،،،،، ، مواد لازمش پودر مغز گردو(تعد ...

به به اما به نظر ترش میاد ک البته من دوست دارم 😍 یکم غذاهای گوشتی و کبابی اموزش بده بختیاری جان😉😘

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉
اب تفتاله (تفتاله همون زردآلوی خشک شده هس) غذای محلی چهارمحال هس،،،،، ، مواد لازمش پودر مغز گردو(تعد ...

اراد و یادم رف، اونم باید یکم با پیاز تفت بدییی🤣😑

خدایا گناهانمو ببخش، امیدمو ب زندگی چن برابر کن، و ازت میخام هیچ وقت سایه شوهرمو از سرم کم نکنی، کمکم کن بتونم زن بهترینی باشم، هم برای شوهرم هم برای زندگیم🙏🙏
به به اما به نظر ترش میاد ک البته من دوست دارم 😍 یکم غذاهای گوشتی و کبابی اموزش بده بختیاری جان😉😘

عزیزم ما کباب هامون معروفن، ک هم سینه مرغ لازمه، هم فیله گوسفند، مرغ و جدا تو مواد میخابونیم بهش زعفرون، فلفل و نمک،، روغن زیتون میزنیم یه 4 ساعت میزاریم داخل یخچال، فیله گوسفندم همینطور پیاز رنده شده البته ابشو باید بگیری، فلفل وو... میزنیم و میزاریمش داخل یخچال بعد چهارساعت ک خوب مواد و ب خودشون گرفتن، میزنیم ب سیخ، البته یک درمیون ن جدا جدا، نمکم اگ داخل مواد زدی دیگ نمیخاد موقع سیخ زدن بزنی، آنوقت وقتی آماده شدن کروه محلی یخورده بزار رو شعله تا مایع بشه، کبابارو بهش اضافه کن خوب بهم بزن🌷

عزیزم ما کباب هامون معروفن، ک هم سینه مرغ لازمه، هم فیله گوسفند، مرغ و جدا تو مواد میخابونیم بهش زعف ...

نصفه شبی گشنم شد😂😂😍😍

نصفه شبی گشنم شد😂😂😍😍

😂😂😂ما بختیاریا خیلی مهمون نوازیم بیاین درخدمتیم، همیشه کباب داریم😐حتی اگ گوشت بره کیلو خدا تومن، از وقتی ک اومدیم اصفهان کلا مهمون داریم، و کباب.. همسایه هامون ب مامانم میگن شما چقد کباب میکنین😂😂

😂😂😂ما بختیاریا خیلی مهمون نوازیم بیاین درخدمتیم، همیشه کباب داریم😐حتی اگ گوشت بره کیلو خدا تومن، ...

عزیزدلم خداحفظتون کنه ...فداتشم تعارف اومد نیومد داره هاااا یهو میایم 😂😂😂 تو این کرونا ما باخانواده هامونم رفت و امد نداریم چه برسه به سفر...شوهر من عااااشق کباب و غذاهای گوشتیه اگه بازم چیزی یاد گرفتی به ماهم بگو😉

عزیزدلم خداحفظتون کنه ...فداتشم تعارف اومد نیومد داره هاااا یهو میایم 😂😂😂 تو این کرونا ما باخانوا ...

وای فدات بشم، معلومه خیلی عاشق آشپزی هسی😍😍

وای فدات بشم، معلومه خیلی عاشق آشپزی هسی😍😍

اره به شدت 😁😍 بااینکه بچم کوچیکه اما همش درگیر شیرینی پزی و ....

اره عالی میشه تازه اگه به جای شیر از ماست استفاده کنی ک دیگه معرکه میشه 

عزیزم شما واسم طعم دادن ب ماهی و مرغ از چ موادی استفاده میکنید؟

میشه بگید بهم؟اگ نکته ای هم هست ممنون میشم بگید؟😍❤

میشه واس سلامتی امام زمان(عج)صلوات بفرستی؟❤مرسی نازنین حاجتت روا الهی😍❤خدا وقتی نخواهد👌🏻عمر دنیا سر نخواهد شد👌🏻گلوی خشک صحرایی به باران تر نخواهد شدو تا وقتی نخواهدبرگی از کاجی نمی‌افتد.....و باغی از هجوم داس هاپر پر نخواهد شدخدا وقتی نخواهددانه ای کوچکتر از باران گلی بالا رونده مثل نیلوفر نخواهد شد...و کرم کوچکی ؛ پروانه ای زیبا نخواهد شد...خدا وقتی بخواهد غیر ممکن می‌شود ممکن...ولی وقتی نخواهدواقعا دیگر نخواهد شد.👌🏻
عزیزم شما واسم طعم دادن ب ماهی و مرغ از چ موادی استفاده میکنید؟ میشه بگید بهم؟اگ نکته ای هم هست ممن ...

انواع ادویه ها حتی دارچین اما خیلی کم ...ابلیمو شیر..واسه مرغ اب نارنج ...پیاز و زعفرون غلیظ ...

اماخب من یه دستور پخت مرغ میگم فک کنم بپسندین ....دو تا فلفل دلمه ای قرمز و رو گاز کباب کن تاکاملا پوستش سیاه بشه بعد هنینطوری داغ بزار تو یه ظرف یا قابلمه درشم ببند تا یکم خنک بشه بعد به راحتی پوسته سوخته جدا میشه ...خودشم حالت ژله ای و پخته داره ...فلفل دلمه ها و پیاز قرمز و یکی دوحبه سیر و ادویه ها ...یکم ابلیمو و چند تا تیکه خیلی کوچیک هویج و یکم جعفری تو غذاساز میکس کن مرغارو قاطی کن تو فر بپز عاااااالی میشه ...رو شعله گازم فک کنم بشه اما من امتحان نکردم 

انواع ادویه ها حتی دارچین اما خیلی کم ...ابلیمو شیر..واسه مرغ اب نارنج ...پیاز و زعفرون غلیظ ... ام ...

مرسی عزیزم 😍

مرغا چقد بمونن تو مواد؟

میشه واس سلامتی امام زمان(عج)صلوات بفرستی؟❤مرسی نازنین حاجتت روا الهی😍❤خدا وقتی نخواهد👌🏻عمر دنیا سر نخواهد شد👌🏻گلوی خشک صحرایی به باران تر نخواهد شدو تا وقتی نخواهدبرگی از کاجی نمی‌افتد.....و باغی از هجوم داس هاپر پر نخواهد شدخدا وقتی نخواهددانه ای کوچکتر از باران گلی بالا رونده مثل نیلوفر نخواهد شد...و کرم کوچکی ؛ پروانه ای زیبا نخواهد شد...خدا وقتی بخواهد غیر ممکن می‌شود ممکن...ولی وقتی نخواهدواقعا دیگر نخواهد شد.👌🏻