2777
2789
عنوان

دلم میخواد.....😍😋🍝🍳☕🍕🍜🍟🍷🍺🍰🍔

| مشاهده متن کامل بحث + 4285 بازدید | 280 پست
قربونت عزيزم پيشاپيش نوش جونتون راستي زرشكشو خيلي نريزي از ترشيش نتونيد بخوريد تو گوگل سرچ كن اندا ...

چشم مرسی مهربون ..بازم از این دستورای خوشمزه واسمون بزار 😘😘

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉
من عاشق ماهی ام اما به روش رستورانی که حسابی سرخش میکنن  قبلا درست کردم ولی مثله بیرون نمیشه

ماهی کامل یا فیله؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ماهی کامل قبلا یه جا خوردم که حسابی سرخش کرده بودن هنوز مزش زیر زبونمه

من معمولا فیله درست میکنم ک عالی میشه اما خب ماهی کامل و شکمشو خالی کن اگه دوس داشتی چیزی بزاری مث سبزی هم خوبه اما هیچی هم نذاری بازم خوشمزست ...حدود ۶ ساعت بزار تو طعم مثل مرغ ...بعد حدود نیم ساعت بزارش تو ارد .فقط اردای اضافی و تکون بده اما بازم کل ماهی پوشیده باشع از ارد....بعدشم مستقیم تو روغن داغ چند دقیقه ای سرخ میشه  و عااالیه...

سلام عزیزم خوش اومدی ...کجایی هستی ؟ دستور پخت غذای معروف شهرتون و بزار

من بختیاریم، من زیاد غذا بلد نیسم مامانم بلده غذاهای محلیمونو، ولی یکیشو میدونم 🤣

خدایا گناهانمو ببخش، امیدمو ب زندگی چن برابر کن، و ازت میخام هیچ وقت سایه شوهرمو از سرم کم نکنی، کمکم کن بتونم زن بهترینی باشم، هم برای شوهرم هم برای زندگیم🙏🙏
من بختیاریم، من زیاد غذا بلد نیسم مامانم بلده غذاهای محلیمونو، ولی یکیشو میدونم 🤣

وای چه عالی من عاشق غذاهای بختیاریام حتماااااا از مامان جونت بپرس واسم بفرست میشه لطفا؟؟؟؟؟؟😍😍😍😍😍

حتما تو دفترم یاد داشت میکنم یه روز میپزم 😍😍😍

چه خوب 😊

تو نت بزن ببین بیشتر بخاطر خاصیتش خورده میشه تا مزه ش 

واینکه میوه شو از عطاری ها می تونی تهیه کنی

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
چه خوب 😊 تو نت بزن ببین بیشتر بخاطر خاصیتش خورده میشه تا مزه ش  واینکه میوه شو از عطاری ها م ...

مرسی از محبتت گلم❤

مرسی از محبتت گلم❤

حالا که دنبال نکات اشپزی هستی 

برای خوشمزه شدن و گرفتن بوی ماهی شیر

قبل از سرخ کردن توی شیر و پیار و نمک بخوابون 

کلا بوی ماهی نمیده 

فوق العاده میشه

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
حالا که دنبال نکات اشپزی هستی  برای خوشمزه شدن و گرفتن بوی ماهی شیر قبل از سرخ کردن توی شی و ...

اره عزیزم مرسی من کلا مرغ و ماهی و تو شیر میخوابونم😘😘😘

اره عزیزم مرسی من کلا مرغ و ماهی و تو شیر میخوابونم😘😘😘

مرغو امتحان نکردم 

خوشمزه میشه؟

مرغو امتحان نکردم  خوشمزه میشه؟

اره عالی میشه تازه اگه به جای شیر از ماست استفاده کنی ک دیگه معرکه میشه 

اره عالی میشه تازه اگه به جای شیر از ماست استفاده کنی ک دیگه معرکه میشه 

ممنون عزیزم😘😘😘😘

حتما امتحان می کنم

اب تفتاله (تفتاله همون زردآلوی خشک شده هس) غذای محلی چهارمحال هس،،،،، ، مواد لازمش پودر مغز گردو(تعداد 9تا یا بیشتر گردو)، زردآلوی خشک شده یه 300 گرم بسه  ، رب انار یا لواشک انار، 3قاشق غذاخوری آرد، تره کوهی، پیاز، و آب هم ب مقدار لازم، زردچوبه هم یه قاشق چای خوری،،، 

اول میایم زردآلو های خشک و میزاریم تو آب خیس بخورن نرم بشن بعد میایم پیاز رو نگینی خورد میکنیم با روغن تفت میدیم زردچوبه بهش اضافه میکنیم تره کوهی هم باهاش تفت میدیم، بعد آب ب مقدار لازم به پیازا اضافه میکنین زیاد نریزین آبکی بشه مزه نمیده، بعدش زردآلو ها ک خیس خوردن ب آب اضافه میکنیم، پودر مغز گردو هم بهش اضافه میکنین، لواشک انارهم تکه تکه میکنین بهش اضافه میکنین و درب قابلمه رو میزارین حسابی جا بیوفته بعد ک جا افتاد میتونین با گوشتکوب برقی میکسش کنین بازم پودر گردو اضافه کنین، اخرسرم تلیت میکنین میخورین، 🤣🤣🤣

خدایا گناهانمو ببخش، امیدمو ب زندگی چن برابر کن، و ازت میخام هیچ وقت سایه شوهرمو از سرم کم نکنی، کمکم کن بتونم زن بهترینی باشم، هم برای شوهرم هم برای زندگیم🙏🙏