2777
2789
عنوان

دلم میخواد.....😍😋🍝🍳☕🍕🍜🍟🍷🍺🍰🍔

| مشاهده متن کامل بحث + 4285 بازدید | 280 پست

اش میوه ی نسترن

نمی گم.مال کجاست 

چون می ترسم شناسایی بشم

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا😐😐😐😐دستور پختش و بزار لطفا

باشه عزیزم  

میوه ی نسترن رو می جوشونی بعد که پخت از یه پارچه توری ریز رد می کنی چون تیغ داره 

یه مایع غلیظی پس میده 

توی اون مایه

برنج 

سبزی اش

لوبیا چیتی 

باقالی

سیب زمینی نگینی 

لبو پخته نگینی 

و گردوی خرد شده میریزی 

در اخر هم با سیر و نعنا داغ تزئینش می کنی

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

من اصالتم اردبيله ولي غذاشو بلد نيستيم يكي از دوستامون چند بار برامون درست كرده عاشقشم اسمش پيچاق قيمه

ولي اش دوغامون عاليه 

قيمه خشك 

يه اش ديگم يجا خوردم گفتن اردبيليه توش الو داشت من زياد خوشم نيومد ولي

باشه عزیزم     میوه ی نسترن رو می جوشونی بعد که پخت از یه پارچه توری ریز رد می کنی چون ...

مرسی گلم ..خوشمزست .؟؟؟.اصلااا تا حالا اسمشو نشنیده بودم جالب بود

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉
من اصالتم اردبيله ولي غذاشو بلد نيستيم يكي از دوستامون چند بار برامون درست كرده عاشقشم اسمش پيچاق قي ...

پیچاق قیمه چیه؟ قیمه خشک چیه؟ دستور پخت پلیز؟؟😁😁😁😛😛

مرسی گلم ..خوشمزست .؟؟؟.اصلااا تا حالا اسمشو نشنیده بودم جالب بود

من دوست دارم 

ولی خب هر کسی دوست نداره 

خیلی ترشه 

من دوست دارم  ولی خب هر کسی دوست نداره  خیلی ترشه

حتما تو دفترم یاد داشت میکنم یه روز میپزم 😍😍😍

پیچاق قیمه چیه؟ قیمه خشک چیه؟ دستور پخت پلیز؟؟😁😁😁😛😛

پيچاق قيمه كه بلد نيستم ولي خيلي خوشمزشت پره خلاله توش بعذ تخم مرغ ميشكونن كه من تخم مرغشو نخوردم خلالو گوشتشو ميخورم ولي عااااليه

قيمه خشكو بلدم بپزي عاشقش ميشي چون يه طعم ملسه رو به ترش داره بخاطره زرشك

پيازو تفت بده زرد چوبه بزن بعد گوشت چرخ كرده بريز تفت بده قشنگ نمكو فلفل سياه و ادويه هاي دلخواهتو به اندازه بزن

لپه پخته بريز 

زرشك بريز

رب بزن 

قشنگ تفت بده درشو بزار جا بيفته

بعد دو سه دقيقه اخر زعفرون بريز

با كته بخوريد عاشقش ميشي

سعي كن گوشتش بيشتر از لپه باشه

لپش خيلي زياد نشه خوب نميشه اونجوري

خيلي زودم اماده ميشه كمتر از يك ساعت

پيچاق قيمه كه بلد نيستم ولي خيلي خوشمزشت پره خلاله توش بعذ تخم مرغ ميشكونن كه من تخم مرغشو نخوردم خل ...

به به دلم خواست😋😋😋 معلومه ک خوشمزست مرسی گلم حتما امتحان میکنم😍😍😍😍

سلام ب دوستای عزیزم، لایک کنید 

خدایا گناهانمو ببخش، امیدمو ب زندگی چن برابر کن، و ازت میخام هیچ وقت سایه شوهرمو از سرم کم نکنی، کمکم کن بتونم زن بهترینی باشم، هم برای شوهرم هم برای زندگیم🙏🙏
سلام ب دوستای عزیزم، لایک کنید 

سلام عزیزم خوش اومدی ...کجایی هستی ؟ دستور پخت غذای معروف شهرتون و بزار

به به دلم خواست😋😋😋 معلومه ک خوشمزست مرسی گلم حتما امتحان میکنم😍😍😍😍

قربونت عزيزم پيشاپيش نوش جونتون

راستي زرشكشو خيلي نريزي از ترشيش نتونيد بخوريد

تو گوگل سرچ كن اندازه هاشو ببين

من خودم چشمي ميريزم همشو به نسبته گوشت