2777
2789
عنوان

دلم میخواد.....😍😋🍝🍳☕🍕🍜🍟🍷🍺🍰🍔

| مشاهده متن کامل بحث + 4285 بازدید | 280 پست
دستور مرغ ترش و حتما واسم بفرست لطفا

باشه گلم برات مینویسم میفرستم

تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم                                            تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم                                            برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه                                           تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم        تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم    دوست میدارم    
اره صددرصد ...من مجرد ک بودم دست به سیاه و سفید نمیزدم ..١۶ سالگی عقد کردم مامانم هرچی میگفت بیا فلا ...

چقدر شبیه هستیم 

من ۱۷ سالگی عقد کردم سه سال بعدش ازدواج عید هم میشه سه سال که خانه دارم 

منم هیچکاری نمیکردم قبلا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چقدر شبیه هستیم  من ۱۷ سالگی عقد کردم سه سال بعدش ازدواج عید هم میشه سه سال که خانه دارم  ...

واقعااا؟؟؟؟ چه جالب😂

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉
من اشپزیم خیلی خوبه قیمه هام و سوپ هام معروفه بقیه غذاهام خوب میپزم کیک هم خیلی خوب میپزم

یه دستور خیییلی خوشمزه سوپ شیر و واسم بفرست گلم 

نمیونم چرا تازگیا از غذا پختن و غذا خوردن بدم میاد دوست دارم اصلا گشنم نشه تا هیچی نخورم 😕😕😕

چرااخه؟ 

یه دستور خیییلی خوشمزه سوپ شیر و واسم بفرست گلم 

سوپ شیر تاحالا نپختم😂سوپ ورمیشل جو و اینا میپزم ولی در کل بنظرم راز خوشمزگی و جا افتادگی غذاهای ابکی(خورش.سوپ.قلیه)اینه ک پیازش ریز باشه و با حرارت خیلییی کم سرخ بشه حسابی نرم میشه و لعاب میندازه

عزیزم ببخشید کرم دور چشم خوب نمی شناسی بهم معرفی کنی؟۲۳ سالمه یکم کنار چشمم چروک ریز افتاده

منم ٢٣ سالمه😂😂 یه کرم دوسه روزه اینترنتی گرفتم تازه دارم استفاده میکنم اما فک کنم خوبه اسمشم بیوآکوا

سوپ شیر تاحالا نپختم😂سوپ ورمیشل جو و اینا میپزم ولی در کل بنظرم راز خوشمزگی و جا افتادگی غذاهای ابک ...

من شوهرم فقط سوپ جو دوستداره با رب گوجه ..اما من همه نوع سوپ دوستدارم

رستوران خاله خاور خیلی طرفدار داره چندبار تاحالا رفتیم سمتش و نرفتیم داخل  پارسال دوشنبه رفتیم ...

نوش جونتون عزیزم 

ولی حتما یبارم خاله خاور برید

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 
نوش جونتون عزیزم  ولی حتما یبارم خاله خاور برید

ممنون

غذاهاشم واقعا این جور کع تعریف میکنن خوبن؟ 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️