2777
2789
عنوان

دلم میخواد.....😍😋🍝🍳☕🍕🍜🍟🍷🍺🍰🍔

| مشاهده متن کامل بحث + 4285 بازدید | 280 پست
من شمالی ام گردو رو تفت میدیم چون اینطوری روغن گردو بیشتر میشه در واقع گردو روغن پس میده

ما شیرازی هستیم و ما هم تفت میدیم

و اب یا اب گوشت سرد رو روی گردو میریزیم تا روغن بندازه 

حرف عشق میزنی؟ در من زنی مرده است،،،    ،،،،،،،      پرسی که چگونه ای، چه گویم؟ کز مرده برون نیاید آواز  ،،،،،،،،  سورنجان یا گل حسرت یک گیاه دارویی زیبا اما به شدت سمی هست،،                   همینقدر خوب، همینقدر خطرناک             خواهش میکنم سعی کنید غلط املایی نداشته باشید ،     منظورم اشتباه تایپی نیست، منظور فقط غلط املایی ست، 
نشاسته گندم اما با نشاسته ذرت هم میشه

مرسی عزیزم دارم خونه برم درست کنم 

فقط چقد نشاسته باید باشه چند پیمانه

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من شمالی ام گردو رو تفت میدیم چون اینطوری روغن گردو بیشتر میشه در واقع گردو روغن پس میده

اره من ک درکل کم درست کردم و همون چند بارم تفت میدم اما خب نظر بقیه رو گفتم عزیزم 

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉

منم همسرم شمالی هستش ولی ندیدم مادر شوهرم اینکارو کنه 🤔

برای کجای شمال هستین؟؟؟ 

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

به نظرم چون بار اوله یک پیمانه درست کنید حدود دو سه تا کاسه کوچیک بهتون فالوده میده 

حرف عشق میزنی؟ در من زنی مرده است،،،    ،،،،،،،      پرسی که چگونه ای، چه گویم؟ کز مرده برون نیاید آواز  ،،،،،،،،  سورنجان یا گل حسرت یک گیاه دارویی زیبا اما به شدت سمی هست،،                   همینقدر خوب، همینقدر خطرناک             خواهش میکنم سعی کنید غلط املایی نداشته باشید ،     منظورم اشتباه تایپی نیست، منظور فقط غلط املایی ست، 
❤❤❤❤ آشپزی اصلش تجربه هست چندبار خراب میکنی بعدش میوفتی رو دور  موفق باشی عزیزم

اره صددرصد ...من مجرد ک بودم دست به سیاه و سفید نمیزدم ..١۶ سالگی عقد کردم مامانم هرچی میگفت بیا فلان چیز و درست کن میگفتم نمیتونم بعد سه سال اومدم خونه خودم الانم ٣ ساله خونه دارم ..خودمم باورم نمیشه من انقدر اشپزیم خوبه😉😉😉😉

مرسی عزیزم دارم خونه برم درست کنم  فقط چقد نشاسته باید باشه چند پیمانه

عع ریپلای کردم، پست قبل جواب دادم نمیدونم چرا ریپلای نشد 

خداروشکر کدبانو ..ـلطفا دستور غذاهایی ک خییییلی خوب درست میکنی و بهمون بگو

من به لطف خداوندبیشتر غذاهام خوب میشه چون با عشق وعلاقه درست میکنم زرشک پلو با مرغ

فسنجون

قیمه

ماکارونی

قورمه سبزی

مرغ ترش

تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم                                            تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم                                            برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه                                           تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم        تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم    دوست میدارم    
به نظرم چون بار اوله یک پیمانه درست کنید حدود دو سه تا کاسه کوچیک بهتون فالوده میده 

یک پیمانه نشاسته گلم؟! 

ممنونم 😘❤️

من به لطف خداوندبیشتر غذاهام خوب میشه چون با عشق وعلاقه درست میکنم زرشک پلو با مرغ فسنجون قیمه ما ...

دستور مرغ ترش و حتما واسم بفرست لطفا

ما شیرازی هستیم و ما هم تفت میدیم و اب یا اب گوشت سرد رو روی گردو میریزیم تا روغن بندازه 

وسط های پخت یکی دو تکه یخ بنداز بهش شوک وارد میشه بیشتر روغن میندازه

تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم                                            تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم                                            برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه                                           تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم        تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم    دوست میدارم    
منم همسرم شمالی هستش ولی ندیدم مادر شوهرم  اینکارو کنه 🤔 برای کجای شمال هستین؟؟؟

غرب مازندران

غرب مازندران

آها فسنجون اصلش برای گیلانه 😊

نمیونم چرا تازگیا از غذا پختن و غذا خوردن بدم میاد دوست دارم اصلا گشنم نشه تا هیچی نخورم 😕😕😕

🌱🌱خدایا صبرمو زیاد کن تا هیچ وقت سر بچه هام داد نزنم و خییییلی صبور بشم خدایا بچه هامو همسرمو به خودت سپردم مراقبشون باش ❤❤�اگه امضامو خوندی یه صلوات برام بفرست دوست گلم 🍃🌹🌹🌹🌹