2777
2789
عنوان

دلم میخواد.....😍😋🍝🍳☕🍕🍜🍟🍷🍺🍰🍔

| مشاهده متن کامل بحث + 4285 بازدید | 280 پست
مرسی عزیزم 😍 مرغا چقد بمونن تو مواد؟

من معمولا زیاد میزارم تا قشنگ طعم بگیرن چندین ساعت ...اما خب اون روش دوم احتیاجی نیست دیگه چون بااون مواد میپزه مزه میگیره

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉
من معمولا زیاد میزارم تا قشنگ طعم بگیرن چندین ساعت ...اما خب اون روش دوم احتیاجی نیست دیگه چون بااون ...

مرسی عزیزم لطف کردید ❤

میشه واس سلامتی امام زمان(عج)صلوات بفرستی؟❤مرسی نازنین حاجتت روا الهی😍❤خدا وقتی نخواهد👌🏻عمر دنیا سر نخواهد شد👌🏻گلوی خشک صحرایی به باران تر نخواهد شدو تا وقتی نخواهدبرگی از کاجی نمی‌افتد.....و باغی از هجوم داس هاپر پر نخواهد شدخدا وقتی نخواهددانه ای کوچکتر از باران گلی بالا رونده مثل نیلوفر نخواهد شد...و کرم کوچکی ؛ پروانه ای زیبا نخواهد شد...خدا وقتی بخواهد غیر ممکن می‌شود ممکن...ولی وقتی نخواهدواقعا دیگر نخواهد شد.👌🏻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قربونت نوش جونتون

❤😘😘

میشه واس سلامتی امام زمان(عج)صلوات بفرستی؟❤مرسی نازنین حاجتت روا الهی😍❤خدا وقتی نخواهد👌🏻عمر دنیا سر نخواهد شد👌🏻گلوی خشک صحرایی به باران تر نخواهد شدو تا وقتی نخواهدبرگی از کاجی نمی‌افتد.....و باغی از هجوم داس هاپر پر نخواهد شدخدا وقتی نخواهددانه ای کوچکتر از باران گلی بالا رونده مثل نیلوفر نخواهد شد...و کرم کوچکی ؛ پروانه ای زیبا نخواهد شد...خدا وقتی بخواهد غیر ممکن می‌شود ممکن...ولی وقتی نخواهدواقعا دیگر نخواهد شد.👌🏻
 ممنون غذاهاشم واقعا این جور کع تعریف میکنن خوبن؟ 

اره عالیه

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 

من زنجانی ام 

توآخرین تایپیکم آموزش کوفته گذاشتم غذای محبوب پسرم😍😋😋😋

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
من زنجانی ام  توآخرین تایپیکم آموزش کوفته گذاشتم غذای محبوب پسرم😍😋😋😋

مرسی مهربون خوشبختم ..اگه میشه دستور غذاهای خوشمزتو تو این تاپیک بزار ک همه استفاده کنن گلم

مرسی مهربون خوشبختم ..اگه میشه دستور غذاهای خوشمزتو تو این تاپیک بزار ک همه استفاده کنن گلم

چجوری کپی کنم؟

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
باشه عزیزم     میوه ی نسترن رو می جوشونی بعد که پخت از یه پارچه توری ریز رد می کنی چون ...

منم این آشو یه روش دیگشو دیدم که ترش یا شیرین درست میکنن طبق ذائقه شون و مال ترکاس! بارشته آشیه! ولی خیلی دقت کنین میوه ی گل نسترن که ترکا گیلدیح میگن پرخارای ریزه صاف کردنش خیلی سخته و ممکنه خارا از صافی رد شده باشن و اذیت بشین

شغلم اسم کاربریم نیست🥴🙃❤️
منم این آشو یه روش دیگشو دیدم که ترش یا شیرین درست میکنن طبق ذائقه شون و مال ترکاس! بارشته آشیه! ولی ...

اره دقیقا 

ما ترک نیستیم ولی بهش می گیم گلیک خییییلی تیغای ریز داره 

میشه بگی شما دقیقا چطوری درست می کنید ؟

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

دستور آش دوغ

آش دوغ بیشتر غذای شهر های ترک هست مخصوصا اردبیل اما توهرشهر دستور پختش متفاوته

این نوع محبوب ترینشه

موادلازم

دوغ ترجیحا ترش(سلیقه ایه طعمش)

برنج

سیرخرد شده

نخود پخته

سبزی آش

نمک 

اول دوغ رو داخل قابلمه میریزیم ونخود و برنج رو

گازرو روشن میکنیم ومرتب هم میزنیم تا بجوشه

اصلا نباید مکث کنیم وگرنه دوغ میبره

بعد جوشیدن زیرشو کم میکنیم تا برنج ها بپزن

بعد سبزی آش وسیر رو اضافه میکنیم

بعد نمک میریزیم

میذاریم تا جابیافته

تواردبیل داخلش گوشت قلقلی هم میریزن

برای تزیین میتونیم ازنعناع داغ استفاده کنیم

تمام😋😋😋

اره دقیقا  ما ترک نیستیم ولی بهش می گیم گلیک خییییلی تیغای ریز داره  میشه بگی شما دقیقا ...

من خودم اصلا دوس ندارم ولی اونی که دیدم نخود لوبیا رو میپزن توش زردآلوی خشک یا آلوچه یا میجوشونن آب اینا و ازینجور چیزا میریزن و بعد آب همون میوه رو! رشته و یکم سبزی هم میزنن! مزه ش ترشه هرکی دوس داشته باشه طبق ذائقه ش شکر و نمک اضافه میکنه! پیاز و زرچوبه هم احتمالا سرخ کنن توش بزنن

شغلم اسم کاربریم نیست🥴🙃❤️
من خودم اصلا دوس ندارم ولی اونی که دیدم نخود لوبیا رو میپزن توش زردآلوی خشک یا آلوچه یا میجوشونن آب ...

ممنون عزیزم😘😘😘

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
دستور آش دوغ آش دوغ بیشتر غذای شهر های ترک هست مخصوصا اردبیل اما توهرشهر دستور پختش متفاوته این نو ...

دلم خواست😋😂