2777
2789
عنوان

طلاق

390 بازدید | 54 پست

خانم های نی نی سایت اگه میشه برام خواهری کنید راهنماییم کنید میخوام واقعا با قلبتون راهنمایی کنید من وسط ماه فروردین داداشم گفت شوهرت تو ماشین ساینا جای راننده بوده کنارشم خانم جون منم پرسیدم کی بود ه از شوهرم ناراحت شد بهم اعتماد نداری از مردی منو انداختی گفتم اصن ببخشید تو بیا ثابت کن من دارم اشتباه می کنم تو بیا منو خجالت زده کن من بهت شک ندارم فقط حس مو گفتم رفت خونه مادرش یعنی من گفتم تا ثابت نکردی نیا که اشتباه کردم اونا مادر شوهر پدر شوهر م هم دنبال دنبال بهمونه برای طلاق بودن و شوهرم هم گفت طلاق کلی تهمت زد پشتم برای برگشتن آبروی رفتش من خنگ بهش صد خورده گرم طلا دادم کلی کمک مالی کردم کلی بابام کمک کرد خونه خریدیم هشت سال خونه مجانی بابام نشست تا پول کم داشت طلا میدادم الان که به اعتدال رسیدم میسوزم زنی بیاد زندگی حاضر آماده من بشینه دوست دارم جدا بشم همم دلم میخواد سه دنگ شوهرم رو بگیرم چرا مادرش با زن دیگه حق پسر منو بخوره پسرم دوسالشه سه ماهه شوهرم رفته حتی زنگ هم نزده شما بودید چیکار می کردید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

انگار شوهرت از خداش بوده

کسیکه بچه ۲ساله داره براحتی قید زندگی با مادر بچه اشو نمیزنه

چه شرایط سختی

این ادم لیاقتتو نداره

ولی ایکاش یکبار دیگه بهم فرصت بدین

بخاطر پسرت

من مرد هستم

ولی به نظر من اون زندگی دیگه ارزش نداره

فقط موندم چرا شما انقد هزینه واسه مرد میکنید. من خودم میگم همه چی برابر ولی نه اینکه زن بیاد صد گرم طلاهاشو به مرد بده یا خونه ی زن بشه داماد سر خونه

مهریه چقدر داری

۷۲ سکه اون سه دنگ خونه داره میگم در برابر سه دنگت بده نمیده مهریه هم میبخشم با حضانت هم بده نمیده ولی اونجوری که فهمیدم تمایل به بچه نداره فقط بعنوان اهرم فشار استفاده می کنه

من مرد هستم ولی به نظر من اون زندگی دیگه ارزش ندارهفقط موندم چرا شما انقد هزینه واسه مرد میکنید. من ...

خب چون دوستش داشتم این همه کار کردم چ میدونستم بازی دنیا این جور هست

خدا از اون زنهای بی آبرو نگو مردهای هول که با زندگی دختر مردم اینکارو میکنن

واقعیت تلخه ولی شوهرت یا با خانواده اش خوشه

یا اتفاقا با این زنه ک داداشت دیده برای خودش برنامه چیده

تو الان باید بفکر خودت باشی از حق و حقوقت نگذر

توکل بخدا کن