2777
2789
عنوان

امروز رفتم عروسی کرونایی 🤦‍♀️😂

| مشاهده متن کامل بحث + 2750 بازدید | 187 پست
ما ک متوجهیم شما کی میخواین متوجه بشین؟  مقاله ی علمی نشست سران کشورها جهت پیشگیری از الوگی ک ...

عزیزم این مطالب درست منم سرچ‌میکنم میخونم ولی وضع بیمارستانا وخامت حال مریضا شیوع زیاد بیماری چیزی نیست ک قابل صحنه سازی باشه این بیماری کاملا راسته شما از هرکسی از کادر درمان بپرسی بهت میگن اوضاع چقدر بده 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دارم واقعیتومیگم یعنی مردم نبایدبمیرن هممون میمیریم آخرش براهمیشه که زنده نیستیم

نه دیگه شما ازون ور بوم افتادی خانمی،پس خودکشی دسته جمعی کنیم چون بالاخره که باید بمیریم

عدّه ای هستن در وَهمِ خود،خداجو و خداپرستن،اما خلقی برای در امان ماندن از شرّشان به خدا پناه میبرن.خداوند سرنوشت هیچ قوم و ملتی را تغییر نمیدهد مگر به خواست خودشان...

با ملتی طرف هستیم هنوز واسه درمان بیماریا صلوات میفرستن.نمیدونم چرا واسه فلج اطفال دعا نمیکنند دیگه؟تازه مارو مسخره میکنند🤷‍♂️

باند به ظاهر مومن خیلی علاف و بیکارید که دنبال من تو تاپیکها راه میوفتید
والااین گرونی مارونکشه کروناپیش کش

گرونی به کنار اینم عده زیادی رو داره به کام مرگ میبره.حالا میدونی چرا اکثرا در بیمارستان میمیرن چون تا حاد نشه و به ریه نزنه بیمارستان بستری نمیکنه.خیلیارو سرپایی دارو میدن و میفرستن خونه اونایی که اسکن ریه نشون از ضعیف بودن ویروس نشون میده

عدّه ای هستن در وَهمِ خود،خداجو و خداپرستن،اما خلقی برای در امان ماندن از شرّشان به خدا پناه میبرن.خداوند سرنوشت هیچ قوم و ملتی را تغییر نمیدهد مگر به خواست خودشان...
مردم مسبب گرونیا نیستن ولی شما داری مسبب مرگ اونا میشی،متوجهی؟

با کی داری بحث میکنی؟!

ولشون کن عزیزم

من خودم یکی اگه یروز رعایت نکنم و جایی برم یا کاری کنم سعی میکنم پنهانش کنم کسی نفهمه

اینا ک با افتخاااار تاپیک میزنن و پست میزارنو میخوای توجیه کنی؟؟

...
ببیم یکی ازاقواممون رفته بودبیمارستان کروناییاحالشم خیلی بدبوده بهش گفته بودن کروناگرفتی بعددونفردیگ ...

قرص موت بوده لابد😅😅شد مثل شربت شهادت توو فیلم اخراجیها🤣🤣🤣

ما ک متوجهیم شما کی میخواین متوجه بشین؟  مقاله ی علمی نشست سران کشورها جهت پیشگیری از الوگی ک ...

اینکه ساختگیه که حرفی نیست ولی چاره ای جز مراعات نداریم

با ملتی طرف هستیم هنوز واسه درمان بیماریا صلوات میفرستن.نمیدونم چرا واسه فلج اطفال دعا نمیکنند دیگه؟ ...

آخ گفتی،تازه مسئولانمون بجای یه تصمیم کارآمد مثل قرنطینه کامل خانگی میان میگن دعا زیاد بکنید و استغفار کنید تا تموم بشه کرونا😖😖😖😖

عاموکرونایه سرماخوردگیه که مردم هرسال میگرفتنشالانم همه اقواممون گرفتن خوبم شدن فقط این رسانه هاشورش ...

اینا چه حرفاییه که میگین. اینهمه فوت الکیه. همه دنیا دارن دروغ میگن؟؟

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️