2777
2789
عنوان

نمیدونم با این شخص چیکار کنم

321 بازدید | 27 پست

کسی مدت زیادی تو زندگیم بود که خیلی جاها بهم کمک کرد و حامیم بود باهام دکتر میومد دانشگاع میومد هر مناسبت کادو میفرستاد برام وقتی قهر بودیم گریه میکردیم باهم باهم میخندیدیم مریض میشدم دکتر میفرستاد و... سه سال باهم خاطره ساختیم اما موضوع این هست که خانوادش و خانواده دختری که سالها باهاش بوده از قبل من به هر شکلی شده این دختر رو برگردوندن و بدتر از همه فهمیدم که خودشم ناراحت نیست از بودنش ( به دلایلی که برای شما و من الان جالب نیست) منم رها کردم و رفتم نه نشونه نه ردی رفتم اول اینکه احساس کردم حق اون دختره باهاش باشه و دوست نداشتم یه اشغال از دور به نظر بیام

دوم سایه اون دختر از زندگیش نمیره هیچ وقت

حالا چند روز دیگع تولذش هست و من اصلا دلم نمیخواد تبریک بگم اما از جهتی حتی تو زمانی که در ازتباط نبودیم همه مناسبت ها برام کادو مبفرستاد یا یجور تبریک میگفت

نمیدونم چیکار کنم ! مستقیما بهش تبریک نمیگم دیگه هم فقط تو واتس اپ دارمش اما نمیدونم از روی ادب غیر مستفیم تبریک بگم یا نه ( مثلا کادو بفرستم محل کارش) بی نام و نشون

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچ کاری نکنید

این رفتار بزرگوارانه تر و اصیل تره

وقتی کسی توی زندگیشه

پس هیچکاری انجام ندید

تو کجایی در گستره بی مرز این جهان ♫ تو کجایی ♫ من در دور دست ترین جای جهان ایستاده ام کنار تو

پس نکن رابطه تو ک خراب شددل ی دختر دیگرو نشکون رهاش کن اون ادمو

من واسه اون دختر خیلی فداکاری کردم از همه احساسم زدم

اما گاهی به خودم میگم پس کی به من رحم کرد؟

نمیدونم واقعا فکر میکنم همش دارم بع دیگران فکر میکنم اما به خودم نه

چرا کردم خیلی جاها دختره تهدید به خودکشی زیاد داشت منم دیدم مشکل داره کشیدم کنار حتی پسره راجب من گف ...

....

ب خودتم لطف کردی برو سراغ یکی که یکی یدونش باشی

نکه پای کسی دیگه وسط باشه

....ب خودتم لطف کردی برو سراغ یکی که یکی یدونش باشینکه پای کسی دیگه وسط باشه

اصلا اصلا اصلا اصلا با رابطع دوبارع باعاش فکر نمیکنما

من دارم مهاجرت میکنم کلا ۵ ماه دیگه هستم

اصلا دیگه فکرم به رابطه نمیره

اما نمیدونم چون خودش خیلی این روزای مهم بهم احترام گذاشت و شثخوشحالم کرد انگار وظیف خودم میدونم باور کن بدون هیچجچججج حس برگشتن این فکر اومد تو ذهنم

اما خوب بهتره تبریک نگم نمیدونم شاید اگر فکر کنه بیشعورم بهتر باسه

اصلا اصلا اصلا اصلا با رابطع دوبارع باعاش فکر نمیکنمامن دارم مهاجرت میکنم کلا ۵ ماه دیگه هستماصلا دی ...

اوه پس رها کن دختر برو کیف کن زندگی جدیدتو شروع کن

اون ادمو کااامل رها کن هرچی بوده چ محبت چ بدی گذشته

اینکه این آقا با وجود یه دختر دیگه تو زندگیش احساسات شما رو هم درگیر کرده خودش خطای بزرگیه کلا از ذه ...

بببن در کنار ۵۰ درصد کار های مثبتش ۵۰ درصد منو بازیچه گرفت

گاهی خیلی خشمگین میشم و روانی گاهیم اون ۵۰ درصد مثبت میاد تو ذهنم

اما اصلا هرگز به رابطه دوبارع فکر نمیکنم