2777
2789
عنوان

امروز رفتم عروسی کرونایی 🤦‍♀️😂

| مشاهده متن کامل بحث + 2750 بازدید | 187 پست
چرا دروغ میگی؟ این ی پیام تلکرامی بود ک تابلو بود چرته!بعد حالا از اقوام شما از اب دراومد؟! اسم بیما ...

خخخخخخ من خواستم بگم نای نوشتن نداشتم خسته ام😂😂😂

دختر بور چشم  آبی......اینجارو جدی نگیر تصور کن ساعت میشینی درد دل میکنی و مشاوره میگیری بعد احتمال داره کاربری که مشاوره میده ۱۱،۱۲ ساله باشه 😐😒هرشخصیتی میتونه پشت گوشی باشه حتی داعشی ، وقتی کسی بهت مشاوره میده حواست باشه زود جو نگیری عمل کنی قبلش بشین خوب فکر کن بعضی اینجا انگار بنزیین تو دستشونه منتظرن شعله اتیش رو بیشتر کنن فقط تشویقت میکنن اره خوب کردی بجای اینکه آرومت کنن و بگن این مشکلات برا هرکسی وجود داره مهم اینه چطور باهاش برخورد کنی ، حواست باشه با مشاوره غلط قربانی عقده ها، مشکلات روحی ، کینه ها ، و بیماری ذهنی دیگران نشی ، دنیای مجازی نمیتونه جای خوبی برای مشاوره باشه به ریسکش نمیهرزه. به این موردم اشاره کنم اینجا هرکس با هر دین و مذهب یا آدم بی دین و خدا هم هست پس حواست باشه هرکس هر حرفی زد زود باور نکن و اعتقاد خودت رو زیر سوال نبر 
ببیم یکی ازاقواممون رفته بودبیمارستان کروناییاحالشم خیلی بدبوده بهش گفته بودن کروناگرفتی بعددونفردیگ ...

بابا برو بابااااا دیگه نمیدونین چی بگین

من خودم ۶۰درصد ریه م درگیر بود دو شب آی سی یو خوابیدم همه گفتن میمیری ولی زنده موندم

این بیماری ناشناخته س میفهمی؟؟؟

اصلااااا الگوریتم خاصی نداره فوتی ها و کسایی ک خوب میشن 

یذره دانشتو ببر بالا

انقد عادی سازی نکنین

ب خودتون رحم نمیکنین ب دیگران رحم کنین

لعنتیا جامعه مث یه کشتیه

نمیشه ک هر کی زیر خودشو سوراخ کنه

...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولمون کنید بابا هرچی رعایت کردیم روز ب روز آمار رفت بالا بفهمییییییید  باید با  کرونا ...

والااین گرونی مارونکشه کروناپیش کش

دوستان ریپ بزنید پست هامو چون من دوست دارم یکی نظرشو درموردپست هام بذاره
چرا دروغ میگی؟ این ی پیام تلکرامی بود ک تابلو بود چرته!بعد حالا از اقوام شما از اب دراومد؟! اسم بیما ...

والا بقرآن مغزم داغ کرده از دست این بشر

آشنای جوونمون بعد ۲۰ سال بچه دار شده

سرطان داشته و کرونا گرفته تو بیمارستان 

هنوز نمیخوان باور کنن

هنوز نمیفهمن

...
ببیم یکی ازاقواممون رفته بودبیمارستان کروناییاحالشم خیلی بدبوده بهش گفته بودن کروناگرفتی بعددونفردیگ ...

بعدم کرونا هنوز داروی خاصی نداره ک بگی ناشناخته باشه داروای کاملا عادی ک رایجن چی میگی اخه

...

من باردادم وگرفتم دوهفته مرگوچلوچشم دیدیم واقعااونایی که میگن دروغه آیاازنظرعقلی سالمن؟کی گفته کسی توخونه نمرده ماخودمون چندین نفرودیدیم که توی خونه فوت شدن

وخدایی که به شدت کافيست✅. خدایا پناه همه بی پناهان باش✅

این ویروس اولین باره اومده هنوز کلی جنبه ناشناخته داره بعد ویروس شمناسای این سایت کشفش کردن و کلی نظریه میدن. فقط اینجاست که طرف ذره ای اطلاعات نداره و فقط اظهارفضل میکنه

من که به تو نارو نزدم حضرت عشق/پس چرا زندگی ساده من ریخت بهم
مگه نشنیدین مریضا شدن موش آزمایشگاهی  کشور ما تو جهان اول بشه بخاطر امتحان کردن دونه به دونه ...

اره بابامردم موش آزمایشگاهیه اینان 

والا بقرآن مغزم داغ کرده از دست این بشر آشنای جوونمون بعد ۲۰ سال بچه دار شده سرطان داشته و کرونا گ ...

خدا بیامرزه😔اونی ک‌با سهل انکاری بهش بیماری رو منتقل کرده میتونه خودشو ببخشه؟ 😔

مردم مسبب گرونیا نیستن ولی شما داری مسبب مرگ اونا میشی،متوجهی؟

ما ک متوجهیم

شما کی میخواین متوجه بشین؟ 

مقاله ی علمی نشست سران کشورها جهت پیشگیری از الوگی کره ی زمین رو بخون حتماااا

البته گوگل و یوتیوب حذف کردن

اگ دلت خواست من نسخه ی فارسیش رو دارم بهت بدم

خوب میفهمی چخبره تو دنیا

(در برابر فهمیدن، مقاومت نکنید گلای من) 

این ویروس اولین باره اومده هنوز کلی جنبه ناشناخته داره بعد ویروس شمناسای این سایت کشفش کردن و کلی نظ ...

اکثزیتشون تا حالا ی کتاب ویروس‌شناسی از نزدیک لمس هم نکردن ولی ادعاهایی میکنن ک بیا و‌ببین😂😂

جالبه همه شون هم در اقوامشون ی پزشکی دارن ک گفته کرونا نیست😅یا گفتن الکل و مپاد ضدعفونی خطرنلک تر از کروناست😂

ما ک متوجهیم شما کی میخواین متوجه بشین؟  مقاله ی علمی نشست سران کشورها جهت پیشگیری از الوگی ک ...

به فکرمردمن این آلودگیه هوارودرست کنن 

خدا بیامرزه😔اونی ک‌با سهل انکاری بهش بیماری رو منتقل کرده میتونه خودشو ببخشه؟ 😔

ممنونم

بخدا تموم بدنم داره میلرزه

بابام فقط گریه میکنه واسه این بچه ی یتیم

فقط سه ماهشه خدایا سه ماه

از این حرصم میگیره هنوزم هستن کسایی ک حتی این ویروس لعنتی رو باورم نکردن

بخدا با این حجم غصه و غم حتی نمیتونیم بریم کنار خانوادش باشیم

...