2777
2789
عنوان

اونایی که حرز امام جواد دارن بیان

102 بازدید | 16 پست

حس میکنم اثرشو از دست داده اون روزای اول که تازه بسته بودمش به بازوم خیلی خوب بود الان بعد از ۵.۶ روز اثرش کم شده یا از دست داده چکار کنم خیلی ناراحتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من دارم یه نوع محافظ اثرش از دست داده یعنی چی من خودم نوشتم انداختم توی گردنم خیلی خوبه  

خدا جونم ممنونم بابت دوقلو های نازی که بهم هدیه دادی دختر و پسر نازم 😍😘 دعا کنید واسم که امضاء به زودی واقعی بشه و خدا لطفش رو شامل حالم کنه یه دوقلو فرشته بهم بده اگر دوست داشتی برای من و همه منتظرا صلوات بفرست😊 
روزای اول خیلی اوضاع خوابم خوب شده بود و موجودات ماورایی نمیتونستن اذیتم کنن

خب ببین خودتم باید وقتی حرز میندازی خیلی از کارارو انجام ندی و روی گفتار و کردارت خیلی دقیق شی...

نمازاتو سروقت بخون..صدای قرآنم تو خونه پخش کن..خیلی موثره

میگی واسه چیه؟

عزیزم حرزامام جواد یه نوع دعا هست محافظ آدم خیلی خوبه البته باید اعتقاد داشته باشی  

خدا جونم ممنونم بابت دوقلو های نازی که بهم هدیه دادی دختر و پسر نازم 😍😘 دعا کنید واسم که امضاء به زودی واقعی بشه و خدا لطفش رو شامل حالم کنه یه دوقلو فرشته بهم بده اگر دوست داشتی برای من و همه منتظرا صلوات بفرست😊 

یعنی چی توضیح بدیدچیه برای چی خوبه چجوریه

خدایا بابت همچی شکرت 🙌🌹اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم..🌹ختم سوره طه ظرفیت۱۰نفردرواتساپ هرکس مایل هست بگه تاادد کنم🙌🙌🙌
یعنی چی توضیح بدیدچیه برای چی خوبه چجوریه

برای سلامتی برای مسافرت که خدایی نکرده تصادف نکنی مریض نشی برای همی چیز خوبه

خب ببین خودتم باید وقتی حرز میندازی خیلی از کارارو انجام ندی و روی گفتار و کردارت خیلی دقیق شی... ن ...

هم همه نمازارو اول وقت میخونم حتی نماز شبم میخونم قرانم میخونم😭😭😭😭

برای سلامتی برای مسافرت که خدایی نکرده تصادف نکنی مریض نشی برای همی چیز خوبه

چجوریه چی بایدبخونی چیکارکنی؟

خدایا بابت همچی شکرت 🙌🌹اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم..🌹ختم سوره طه ظرفیت۱۰نفردرواتساپ هرکس مایل هست بگه تاادد کنم🙌🙌🙌