موشیییییی مدیر عضویت: 1399/05/07 تعداد پست: 999 عنوان حس ششم | مشاهده متن کامل بحث + 1392 بازدید | 346 پست جنبه سرگرمی داره بیاید جمع شیم✌️🌷 1399/08/08 | 18:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
8667sahar عضویت: 1398/12/06 تعداد پست: 4125 درخاستم قبول کن لطفا بی وفا باشی شکایت میکنند♣️با وفا باشی خیانت میکنند...
im_taylor عضویت: 1399/04/05 تعداد پست: 3139 توام مثل من منتظری؟😍 آره خب چه میشه کرد:))ماه دیگه خدمتش تموم میشه ولی خیلی لجبازه و مغرورمنم یه مدت هی اصرار کردم برگرد و با اکانتای فیک رفتم تو پیجش از چشمش افتادماینا تقریبا ماله ۷ ماهه پیشه داداش قشنگم تو ۱۷ سالگی تصادف کرد و شب تولدش آسمونی شد و ما رو با کلی دلتنگی تنها گذاشت واسه شادی روحش صلوات میفرستی؟💜
پریدختم عضویت: 1399/04/31 تعداد پست: 1159 تروخدا جواب منم بده زندگیم درست میشه ؟همسرم برمیگرده تو زندگیت یه کسی داره فضولی میکنه و شوهرت فکر میکنه اون دلسوزه و درد و دل کردن با اون نمیذاره بیاد جلو و اون شخص سواد کافی نداره وقتی از اون دور بشه ب تو میرسه چرا گذاشتی بره ولی برگشت جوری نگهش دار که اون از چشمش بیوفته
fatemeh56 عضویت: 1396/05/26 تعداد پست: 16978 میدونم فراموشش نکردی ,دوریتون بخاطر تکراری شدنه روزهای غمگینه تو تایمی که با هم بودید خیلی روی ... قرعه من این ماه درمی یاد پدرم دنیا بی تو چقدر خالیست😭😭😭😭😭😭
im_taylor عضویت: 1399/04/05 تعداد پست: 3139 میدونم فراموشش نکردی ,دوریتون بخاطر تکراری شدنه روزهای غمگینه تو تایمی که با هم بودید خیلی روی ... وای دقییقا خیلی اذیت کردیم همومرررسی💕😍 داداش قشنگم تو ۱۷ سالگی تصادف کرد و شب تولدش آسمونی شد و ما رو با کلی دلتنگی تنها گذاشت واسه شادی روحش صلوات میفرستی؟💜
خدایا_دستمو_بگیر عضویت: 1399/08/07 تعداد پست: 990 اخلاقش اهل رفیق بازی حرف کسی تو گوشش نمیره دور سر هر چیزی قهر میکنه و مغروره زود پشیمرن میشه ولی برو ... آجی میشه بگی من کی ازدواج میکنم؟با آشنا یا غریبع؟
پریدختم عضویت: 1399/04/31 تعداد پست: 1159 وای چقدرحست درست می گه نمی دونی چی کارکنم رفتارمون بهتر بشه واین که قرعه من تواین ماه درمی یاد قرعتون تو فروردین میاد برای شوهرت حرفای عاشقانه بزن یه مدته دلش به یاد گذشتس نمیتونه هم درخواست کن روش زندگی رو عوض کن
موشیییییی مدیر استارتر عضویت: 1399/05/07 تعداد پست: 999 تو زندگیت یه کسی داره فضولی میکنه و شوهرت فکر میکنه اون دلسوزه و درد و دل کردن با اون نمیذاره بیاد ج ... منم بگو خواهش🙏💋شخصیت و ظاهر کسی که دوسش دارم چجوریه ؟؟؟شکل خودم چه جوریه❤️ایا دوستم داره ؟دوست دختر داره؟؟خیلی دوسش دارم اونم حسش مثل منه؟
ftmeho98 عضویت: 1399/07/15 تعداد پست: 20469 آره خب چه میشه کرد:)) ماه دیگه خدمتش تموم میشه ولی خیلی لجبازه و مغرور منم یه مدت هی اصرار کردم بر ... دقیقا منم خیلی خیلی اصرار کردم اونم مغروره دیگه ولی از ذست این کارا برداشتم من رو تو تاپیک های عکس و تاپیک های ترسناک تگ کنید😐
karishna عضویت: 1396/09/20 تعداد پست: 229 تو زندگیت یه کسی داره فضولی میکنه و شوهرت فکر میکنه اون دلسوزه و درد و دل کردن با اون نمیذاره بیاد ج ... خدا خیرت بده تروخدا اینم بگو دوسم داره ؟
haha2213 عضویت: 1399/01/14 تعداد پست: 3296 از همسرت زیاد سول نکن کلا کار خودت رو بکن و اینکه سر این ناراحته که یکم زندگی رو براش تکراری کردی بمنم یکم توضیح میدی با نامزدم قهرم میاد اشتی میریم خونه خودمون یا تموم میکنیم؟سه هفته است جوابمم نمیده هیچی هیچی 😔
پریدختم عضویت: 1399/04/31 تعداد پست: 1159 وای خیلی درست بود تو نظرش من چه جور دختریم؟ تو اخلاقش تو یه دختر مهربونی تا حدودی هم لجبازی میخواد تو همیشه دنبالش باشی و تو هم دیگه خسته یواز انتظار و .....و داری انتظار از جانب اون میکشی
پریدختم عضویت: 1399/04/31 تعداد پست: 1159 بمنم یکم توضیح میدی با نامزدم قهرم میاد اشتی میریم خونه خودمون یا تموم میکنیم؟سه هفته است جوابمم نمی ... دیگه بهش پیام نده خودتو بگیر اصلا ابراز ناراحتی نکن یبار گفتم نمیام این بار بگو هر طور راحتی
ftmeho98 عضویت: 1399/07/15 تعداد پست: 20469 تو اخلاقش تو یه دختر مهربونی تا حدودی هم لجبازی میخواد تو همیشه دنبالش باشی و تو هم دیگه خسته یواز ا ... بله گلم دقیقا درسته بنظرت تا تولدش دوماه دیگس برمیگرده ؟اگه تبریک بگم تولدشو عکس العملش چیه من رو تو تاپیک های عکس و تاپیک های ترسناک تگ کنید😐
پریدختم عضویت: 1399/04/31 تعداد پست: 1159 عزیزم توروخدا جوابم بده آن شا ءالله کار گیرم میاد کجا و چه موقع؟ همسرم آشنا هست یا غریبه مال شهر خود ... کار گیرت میاد ولی پول توش نیست و زودم میری بیرون همسرتم فامیله خیلی تو نخته ولی تو نمیدونی هنوز مال شهر خودتونه تو یه مراسم دیده تو رو