2777
2789
کاش برن سنشون داره میره بالا مردم از استرسشون..اکثر حس ششمی ها اینو گفتن بم ولی نمیدونم درست گفتن یا ...

تایمشو نمیدونم ولی یکیشون یه ازدواج خیلی خوب داره💕

داداش قشنگم تو ۱۷ سالگی تصادف کرد و شب تولدش آسمونی شد و ما رو با کلی دلتنگی تنها گذاشت واسه شادی روحش صلوات میفرستی؟💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همسرت نه چاقه نه لاغر قدش تقریبا بلنده یکم موهاش ریخته پوست گندمی داره با چشمای قهوه ی موهاش کمی حال ...

خیلی روابطم با همسرم جدیدا بد شده می تونی بگی بهتر می شه یا بد تر چون گفته های قبلی دریت بود واینکه چقدر دوسم داره

پدرم دنیا بی تو چقدر خالیست😭😭😭😭😭😭
کی ازدواج میکنم ؟ با فامیل یا غریبه ؟ شغلش چیه؟ خصوصیاتش چیه

ازدواجت چهارسال دیگس با غریبه از فامیلم میاد تووهمون تایم غریبه مبا و اونم میشه شغلش ازاده ,و تو یه شرکت کار میکنه و وضعیت مالیش مطلوبه و اهل زندگیه مهربونه یکم ساید لجبازی هم کنه

ازدواجت چهارسال دیگس با غریبه از فامیلم میاد تووهمون تایم غریبه مبا و اونم میشه شغلش ازاده ,و تو یه ...

منم میگی❤️اول ظاهر و شخصیت کسی که دوسش دارم حدس میزنی چه شکلی باشه و بهم میرسیم ؟اونم من دوست داره؟؟

ازدواجت چهارسال دیگس با غریبه از فامیلم میاد تووهمون تایم غریبه مبا و اونم میشه شغلش ازاده ,و تو یه ...

عزیزم چراااا جواب منو نمیدی😭😭😭

دوسم داره؟برمیگرده؟

من رو تو تاپیک های عکس و تاپیک های ترسناک تگ کنید😐                       
کی ازدواج میکنم ؟ با فامیل یا غریبه ؟ شغلش چیه؟ خصوصیاتش چیه

غریبه

طول میکشه یکم امسال شاید نباشه

داداش قشنگم تو ۱۷ سالگی تصادف کرد و شب تولدش آسمونی شد و ما رو با کلی دلتنگی تنها گذاشت واسه شادی روحش صلوات میفرستی؟💜
خیلی روابطم با همسرم جدیدا بد شده می تونی بگی بهتر می شه یا بد تر چون گفته های قبلی دریت بود واینکه ...

از همسرت زیاد سول نکن کلا کار خودت رو بکن و اینکه سر این ناراحته که یکم زندگی رو براش تکراری کردی

از همسرت زیاد سول نکن کلا کار خودت رو بکن و اینکه سر این ناراحته که یکم زندگی رو براش تکراری کردی

همه رو جواب دادی الا من😭

من رو تو تاپیک های عکس و تاپیک های ترسناک تگ کنید😐