2777
2789
توام مثل من منتظری؟😍

آره خب چه میشه کرد:))

ماه دیگه خدمتش تموم میشه ولی خیلی لجبازه و مغرور

منم یه مدت هی اصرار کردم برگرد و با اکانتای فیک رفتم تو پیجش از چشمش افتادم

اینا تقریبا ماله ۷ ماهه پیشه

داداش قشنگم تو ۱۷ سالگی تصادف کرد و شب تولدش آسمونی شد و ما رو با کلی دلتنگی تنها گذاشت واسه شادی روحش صلوات میفرستی؟💜

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تروخدا جواب منم بده زندگیم درست میشه ؟همسرم برمیگرده

تو زندگیت یه کسی داره فضولی میکنه و شوهرت فکر میکنه اون دلسوزه و درد و دل کردن با اون نمیذاره بیاد جلو و اون شخص سواد کافی نداره وقتی از اون دور بشه ب تو میرسه چرا گذاشتی بره ولی برگشت جوری نگهش دار که اون از چشمش بیوفته

میدونم فراموشش نکردی  ,دوریتون بخاطر تکراری شدنه روزهای غمگینه تو تایمی که با هم بودید خیلی روی ...

وای دقییقا خیلی اذیت کردیم همو

مرررسی💕😍

داداش قشنگم تو ۱۷ سالگی تصادف کرد و شب تولدش آسمونی شد و ما رو با کلی دلتنگی تنها گذاشت واسه شادی روحش صلوات میفرستی؟💜
وای چقدرحست درست می گه نمی دونی چی کارکنم رفتارمون بهتر بشه واین که قرعه من تواین ماه درمی یاد 

قرعتون تو فروردین میاد برای شوهرت  حرفای عاشقانه بزن یه مدته دلش به یاد گذشتس نمیتونه هم درخواست کن روش زندگی رو عوض کن

تو زندگیت یه کسی داره فضولی میکنه و شوهرت فکر میکنه اون دلسوزه و درد و دل کردن با اون نمیذاره بیاد ج ...

منم بگو خواهش🙏💋شخصیت و ظاهر کسی که دوسش دارم چجوریه ؟؟؟شکل خودم چه جوریه❤️ایا دوستم داره ؟دوست دختر داره؟؟خیلی دوسش دارم اونم حسش مثل منه؟

آره خب چه میشه کرد:)) ماه دیگه خدمتش تموم میشه ولی خیلی لجبازه و مغرور منم یه مدت هی اصرار کردم بر ...

دقیقا منم خیلی خیلی اصرار کردم اونم مغروره دیگه ولی از ذست این کارا برداشتم

من رو تو تاپیک های عکس و تاپیک های ترسناک تگ کنید😐                       
از همسرت زیاد سول نکن کلا کار خودت رو بکن و اینکه سر این ناراحته که یکم زندگی رو براش تکراری کردی

بمنم یکم توضیح میدی با نامزدم قهرم میاد اشتی میریم خونه خودمون یا تموم میکنیم؟سه هفته است جوابمم نمیده هیچی هیچی 😔

وای خیلی درست بود تو نظرش من چه جور دختریم؟

تو اخلاقش تو یه دختر مهربونی تا حدودی هم لجبازی میخواد تو همیشه دنبالش باشی و تو هم دیگه خسته یواز انتظار و .....و داری انتظار از جانب اون میکشی

بمنم یکم توضیح میدی با نامزدم قهرم میاد اشتی میریم خونه خودمون یا تموم میکنیم؟سه هفته است جوابمم نمی ...

دیگه بهش پیام نده خودتو بگیر اصلا ابراز ناراحتی نکن یبار گفتم نمیام این بار بگو هر طور راحتی

تو اخلاقش تو یه دختر مهربونی تا حدودی هم لجبازی میخواد تو همیشه دنبالش باشی و تو هم دیگه خسته یواز ا ...

بله گلم دقیقا درسته بنظرت تا تولدش دوماه دیگس برمیگرده ؟اگه تبریک بگم تولدشو عکس العملش چیه

من رو تو تاپیک های عکس و تاپیک های ترسناک تگ کنید😐                       
عزیزم توروخدا جوابم بده آن شا ءالله کار گیرم میاد کجا و چه موقع؟ همسرم آشنا هست یا غریبه مال شهر خود ...

کار گیرت میاد ولی پول توش نیست و زودم میری بیرون همسرتم فامیله خیلی تو نخته ولی تو نمیدونی هنوز مال شهر خودتونه تو یه مراسم دیده تو رو