2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ازدواجت چهارسال دیگس با غریبه از فامیلم میاد تووهمون تایم غریبه مبا و اونم میشه شغلش ازاده ,و تو یه ...

خواهش می کنم جواب اینم بده ردابطم باهمسرم خیییلی بد شد ایا این ادامه می ده وبد تر می شه یا بهتر می شه همسرم هنوز دوستم داره 

پدرم دنیا بی تو چقدر خالیست😭😭😭😭😭😭
از همسرت زیاد سول نکن کلا کار خودت رو بکن و اینکه سر این ناراحته که یکم زندگی رو براش تکراری کردی

چه جالب توضیح میدی شما😍

به منم یه بگو بنظرت فکر میکنه فراموشش کردم؟ خیلی وقته از هم دوریم 

خودم حس میکنم یچیزی نمیذاره برگرده

داداش قشنگم تو ۱۷ سالگی تصادف کرد و شب تولدش آسمونی شد و ما رو با کلی دلتنگی تنها گذاشت واسه شادی روحش صلوات میفرستی؟💜
چه جالب توضیح میدی شما😍 به منم یه بگو بنظرت فکر میکنه فراموشش کردم؟ خیلی وقته از هم دوریم  خ ...

توام مثل من منتظری؟😍

من رو تو تاپیک های عکس و تاپیک های ترسناک تگ کنید😐                       
یکی میگه پسر یکی میگه دختر ادم دو دل میشه😐😐

عزیزم😍 انشالا هر چی باب دلته همون بشه

حس خود مادرا تو این زمینه قوی تره

داداش قشنگم تو ۱۷ سالگی تصادف کرد و شب تولدش آسمونی شد و ما رو با کلی دلتنگی تنها گذاشت واسه شادی روحش صلوات میفرستی؟💜
از همسرت زیاد سول نکن کلا کار خودت رو بکن و اینکه سر این ناراحته که یکم زندگی رو براش تکراری کردی

وای چقدرحست درست می گه نمی دونی چی کارکنم رفتارمون بهتر بشه واین که قرعه من تواین ماه درمی یاد 

پدرم دنیا بی تو چقدر خالیست😭😭😭😭😭😭
چه جالب توضیح میدی شما😍 به منم یه بگو بنظرت فکر میکنه فراموشش کردم؟ خیلی وقته از هم دوریم  خ ...

میدونم فراموشش نکردی  ,دوریتون بخاطر تکراری شدنه روزهای غمگینه تو تایمی که با هم بودید خیلی روی هم فشار اوردین یه تایم میگذره و دوباره میاد ولی اینار اخلاقتون رو عوض کنید

اخلاقش اهل رفیق بازی حرف کسی تو گوشش نمیره دور سر هر چیزی قهر میکنه و مغروره زود پشیمرن میشه ولی برو ...

عزیزم میتونی بگی ا ن شا ءالله توی رشته ای که درس میخونم چه موقع و کجا کار گیرم میاد و همسرم غریبه هست یا آشنا و مال  شهر خودم هست؟ یا شهر دیگه؟ 

💖💖💖امید و تلاش و توکل به آفریدگار رحمان کلمات  کلیدی برای ساختن آینده ی درخشان هستند پس ا ن شا ءالله به خداوند منان توکل داشته باشید.... 💖💖💖
اخلاقش اهل رفیق بازی حرف کسی تو گوشش نمیره دور سر هر چیزی قهر میکنه و مغروره زود پشیمرن میشه ولی برو ...

وای خیلی درست بود تو نظرش من چه جور دختریم؟

من رو تو تاپیک های عکس و تاپیک های ترسناک تگ کنید😐