2777
2789
عنوان

خیانت مادر

| مشاهده متن کامل بحث + 1862 بازدید | 62 پست

ببین مامانت خیانت میکنه درست 

ولی ب شوهرت هیچ ربطی نداره هیچ ربطی 

دخالتش نده 

فردا همونو میکوبه سرت مواظب باش

همانا بدانیدو اگاه باشید دروغ بگین و تاپیک سرکاری بزنید دروغتونو در میارم خیط میشین😌😏     دکترای حس ششم دارم از دانشگاه اکسفورد ...ولی سوال حس ششمی نپرسین ترو جدتون.... برا حاجتم سوره بقره میخونی؟😐😪                 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قلبم ب درد اومد برای پدرت خدا انشالله سر ب راهش کنه چند روز تحت نظر داشته باش مادر تو زیربار نرفت بگو ک آبروشو میبری ولی کاری نکن بلکه دست از کاراش بردار

و خدایی ک در این نزدیکیس❤❤
بابا شماها چقدر خوبید من باشم این آدم رو از زندگی خودمو و بایام حذف می کنم بعد بره هر کاری خواست کن ...

مگه شما جای مادرش هستید 

شاید پدرش اول خیانت ها کرده این نمیدونه !

شاید پدرش ظلم کرده 

هیچ وقت قضاوت نکنید ‌اونها زن و شوهر بزرگترن پدر مادرن‌

این دوتا بچه و دومادش حق ندارن گوشی بردارن بی اجازه و بی حرمتی کنن .طرف خودشوو شوهرش فقط مشکلاتشون میدونه 

اخه خیانت مادرت الان نبوده این از جونیش از وقتی که تو بچه بودی اینجوری بوده الان  بیای فاشش کنی فقط مصیبت بدبختی به بار میاره  فکر کن هیچی ندیدی و هیچی نبوده همین

اصلا پیش شوهرت گردن نگیر. یه جوری ماست مالی کن. الانم بگذره بعد ده سال میکوبه تو سرت. بگو چ بدونم داشته مشکل کسی رو حل میکرده بابامم خبر داشتته یا همچین چیزی. 

🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸
مگه شما جای مادرش هستید  شاید پدرش اول خیانت ها کرده این نمیدونه ! شاید پدرش ظلم کرده  ...

اگه پدرم اینجوری که شما میگی می بود زورم نمی گرفت ولی پدرم بیشتر اموالو به اسمش کرده مظلوومه و بهش توجه میکنه از این زورم میگیره که از سادگی و مظلومیت پدرم سو استفاده شده

شوهرم میگه غیرتم اجازه نمیده خودمو بزنم به گاوی بعد میگه اگه الان جلوشو نگیریم اتفاقای بدتری ممکنه ب ...

چقدر خام تشریف دارن  کسی که خیانت می کنه کار یه روز و دو روزش نیست  برای چندین ساله حتی از دوران جونییش الان می خواد جلوی چی رو بگیره 

مگه شما جای مادرش هستید  شاید پدرش اول خیانت ها کرده این نمیدونه ! شاید پدرش ظلم کرده  ...

خیانت هیچ توجیهی نداره

یه دله خیلی پست هم می خواد

بزرگترو کوچیکتر هم نداره

حالا اینکه چجوری گوشی مادرش رسیده دست شوهرش نمیدونم.اینجا اسی مقصره که گذاشته شوهرش ورود کنه

ولی از علف هرز باید دور شد

حتی اگر مادرت باشه

یا باید کمکش کنه بذاره کنار.یا ولش کنه .بنده خدا پدرش.الان حالت برعکس بود احتمالا همتون بابائه رو مورد عنایت قرار میدادید😐😑