2777
2789
عنوان

خیانت مادر

| مشاهده متن کامل بحث + 1862 بازدید | 62 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حقیقتش من بودم به خاطر غرور بابام و غرور داداشم سکوت می کردم و از شوهرم می خواستم بریم مشاوره تا مشاور شوهرم به راه راست هدایت کنه و بهش بگه مرزها و حدود نگه داره و این مسئله بهش ربطب نداره

متأسفانه یبار برای منم همچین موردی پیش اومد 

همسرمم متوجه شده بود چون کارای مامانم خیلی شک برانگیز شده بود 

هی ب من میگفت من انکار میکردم( البته من از جریان خبر داشتم) 

خلاصه یبار گوشی مامانمو گرفت تمام پیامارو نگاه کرد گفت دگ حق نداری پاتو خونه ی مامانت بذاری، میترسم زنم از راه ب در بشه 

مامانمم هیچ جوره از کارش دست نمیکشید و کوتاه نمیومد ، صدبارم بهش گفتم بخاطر زندگی من از کارت دست بکش، شوهرم ب منم شک‌میکنه و ازین حرفا ، اما انگار ن انگار 

اما برعکس همون آقا یبار دخترش بهش شک کرد ، کلا رابطه رو قطع کرد 

ب مامانم گفتم ببین اون زندگیش چقدر براش مهمه اما تو نه

من نمیگم کار شوهرم درست بوده ک سرک کشیده تو گوشی مامانم اما بعنوان ی مرد بهش حق میدم ک نگران زن خودش بشه 

تا مدتی بعد از اون قضیه خیلی با شوهرم مشکل پیدا کردم، نمیذاشت دگ با خانوادم ارتباط داشته باشم ، یا با مامانم میرفتم بیرون صد بار زنگ میزد . حق داشت بنظرم 

خیانت هیچ توجیهی نداره یه دله خیلی پست هم می خواد بزرگترو کوچیکتر هم نداره حالا اینکه چجوری گوشی ...

نه عزیزم من میگم قضاوت نکنیم 

شاید بین پدر مادرش چیزی هس 

شاسد پدرش قبلا خیانت کرده و قلب زنش شکسته گفته دوسش نداره 

علت حرف من اینه که زن ذاتا خیانت نمیکنه مگر چیزایی ببینه که تحملش بشکنه .اما مرد برا تنوع طلبی هم خیلنت میکنه

چقدر خام تشریف دارن  کسی که خیانت می کنه کار یه روز و دو روزش نیست  برای چندین ساله حتی از ...

برعکس مادرم مومن بود بدجور ولی دوستای ناباب اینجوریش کردن سهی کردم از اونا دورش کنم و شد ولی مادرم بد شده

عزیزم نه به شما ربط داره نه به شوهرت 

تحسس تو کار دیگران خوب نیست مادرتون یه آدم عاقل و بالغه و خودش بهتر میتونه برا زندگی خودش تصمیم بگیره 

وکیل دادگستری و عضو کانون وکلا هستم .سوال حقوقی داشتید میتونم کمکتون کنم 

یکبار تهدیدش کن و یجوری حرف بزن باهاش که به خودش بیادو بعدم رابطتونو کم کنید یعنی خیلی کم فقط یجوری باشه که ماهی یکبار ببینیدش چون تاثیرش تو زندگیه خودته

آب برمیگرده ولی اون ماهی دیگه مرده...!!!
اگه پدرم اینجوری که شما میگی می بود زورم نمی گرفت ولی پدرم بیشتر اموالو به اسمش کرده مظلوومه و بهش ت ...

چقدر همسرتون تیز هستند، انشالله واقعا اینطور نباشه، و چقدر مادرتون جوون هستند

واقعادوره اخرالزمانه خدایاقضاوت نمیکنم ولی داریم به کجامی رسیم چندروزپیشم یه کاربرتایپیک زده بودمادرم باشوهرم رابطع داره چیااااااادم میشنوه خدایابه هممون رحم کن

نه عزیزم من میگم قضاوت نکنیم  شاید بین پدر مادرش چیزی هس  شاسد پدرش قبلا خیانت کرده و قل ...

چرا عزیزم

زن هم خائن میشه

اسی داره میگه بابام اهلش نیست

انسان کلا تنوع طلبه

فقط زنا کنترل نفسشون براشون راحت تره

بابا قضیه رو جنسیتی نکنیم

آدم خائن حقش طرد شدنه.