2777
2789
عنوان

سقط جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 25 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

جدی من نمیدونستم برام دعا کن باردار نباشم کابوس شده برام 

عزیزم ❤الهی خدا ب اونایی بده ک امادگیشو دارن و میخوان ❤ایشالا ک نیستی 

کلی اطلاعات حقوقی براتون میزارم تو تاپیک اطلاعات حقوقی امیدوارم ب دردتون بخوره ❤
کمتر از ۵هفته نمیش با دارو باید صبر کرد تا ۵هفته بشه

میشه عزیزم من طبق پریود 5 هفته بودم ولی دکترم گفت طبق لقاح میشه 3 هفته یعنی عمل لقاح دوهفته از آخرین پریودی کمتره 

میشه عزیزم من طبق پریود 5 هفته بودم ولی دکترم گفت طبق لقاح میشه 3 هفته یعنی عمل لقاح دوهفته از آخرین ...

میگم عزیزم ک از رو پریودی

کلی اطلاعات حقوقی براتون میزارم تو تاپیک اطلاعات حقوقی امیدوارم ب دردتون بخوره ❤
کمتر از ۵هفته نمیش با دارو باید صبر کرد تا ۵هفته بشه

ولی پارسال هم 8 هفته سقط داشتم،،، دردش در این حد نبود امسال کوچکتر بود ولی من مرگو با چشمام دیدم 

ولی پارسال هم 8 هفته سقط داشتم،،، دردش در این حد نبود امسال کوچکتر بود ولی من مرگو با چشمام دیدم&nbs ...

من ۵هفته سقط کردم فقط یه ساعت اول ک شیاف استفاده کردم و ۴تا هم خوردم وحشتناک لرز داشتم درد نداشتم

من ۵هفته سقط کردم فقط یه ساعت اول ک شیاف استفاده کردم و ۴تا هم خوردم وحشتناک لرز داشتم درد نداشتم

خب بعضیا لگن ها تنگه اذیت میشن یعنی من از شدت درد همش میوردم بالا نمیدونی چ حال بدی بود