2777
2789
عنوان

سقط جنین

177 بازدید | 25 پست

خانوما من دوشنبه سقط داشتم خونریزیم دو روز اول کم بود دیروز جفتم دفع شد ولی کمر درد دارم پهلو درد دارم،،، زیر دلمم انگار کشیده شده گاهی اوقات درد های ریزی میگیره امروز یکم درد گرفت ک بعدش دفع بقایا داشتم این درد عادیه؟ پارسالم سقط داشتم ولی یادم نمیاد پارسال درد داشتم یا ن ولی رحمم انگار کشیده شده 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هفته چندم بودی عزیزم؟

من 13 مهر یه رابطه پر خطر داشتم بعدش 2تا اورژانسی و 2تا اچ دی خوردم بعد دیگه اچ دی کل ماه ادامه دادم الان 2 روزه قرصم تموم شده حالتهای پریود دارم ولی نمیشم دارم سکته میکنم 

هفته چندم بودی عزیزم؟ من 13 مهر یه رابطه پر خطر داشتم بعدش 2تا اورژانسی و 2تا اچ دی خوردم بعد دی ...

5 هفته عزیزم.. عادیه بخاطر قرصا اینجور شدی ولی پریود شدی خونریزی شدید داری 

طبق آخرین پریود 5  هفته ولی خب میگن طبق لقاح دو هفته کمتره

طبق پریود کمتر از ۵هفته باشه سقط نمیشه با شیاف

کلی اطلاعات حقوقی براتون میزارم تو تاپیک اطلاعات حقوقی امیدوارم ب دردتون بخوره ❤