2777
2789
عنوان

مهاجرت

| مشاهده متن کامل بحث + 571 بازدید | 47 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچ کدوم برای زندگی میریم اجاره میکنیم خونه و بعد اگه خدا بخواد من کار میکنم 

تو چه زمینه کار میخوای ؟ 

من کاربر از سال 96 هستم ولی اسمم روتغییر دادم باید اینکارو میکردم اسمم نزدیک به همین اسمم بود 
۳۵۰ متر  سه میلیون و هفتصد هزار لیر  خیلی لوکس هست

يعني به ايران ميشه چندتومن

یه‌جوری‌میگیدمن‌برا‌خودم‌احترام‌قائلم‌انگار ما‌به‌خودمون‌فحش‌ناموس‌میدیمَ😐دشمنم‌باش،ولی‌ادا‌یه‌دوستارو‌در‌نيار"🙏🏻سعی‌کن‌واسه‌خوب‌دیده‌شدن‌روی‌خودت‌کار‌کنی‌نه‌‌عکسات🤣هیچی‌موندِگار‌نیس‌حتی‌روحِت‌برای‌جِسمت‼️رفتن‌بعضی‌آدما‌مهم‌نیس؛مهم‌اینه‌بعد‌اونا‌دیگه‌ازکسی‌خوشت‌نمیاد
چطور ميشه مهاجرت كرد اول بايد زبان اون كشور رو بلد بود؟ بعد چقدر هزينه مهاجرته قانونيه و اينكه تو كش ...

ببین ما خودمون ترک هستیم بعد زبان ترکی استانبولی و دوسال پیش کلاس رفتیم اون تفاوتهای که دو زبان ترکی ما با اون اس برطرف شه بعد از نظر اینکه استانبول کار خیلی هست تا تهران میریم یعنی ترجیج میدیم و اینکه تنها کشوری که ورود راحتره ازتون آیلتس و مدرک و نمره برای ورود نمیخواد چند سال دیگه از اونجا راحت المان یاهلند میشه رفت

تقریبا ۱۳ یا ۱۴ میلیارد

واو چه زياد 

مرد هستيد؟

یه‌جوری‌میگیدمن‌برا‌خودم‌احترام‌قائلم‌انگار ما‌به‌خودمون‌فحش‌ناموس‌میدیمَ😐دشمنم‌باش،ولی‌ادا‌یه‌دوستارو‌در‌نيار"🙏🏻سعی‌کن‌واسه‌خوب‌دیده‌شدن‌روی‌خودت‌کار‌کنی‌نه‌‌عکسات🤣هیچی‌موندِگار‌نیس‌حتی‌روحِت‌برای‌جِسمت‼️رفتن‌بعضی‌آدما‌مهم‌نیس؛مهم‌اینه‌بعد‌اونا‌دیگه‌ازکسی‌خوشت‌نمیاد
نه عزیزم  من زن هستم

اخه گفتي خريدم گفتم حتما مرد هستي چون من يه زنم جرات اينكارارو كه ندارم هييييچ،پولشم ندارم😂

اخه گفتي خريدم گفتم حتما مرد هستي چون من يه زنم جرات اينكارارو كه ندارم هييييچ،پولشم ندارم😂

منم ندارم 

شوهرم پولشو داد 🤩🤩🤩

بچه ام دیگه داره دیپلم میگیره میخوام اونجا بره دانشگاه 

من کاربر از سال 96 هستم ولی اسمم روتغییر دادم باید اینکارو میکردم اسمم نزدیک به همین اسمم بود 
من حورما میرم برای زندگی 

اصلا فکر اینکه چه شغلی داشته باشی رو نکردی ؟ یا نمیخوای جواب بدی ؟ 

منم ندارم  شوهرم پولشو داد 🤩🤩🤩 بچه ام دیگه داره دیپلم میگیره میخوام اونجا بره دانشگاه  ...

عزيزم به سلامتي عاقبت بخير بشيد😍 دعا كن ما هم بتونيم بريم يه روزي