2777
2789
عنوان

دیگه تذکر آخر منه...

| مشاهده متن کامل بحث + 3111 بازدید | 103 پست
چون اونطوری طلسمطون باطل نمیشد که بزنه به کمرخودشون  امروز جهنمیه  خواهر شوهرم هم مرد بع ...

شما که میگی طلسم بدون خواست خدا اثر نمیکنه پس چرا این قدر از طلسمی که برات نوشتن نگرانی. به قول خودت بسپار به خدا. 

این نشان میده که شوهرت روزی و قسمتت نبوده که افتاد دو ماه بعد مرد و شما زور زدی باهاش ازدواج کنی ولی ...

من زور زدم ?! 

نمیفهمم تو چرا از صبح مدام بمن حرفای نامربوط میزنی ?! 

من چکاری کردم که فکر کردی زور زدم ??? واقعا جوابی بده مهمه برام بدونم 

از اذر ۱۴۰۴ کاربری واگذار شده است.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

شما که میگی طلسم بدون خواست خدا اثر نمیکنه پس چرا این قدر از طلسمی که برات نوشتن نگرانی. به قول خودت ...

ببخشید من صبرم زیاده ولی کاری نکن لحنم بهت عوض شه 

چرا دقیق مطالعه نمیکنی 

خانم با دوتا بچه نق نقو کم سواد از شما با دقت تر میخونه 

شما که میگی طلسم بدون خواست خدا اثر نمیکنه پس چرا این قدر از طلسمی که برات نوشتن نگرانی. به قول خودت ...

صفحه دوم پست ۱۵ هم رو بخون و بابت حرفت واقعا شرمنده باش

من زور زدم ?!  نمیفهمم تو چرا از صبح مدام بمن حرفای نامربوط میزنی ?!  من چکاری کردم که ف ...

اون تاپیک هم حرفی زدی برات جواب نوشتم به روی خودت نیاوردی امیدوارم اینجا کارت رو تکرار نکنی چون باید بگردم دنبال جواب که چرا از صبح قفلی زدی تاپیکام با وجود اینکه خوشت نمیاد ازم !

این نشان میده که شوهرت روزی و قسمتت نبوده که افتاد دو ماه بعد مرد و شما زور زدی باهاش ازدواج کنی ولی ...

هنوز منتظر جوابم و اگر جوابی نگیرم ازت حلالت نمیکنم خواهر مسلمانم

این لحن کسی هست که سنگ ایمه رو سینه زنه?

همش به  کنار من چه زوری زدم برسم شوهرم نمیفههم ازکجا اومده! 

به خدای محمد و ولای علی جواب ندی بد میبینی

این لحن کسی هست که سنگ ایمه رو سینه زنه? همش به  کنار من چه زوری زدم برسم شوهرم نمیفههم ازکجا ...

اوووه

مجازیو چ جدی گرفتی 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

من که توهینی ندیدم، اینطور به نظر میاد که شما حالت خیلی بده، گوشی و خاموش کن بخواب

جهل و تعصب آنقدر قدرتمند است که میتواند جنگ را به صلح،و بردگی را عین آزادی جلوه دهد.