2777
2789
عنوان

دیگه تذکر آخر منه...

| مشاهده متن کامل بحث + 3111 بازدید | 103 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خب دوست جون ها مسله منم تا حدی متوجه شدین ولی خواستم اینم بهتون بگم که چون مادرش نامزدی مارو خیلی مفتضاحانه بهم زد با کلی توهین و بدنام کردن و تحقیرم توی محل کارم ، چون اون آقا همکارم بود چندین سال ، من بار دوم قبول نمیکردم بیان ولی بعدها خواهرش بعد از مرگ نامزدم اومد گفت مادر برات دعا گرفت تا نتونی مخالفت کنی و هرچی شد بگی باشه ! نتیجشم شد بیوه شدن منو مرگ پسرش ! هرچقدر ازم متنفریدو فحش میدید مهم برام نیست ولی من شماهارو مثه خودم میدونم و دوستون دارم و حاضر نیستم مثه من نابود و له شید ! مواظب خودتون باشید عزیزانم . 

از اذر ۱۴۰۴ کاربری واگذار شده است.

سلام گلی خوبی 

چرا فکر میکردی اگه اهل نماز روزه نبودی همسر مرحومت زنده میموند

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
سلام گلی خوبی  چرا فکر میکردی اگه اهل نماز روزه نبودی همسر مرحومت زنده میموند

چون اونطوری طلسمطون باطل نمیشد که بزنه به کمرخودشون 

امروز جهنمیه 

خواهر شوهرم هم مرد بعد چندسال درد و سرطان 

از ابان متنفرم

متنفرم 

دارم دیوانه میشم خیلی گریه کردم تمام این چعارسال اومد جلوچشام یکباره

از اذر ۱۴۰۴ کاربری واگذار شده است.

چون اونطوری طلسمطون باطل نمیشد که بزنه به کمرخودشون  امروز جهنمیه  خواهر شوهرم هم مرد بع ...

ای وای من خدا بیامرزتش بنده خدا رو از درد راحت شد

خدا به داد بازمانده هاش برسه

تسلیت میگم خدا بهتون صبر بده

خواست خدا بوده دیگه

خودتون چطورید کمرتون بهتره

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
نهذاصلت خوب نیستم

برای ارامش روح خودش و حال خودتون قران بخونین واقعا ارامش میده