2777
2789
عنوان

دیگه تذکر آخر منه...

| مشاهده متن کامل بحث + 3111 بازدید | 103 پست
درسته ولی اگه کسی از این موضوع تاپیکش ناراحته باید درمورد  این موصوع حرف بزنه اخه الان این تاپی ...

من ناراحت ازینا نشدم چون معلومه نخوندن کامل حوصلشون نکشیده شاید یا من برلشون کم اهمیتم ولی همه یه طور نیستن مرسی عزیزم از تو خدا بهترینارو برات بزاره

از اذر ۱۴۰۴ کاربری واگذار شده است.

من ناراحت ازینا نشدم چون معلومه نخوندن کامل حوصلشون نکشیده شاید یا من برلشون کم اهمیتم ولی همه یه طو ...

بله متوجه شدم خیلیا نخونده حکم میدن‌عزیزم اگه بی احترامی بهت شد به نی نی یارا بگو تگشون کن یا تو خصوصی بگی حتما یا تذکر میدن یا قطع کاربری میکنن. 

لطفا یه صلوات برای حاجتم بفرستید💖

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خیلی ریز بود نتونستم بخونم ولی تو حرفای اون کاربر هم توهینی ندیدم 

عزیزم من نوشتم خدا خواسته شوهرم فوت کنه 

ماجرا اینه من نامزد شدم باهاش بعد مادرش بهم زد گفت باید با دخترخالت ازدواج کنی و چون من همکارش بودم کاری کرد ابرو حیثتم سر کار بره مجبور شم برم ازونجا مویت بالایی کار میکردم 

بعد اون با دختر خالش ازدواج کرد و کن رفتم از ایران وقتی برگشتم بعد چند سال جدا شده بود و باز اومد سمتم 

من قبول نمیکردم ولی بالخره قبول کردمو ولی بعدش شوهرم دوماه بعد عقد فوت کرد و خواهر شوهرم هم که بتازگی فوت شد اون موقع اومد گفت حلالمون کم ما طلسم زدیم اونبار جدا شید اینبار زبونبند که قبول کنی !!!! 

خودشم بتازگی فوت شده از سرطان 

منم نوشتم توی شات خدا خواسته فوت کنه شوهرم سرنوشت من اینه ربطی به طلسم نداشته ولیکن اون ادم هم مجازان کرده همزمان با این اتفاقات تا بخودش بیاد 

حالا من این وسط زور چی زدم موندم!?? یا ایا از طلسم ترسیدم?!!! من خدا بالاسرمه نمازو سوره میخونم میخوام چیکار غیر خدارو?!

عزیزم من نوشتم خدا خواسته شوهرم فوت کنه  ماجرا اینه من نامزد شدم باهاش بعد مادرش بهم زد گفت با ...

مرسی نوشتی توضیح دادی..خدا به دلت ارامش بده و روح شوهرت شاد 

ولی حالا اون کاربر نظری داد چه موافق چه مخالف چه تلخ چه شیرین چه خواسته یا ناخواسته..شما بهتره سعی کنید مقداری انتقاد پذیر باشید اینجا مجازیه انتظار همه جور عکس العملی از کاربرا هست ..اگه بخاطر هر نظری اینجور خودتو ناراحت کنید دووم نمیارید اینجا..باید بیخیال شد 

مرسی نوشتی توضیح دادی..خدا به دلت ارامش بده و روح شوهرت شاد  ولی حالا اون کاربر نظری داد چه مو ...

معلوم نیست کیه و چشه ? از صبح توی تاپیکام میچرخید نظرای نامربوط میزاشت وقتی براش توضیح میدم یا هرچی میزاری میره سکوت میکنه دوبعره سر از یه تاپیک دیگه در میاره !!!! اینقدر ادم حسود پلاستیکی ندیده بودم! تاپیکام جدید نیست معلومه دنبالم گشته رفته چرخیده اونجاها متوجه منظورم میشی? 

میگه تو گیاهخواری تاپیک غذاهای گیاهی زدی مروج بود هستی !!!! پیامبر گفته فلان ... منم حدیث پیامبو گذاشتم براش هیچی نمیگه 

میره توی تاپیک ضد دعانویسی من یه طوری نوشته انگار من میگم دغانویس خوبه ! جوابش دادم من خودم روزی هزعر بار اینجا دعانویسو رمال و طرفداراشونو شلیک میکنم باز سکوت کرده

بعدش میرت تاپیک چاکراها چرت مینویسه از من ... 

همین روال توی همه تاپیکام 

چرت میدونم خیلیا میگن ولی جواب براشون بزاری میخونن توجیه میشن یا باز ادامه میدن این معلوم نیست چه خورده برده داره فقط مینویسه میره

مرسی نوشتی توضیح دادی..خدا به دلت ارامش بده و روح شوهرت شاد  ولی حالا اون کاربر نظری داد چه مو ...

فکر میکنم بخاطر نواشتن تاپیکو پست یکاربری هست که دوتا کاربری داره با اون فعالیت میکنه با این کرم میریزه 

احتمالش زیاده 

اونام ورق و ت اروت جلوشونه دیگه گلم

اون میشه فالگیر نه حس ششمی. من خودم به دعا و طلسم اعتقاد ندارم ولی چون میدونم که هیچی توش نیست بجز اینکه یه تعداد که اعتقاد دارن دلشون رو با یه ضرر مالی آروم میکنن سعی میکنم به نظرشون احترام بذارم. این چیزا تو همه دنیا هست و مختص ایران نیست

وقتی تاپیک میزنید چرا با نظرات مخالف پرخاش میکنی همه یک برداشت ندارن وقتی جای عمومی موضوعی رو مطرح میکنی باید تحمل انتقاد داشته باشی

اسم کاربر یادم نمیمونه شاید یه تاپیک باهات بحث کنم یه تاپیک دیگه قربون صدقه ات برم 🙃🙃🙃🙃
وقتی تاپیک میزنید چرا با نظرات مخالف پرخاش میکنی همه یک برداشت ندارن وقتی جای عمومی موضوعی رو مطرح م ...

موضوع الان فالو فالگیری نیست جانم 

خانم لایولایو رو عرض کردم توهین میکنن

فقط یه نظر بود حالا شاید اشتباه داستانو متوجه شده باشند ولی توهین نبود 

توی خصوصی بعم خیلیا گفتن ایشون کلا زیادی میپره حالا خدا خواسته صالونش یقه منم خورد بماند

ولی عزیزم اینحا ما همه خانواده هستیم تاپیکامون شناسناممون هست 

هدفمون مشخصه تفریح دوستی یادگرفتن یاد دادن .. 

ولی ایشون گویا فقط هدفش پریدنه خیلی نوبره خیلی

عزیزم اگه با همین فرمون بری جلو ،افسردگی بعد عضویت در سایت می گیری  و  اونوقت میای به نی ن ...

اتفاقا چیزی که گفت خیلی خاص بود 

نه من غمبرک نگرفتم ازین نا ارامترو ناراحتتر داشتمو دیدم ولی به هیچ کدوم اجازه نمیدم و ندادم عزت نفس و شخصیتمو ببره زیر سوال 

نکته بعد اینکه ایشون گویا خیلیا رو شامل لطف خودشون قرار دادن با صحبتا و نظراتشون 

نباید بزاریم جو رو خراب کنن 

درستع مجازیه ولی این سایت برای خیلیا حرمت داره و عزیزه برای بالای ۸۰ درصد کاربرا