2777
2789
عنوان

دیگه تذکر آخر منه...

| مشاهده متن کامل بحث + 3111 بازدید | 103 پست

منظوری نداشته اسی بیخیال،ولی خب حال دلت خرابه درکت میکنم،منم وقتی حال دلم خرابه زودرنج میشم

الهی مشکلت حل بشه

به خودت انرژی مثبت بده،با عشق زندگی کن،آشپزی کن،بخند،برقص،ب خودت وخونت برس،ب اعضای خانواده ات محبت کن....مگه دنیا چند روزه،بیخیال شو وبگذر۰😍
استارتر عزیز شما ی تاپیک زدی با کلی عصبانیت که من فلان میکنم و .. خب معلومه ی سری مخالف میان جواب می ...

اخه ایشون فکر کنم همسرشون از دست دادن .اون کاربرم خیلی بد حرف زده که قسمتت این بوده بمیره ومعلومه به زور گرفتیش و... کلا دلشکسته دیگه

لطفا یه صلوات برای حاجتم بفرستید💖

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اخه ایشون فکر کنم همسرشون از دست دادن .اون کاربرم خیلی بد حرف زده که قسمتت این بوده بمیره ومعلومه به ...

خدا رحمت کنه همسرشو. من در جریان تاپیکای قبلیش نیستم ولی کلا از طرز تاپیک زدن و لحن صحبت کردن اسی خوشم نیومد یاد مبصرای مدرسه افتادم. کسیکه  اینجوری تاپیک میزنه باید احتمال هرجوابی رو از بقیه  کاربرا داشته باشه و ناراحت نشه 

به دنبال ارزوهایم خواهم رفت، عهد بسته ام... قبل از مرگم نمیرم...!
عزیزم اگه با همین فرمون بری جلو ،افسردگی بعد عضویت در سایت می گیری  و  اونوقت میای به نی ن ...

واااییی یعنی ترررکیدم از خنده 

به دنبال ارزوهایم خواهم رفت، عهد بسته ام... قبل از مرگم نمیرم...!

خانوما دوباره میگم 

توی شات ها دردل زندگیمو بخونین صفحه دوم و جوابیه خانوم لایولایو رو! متوجه میشین توهین شده یا نشده 

در ضمن این خانمو از صبح رو همه تاپیکام قفلی زده کامنت میزاره میره بدون اینکه جوابا و توضیحامو بخونه فقط منو میکوبه 

از اذر ۱۴۰۴ کاربری واگذار شده است.

خدا رحمت کنه همسرشو. من در جریان تاپیکای قبلیش نیستم ولی کلا از طرز تاپیک زدن و لحن صحبت کردن اسی خو ...

درسته ولی اگه کسی از این موضوع تاپیکش ناراحته باید درمورد  این موصوع حرف بزنه اخه الان این تاپیک چه ربطی به شوهر این خانوم داره که این کاربر گفتن😐😐😐چی بگم

لطفا یه صلوات برای حاجتم بفرستید💖
منمتوجه نشدم شما فکر میکنید شوهرتون با طلسم فوت کردن؟

خب چرا متوجه نشده برام اون کامنت رو زدی عزیزم!

من نوشتم توی شاتها گلم بخون صفحه دو کامنت ۱۵ 

از اذر ۱۴۰۴ کاربری واگذار شده است.