2777
2789
عنوان

دیگه تذکر آخر منه...

| مشاهده متن کامل بحث + 3111 بازدید | 103 پست

اسی من توی موضوع تاپیک دخالت نکردم،علاقه به این بحثا ندارم اصلا ولیییی خواستم بگم منم گیاهخوار و عاااااشق گربه ام😸😻😻خوشبختم دوستم

یک دفعه عرق‌کرده از خواب می‌پریم و می‌بینیم همه‌‌ی چیزهایی که توی این سال‌ها دیدیم کابوس بوده و هنوز سال هفتاد و هشته. صبح توی مدرسه خوابمون رو تعریف می‌کنیم و بغل دستی‌مون خمیازه می‌کشه و می‌گه ول کن این چرت و پرت‌هارو، دیشب سریال روزگار جوانی رو دیدی؟!⬅(موافقی یه سر به پیجم بزنی؟😻elqueno1367)

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من که توهینی ندیدم، اینطور به نظر میاد که شما حالت خیلی بده، گوشی و خاموش کن بخواب

اینکه میگه شما زور زدی با شوهرت ازدواج کنی توهین نیست؟ پس دلداریه! عجب

لطفا یه صلوات برای حاجتم بفرستید💖

یعنی فقط اونایی که میان قضاوت میکنن که حالا چیزی نگفته و فلان فلان.ولی وقتش برسه و یکی به خودشون توهین کنه زمین و زمان فحش میدن 😂😂😂اینارو دیدم که میگم

عزیزدلم نوشته هاتو خوندم و میدونم حال دلت خوب نیس ولی بخدا اینجا معلوم نیس کی به کیه منظورم اینه که مجازیو جدی نگیر، قلب میشکنن مسخره میکنن و درعین حال میتونن بهترین شنونده و رفیق شن، پس زیاد سفت نگیر شل کن گلم خودتو ذهنتو شل کن و عذاب نده خودتو🌼💖واسه آرامشت میگم✨

ول کن یکی دلش به فال خوشه یکی به دعا یکی به حس ششم  یکی هم به خدا  دلخوشی شون رو نگیر یم   گناه دارن 

میشه از ته دلتون برام صلوات بفرستین یک سری انسان های وارسته ای هستند که رفتارهای خوب دارند اما اعتقاد دینی ندارند صفت پنهانی این افراد کفر است .
اینکه میگه شما زور زدی با شوهرت ازدواج کنی توهین نیست؟ پس دلداریه! عجب

در این حدی که استارتر داره اه و ناله میکنه نیست ضمنا من با شما نبودم، خودش بلده جواب بده

جهل و تعصب آنقدر قدرتمند است که میتواند جنگ را به صلح،و بردگی را عین آزادی جلوه دهد.
ول کن یکی دلش به فال خوشه یکی به دعا یکی به حس ششم  یکی هم به خدا  دلخوشی شون رو نگیر یم&n ...

حرفت  خیلی زیبا بود. دلخوشی ادما رو ازشون نگیریم. لایک داری

به دنبال ارزوهایم خواهم رفت، عهد بسته ام... قبل از مرگم نمیرم...!

ولله ما توهینی ندیدیم اون بنده خدا هم حرف زشتی نزده. حالا گفته زور زدی هم  توهین نبوده خانم شما کلا مشکل داری   باید تحت درمان باشی. حالا اگه منو هم تهدید نکنی   و نی نی یار رو منشن نکنی. بنظر من شما خطرناکی. چون گفتی ساکت نمونیم من جواب دادم. ایم ام بگم دیگه جوابتو نمیدم .خواستی ام حالال نکنی هم میل با خودته.

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
در این حدی که استارتر داره اه و ناله میکنه نیست ضمنا من با شما نبودم، خودش بلده جواب بده

میدونم بلده جواب بده فقط نظرتون خیلی برام عجیب بود .😏گفتم شاید ندیدی

بی خیال عزیزم واسه این حرفا نی نی یار کسیو قطع نمیکنه .حتی واسه فحش و بد و بیراهم قطع نمیکنن چه برسه پست این خانم .اما در مورد موضوع تاپیکت منم خیلی بدم میاد از تاپیکای دعانویسی و رمالی و هر جا ببینم گزارش میزنم 

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)
این لحن کسی هست که سنگ ایمه رو سینه زنه? همش به  کنار من چه زوری زدم برسم شوهرم نمیفههم ازکجا ...

شاید منظوری نداشته گلم،ناراحت نشو

به خودت انرژی مثبت بده،با عشق زندگی کن،آشپزی کن،بخند،برقص،ب خودت وخونت برس،ب اعضای خانواده ات محبت کن....مگه دنیا چند روزه،بیخیال شو وبگذر۰😍

استارتر عزیز شما ی تاپیک زدی با کلی عصبانیت که من فلان میکنم و .. خب معلومه ی سری مخالف میان جواب میدن اینکه ناراحتی نداره. شما تو هرتاپیکی که خوشت نمیاد برو گزارش بزن اینکه دیگه تاپیک زدن و خط و نشون کشیدن نداره

به دنبال ارزوهایم خواهم رفت، عهد بسته ام... قبل از مرگم نمیرم...!