2777
2789
عنوان

جاری

1364 بازدید | 137 پست

جاریم زبونش تلخه .سنشم حدود ۲۰ ایناس .همه چی رو مسخره میکنه و تیکه میندازه مثلا ی بار ب خواهرشوهرم گفت موهاتو کج میزنی تازه یادگرفتی 😶بهش گفت بیرونم همینجوری میری 🥴😑یا به مادرشوهرم میگه این چ غذاییه پختی یا این چیه پوشیدی(اینا ب من ربطی نداره ولی نحوه زبون درازیشوگفتم بدونید) یا اگه یکی بهش چیزی بگه تند و فوری جواب میده اصن  احترام وسکوت توکارش نیس ..حتی پدرشوهرمم مسخره میکنه😑جلو شوهر خواهرشوهرم  و شوهرمن و مادرش و بقیه به خواهرشوهرم گفت برید ببینیم چندتا بچه میکارید 🥴😑😳😱اصلا نمیشینه بهش حرف بزنن خودش کلا توکار تیکه و جواب دادنه ..حالا مادرشوهرم حریف اون نمیشه به من گیرمیده ..خیلی که پیله میکنه من جوابشو میدم بعد میره میگه بهار جوابمو داد😏میگه چرا لیلا(جاریم)اینجوری نیس اون اصن جواب نمیده😳😳😳😳😳😳😳😳کجابابا داره دروغ میگه  چرا اون انقد جواب میده تیکه پرونی میکنه و همه چیزو ب روشون میاره(حتی نوع  غذارو میگه دوس ندارم )اشکالی نداره من ک میام ازخودم دفاع کنم بهش برمیخوره 

خیلی بچه س بذار پای نفهمیش

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فدای سرت....تابوده همین بوده....اینجور ادما عزیزترن...بد باشی باتو خوبن ....درویی سیاست چاپلوسی....همه اینا رو داشته باشی بیشتر خانواده شوهر مین سمتت...اما اگه با جونو دلت بهشون محبت کنی ...چشم دیدنتو ندارن

در ظلمات شب تنها خداست که صدایت را میشنود...❤️
اونجوری که باید از چشم همه افتاده باشه

اره ولی جرات ندارن بهش هیچی بگن اما همش منو اذیت میکنن ..مثلا دوهفته سه هفته نیاد کاربش ندارنا اما من یه هفته نرم فوری میگن کم پیدایی تحویل نمیگیری ...😏

فدای سرت....تابوده همین بوده....اینجور ادما عزیزترن...بد باشی باتو خوبن ....درویی سیاست چاپلوسی....ه ...

خبرمرگم ریدم ..همش سادگی صداقت محبت ..منم میخوام جواب بدم اما مادرشوهرم ناراحت شده ک چرا جواب دادم خوب چرا توقع داره سکوت کنم تااخر عمر تحمل کنم؟؟

ن سوالم این بود که چرا مادرشوهر من ،جادیم این همه تیکه میندازه مهم نیس ولی من تا یکبار جواب میدم بهش ...

چون بهت حسودی میکنه وچشم نداره تورو ببینه منتظره کاری کنی یا دعوا راه بندازی.با بی محلی بدتر آتیشش بزن.

فوقش مودبانه بگو من با ادم بیشعور هم کلام نمیشم وخودم پایین نمیارم

یه جمله هست میگه

بیشعورها دیگران سرکوب میکنن  

فقط یه بیشعور بزرگتر میتونه یه بیشعور سرکوب کنه

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧