2777
2789
زود قضاون نکنیم شاید اسی از دوست داشتنش اومده اینجا کمک بخواد و شایدم باهاش رابطه داشته اشتباه خودشه ...

قضاوت نکردم فقط گفتم اگه رابطه نداشتی گولش نخوری تا تصمیم نگرفتی باهاش رابطه داشته باشی و کلا خودم مخالف اینم ادم شرایط بد و ادم چرتو تحمل کنخ و هرجا دید داره اشتباه میکنه باید برگرده

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

خیلی جدی فکر کن بهش و اگه شد به بابات یا برادرت درمیون بزار

بنظرم بعد از سه بار فرصت باید هم به شوهر اون خانم میگفتین هم خانواده شوهرت هم بزرگترای خودت دیگه واقعا منتظر چی هستی من نمیدونم !

مخصوصا اینکه اینجوری ساده و بیخیال برخورد میکنی شما دیگه خیالش راحت میشه که هر مشکلی پیش بیادحداکثر جار جنجال شما در همین حده

هر طرد شدنی، هدایت به مسیر دیگری است

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

زود قضاون نکنیم شاید اسی از دوست داشتنش اومده اینجا کمک بخواد و شایدم باهاش رابطه داشته اشتباه خودشه ...

ن رابطه نداشتیم

چون‌اصلا از اولشم‌دلم به ازدواج راضی نبود به دلیل شرایط مالی و اصرارای پدر مادرم قبول کردم

مادرم امروز جای ایمکه پشت من راشه اومده میگ همه اینجورین این زمونه ولی نمیخاد بفهمه من ادمی‌نیستم این شرایطو تحمل کنم حاضرم تا اخر عمرم تنها زندگی کنم ولی با همچین مردی نباشم

مامانم عکس العمل خاصی نشون نداد فقط بهش گفت کارت زشته کمی نصیحتش کرد

ولی من قضیه واسم خیلی جدیه بنظرتون خودم برخورد جدی باهاش داشته باشم حلقمو پس بدم؟

امروز به مامانم سپردم پس نداد 

بعد منم دیروز اتفاقی شماره رو تو گوشی مادرم ذخیره کردم دیدم خانومه اشناس مامانم باهاش چت کرده نگو یا ...

عزیز دلم نمیگم عجولانه تصمیم بگیر ولی به نظر نمیاد این ازدواج عاقبت خوبی داشته باشه ..... مردی که عادت کنه به هرز پریدن ببخشید ولی ترک نمیکنه ممکنه یه مدت بهانه نده دستت ولی زیرکانه تر و پنهانی تر عمل می‌کنه بعد الان دستش زیره تو عقدین ولی بعد عروسی یا بچه اونوقت شما قربانی میشین .... روانشناس میگه بترسید از مردی که با زن متاهله و برعکس چون هیچ چیز براشون عار نیست و تشنه آسیب زدن به زندگی و حریم زن و مرد دیگه هستن ...... لطفاً نه بزار موقیت خلوتی براتون پیش بیاد نه اجازه بده باهات رابطه برقرار کنه ممکنه خیلی سعی کنه با بهت نیاز دارم تو باشی دیگه سمتش نمی‌رم و .... و اگه بازم دیدی به نظر من بیشتر از ده ساله که ازدواج کردم میگم الان جداشی بهتر از فرداست..... احساسی نباش چون اگه این آقا براتون احترام قائل بود یه بار دوبار سه بار بس میکرد دیگه ...... الان با قول و برین زیر سقف درست میشه و اینا راضیت میکنن و بعد ها اشک و دل شکستن و همش میمونه برای خودت ......لطفا پیش یه مشاور مجرب برو یا تلفنی باهاش صحبت کن ..... و اجازه نده بازید بده وابسته نشو فاصله رو حفظ کن و محکم پای تصمیمات وایسا و حتی اگه ادامه دادی باید یه سری چیزا رو محضری داشته باشی می حق طلاق حتما حتما که بعد ها خدای نکرده پله های دادگاه رو بالا پایین نکنی و فقط تخریب بشی همین الان بگو اگه میخوای اعتماد کنم قانونا حق طلاق بگیر ..... موفق باشی

به مادرم‌میگم‌مامان کمکم کن راهنمابیم کن بگو چی درسته چی غلط چیکار‌کنم بهم‌میگه‌من تا این مرحله از زندگیم هر مشکلی داشتم خودم حل کردم به مادرم نگفتم تو هرچی میشه به من‌میگی مشکلو خودت حل کن