2777
2789
اسی فقط باهاش رابطه نداشته باش اگه تاحالا نداشتی

رابطه نداشتن مهمتره یا اخلاق نامزد؟

باکره هم نباشه بهتر از اینکه بره زیر سقف آدم نامرد 

🧿 خدایا یه نگاهی به من کن و کمکم کن و منو از آدمای سمی و حسود نجات بده مرسی 😣  هرکی تاپیک جنجالی و پربازدید رو دید 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

رابطه نداشتن مهمتره یا اخلاق نامزد؟ باکره هم نباشه بهتر از اینکه بره زیر سقف آدم نامرد 

اون که صدر صد ولی همچی مردی ارزش اینم نداره ادم اولین رابطه زندگیشو باهاش داشته باشه

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
اومده منو دعوا میکگه تو چرا ابرو اونو تو حطر میندازی اسمشو به مادرت گفتی نمیگه اصلا انگار ن‌انگار ...

میگفتی قلط اضافی بکنه میرم ب شوهرشم میگم

وای خدا چقد اعصابم حورد شد خدا بهت صبر بده

امیدوارم بهترین تصمیمو بگیری

تا دیر نشده ازش جدا شو به خدا بعدا پشیمون میشی اصلا ادم قابل اعتمادی نیست

اره منم موافقم با حرفت

🧿 خدایا یه نگاهی به من کن و کمکم کن و منو از آدمای سمی و حسود نجات بده مرسی 😣  هرکی تاپیک جنجالی و پربازدید رو دید 
اون که صدر صد ولی همچی مردی ارزش اینم نداره ادم اولین رابطه زندگیشو باهاش داشته باشه

زود قضاون نکنیم شاید اسی از دوست داشتنش اومده اینجا کمک بخواد و شایدم باهاش رابطه داشته اشتباه خودشه که اونم خودش عبرت میگیره 

سیمکارتشو عوض کنه و قبلی بندازه دور اگه واقعا راست میگه و خانومه دست بردار نیس....با سیمکارت جدیدش دوباره چک کن اگه شماره اون زنه بود یا پیام داده بود بدون نامزدت به درد زندگی نمیخوره و جدا شو

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز