2777
2789
تا دو هفته دیگ‌گذشت گوشیش دستم افتاد دیروز همینجوری نگاه میکردم از ته قلبم بهش اطمینان داشتم‌اما همه ...

بنظر من ادم قابل اعتمادی نیس خیلی جدی بش فک نکن و زیرنظرش بگیر تا ببینی اوضاع از چه قراره

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

قبل اینکه بفهمه من میشناسم طرفو میگفت من اگ اونو میخاستم‌میرفتم خاستگارب همون پا پیش نمیزاشتم بیام خاستگاری تو 

نگو که طرف متاهله جناب نمیتونه بره خاستگاریش

بعد اومد منو وهدید کردن تو با اجازه کی از گوشی من شماره برداشتی من رمز میزارم رو گوشیم ک دیگ اصلا نتونی دستت بگیری 

این بچه بازیا چیه در میاری

منم خیلی ناراحت شدم خیلی دلم شکست 

بگو خطشو عوض کنه اگه راست میگه.

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد. 
بعد منم دیروز اتفاقی شماره رو تو گوشی مادرم ذخیره کردم دیدم خانومه اشناس مامانم باهاش چت کرده نگو یا ...

خاک عالم برسرش پس دیگه بدتر

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
بعد منم دیروز اتفاقی شماره رو تو گوشی مادرم ذخیره کردم دیدم خانومه اشناس مامانم باهاش چت کرده نگو یا ...

تو چرا ساکت شدی 

بهعش بگو یا من یا اون اگه تو رو خاس جلوت باید بلاک کنه و قسم بخوره دیگه باهیچ دختری تو رابطه نره

عزیزم‌ حرفم نمیاد نمیتونم چیزی بگم زنگ بزن مشاورمتاسفم‌برای اینده کشورمون

اومده منو دعوا میکگه تو چرا ابرو اونو تو حطر میندازی اسمشو به مادرت گفتی

نمیگه اصلا انگار ن‌انگار من‌ادمم زنشم دلم‌میشکگه فقط ابرو طرف مهمه خیلی سر شدم باهاش از دیروز امروز هرکی میگفت چته نتونستم توضیح بدم بنظر شما کار درست چیه فقط ی ماه از عقد بگذره این اوضاعش باشه چطور میخواد ی عمر زندگی کنه