2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من نامزدم قبل عقد دوس دختر داشت تتها مشکلشم این بودی باهاش صحبت جدی کردم گفتم اگ نمیتونی اینو کنار ب ...

خب بقیش؟؟

وَ خدا دردِم گرونَه 🥀  من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی توی متن تاپیکم سوال میپرسم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون...

حمنم بهش اعتماد کردم دو هفته از عقد گذشت ی بار گوشیشو نگاه مبکردم دیدم با ی دختره هنو چت داره بلاک نکرده هیچ شمارشم هنوز تو گوشیش هس با همون اسم قبلم سیوه

به مامانم گفتم خودمم چند روزی باهاش حرف نزدم مامانم حسابی دعواش کرد گفت اگ‌میخای اینجوری ادامه بدی دو ر ور دختر من‌نیا اونم‌گفت بخدا چیزی نیست من‌کاری نکردم از شب عقد تاحالا با هیچکی حرف نزدم اون خودش پیم میده و این چیزا که قول داد دور همه رو خط بزنه منم واس بار دوم باورش کردم

حمنم بهش اعتماد کردم دو هفته از عقد گذشت ی بار گوشیشو نگاه مبکردم دیدم با ی دختره هنو چت داره بلاک ن ...

اسی فقط باهاش رابطه نداشته باش اگه تاحالا نداشتی

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
حمنم بهش اعتماد کردم دو هفته از عقد گذشت ی بار گوشیشو نگاه مبکردم دیدم با ی دختره هنو چت داره بلاک ن ...

خبببب

وَ خدا دردِم گرونَه 🥀  من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی توی متن تاپیکم سوال میپرسم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون...

تا دو هفته دیگ‌گذشت گوشیش دستم افتاد دیروز همینجوری نگاه میکردم از ته قلبم بهش اطمینان داشتم‌اما همه اش اونجوری نبود که فکرشو میکردم دیدم یارو اسمه هنوز تو واتساپشه رفتم رو اوانتش یهو اسم تغییر کرد به حسن باشگاه

اصلا نمیدونم چیکار کنم هیچ دلخوشی ندارم بنظرتون تصمیم درست چیه امیدی واس ادامه به این رابطه هست؟

به روش اوردم‌گفت بخدا من باهاش حرف نمیزنم اسمشو عوض کردم که اگ پیام داد تو نبینی ناراحت بشی من اونقدرا نامرد نیستم ی دخترو وابسته خودم کنم بعد یهویی بزنم زیر همه چی ولش کنم چطور اخه بلاکش کنم تنها کاری ک ازم بر میاد اینه که جوابشو ندم

خودش پیام میده🤔عجب اونوخ ایشونم بلاک نکرده😐😑

(۱ دی )لطفا، بیاین متحد باشیم😍مرسی از همه پیشاپیش از اوناییکه تاپیک میزنن معذرت میخوام چون گزارش میزنم براشون😁اهل زیباترین کلانشهر ایران، رشت😍
تا دو هفته دیگ‌گذشت گوشیش دستم افتاد دیروز همینجوری نگاه میکردم از ته قلبم بهش اطمینان داشتم‌اما همه ...

بهش بگو بلاک کنه عجبا😒مسغرس

(۱ دی )لطفا، بیاین متحد باشیم😍مرسی از همه پیشاپیش از اوناییکه تاپیک میزنن معذرت میخوام چون گزارش میزنم براشون😁اهل زیباترین کلانشهر ایران، رشت😍

بعد منم دیروز اتفاقی شماره رو تو گوشی مادرم ذخیره کردم دیدم خانومه اشناس مامانم باهاش چت کرده نگو یارو شوهر داره دوتا بچه هم داره 

کدوم زن شوهر داری وابسته ی پسر مجرد میشه و نمیتونه ولش کنه؟؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز