سلام شوهرم چند سال پیش بهم خیانت کرد و من بخشیدمش و هیچ کس تو فامیل متوجه نشد و زندگی خیلی خوبی در حال حاضر داریم متاسفانه یک هفته میشه ک فهمیدیم اون دختر ک با شوهرم دوست بوده شده زندایی شوهرم البته زن دومش من و شوهرم شوکه شدیم الان ی بچه هم داره از اون.. همه نگرانیم اینه ک بقیه بفهمن ک اون دختر دوست شوهرم بوده.از این قضیه فقط پسر خواهر شوهرم خبر داشت و اون دختر و دیده بود اگ بره ب بقیه بگه چیکارکنم ابرو ریزی بشه چی.. واقعا درمانده شدم تو رو خدا هر کس این تایپیک رو میخونه کمکم کنه و راهنمایی کنه
بهش بگید نگه جلو خودش و نگه داره.شماهم زیاد استرس نداشته باشید ریلکس باش ایشالا کسی نمیفهمه هرچی بیشتر فکر کنی جذبت میشه
♩بزن باران بهاران فصل خون است♩بزن باران که صحرا لاله گون است♩بزن باران که دین را دام کردند♩شکار خلق و صید خام کردند♩بزن باران خدا بازیچه ای شد ♩که با ان کسب ننگ و نام کردند♩بزن باران به نام هرچه خوبیست♩به زیر اوار گاه پایکوبیست♩مزار تشنه جو باران پر از سنگ♩بزن باران که وقت لایروبیست♩بزن باران بهاران فصل خون است♩بزن باران که صحرا لاله گون است♩
چون زن دومش بوده چیزی نگفته اما همه شک داشتن ومیدووستن ک دنبال کسی هست ولی هیچ کس اون زن و ندی ...
الان شوهر که خوبه خداروشکر؟
♩بزن باران بهاران فصل خون است♩بزن باران که صحرا لاله گون است♩بزن باران که دین را دام کردند♩شکار خلق و صید خام کردند♩بزن باران خدا بازیچه ای شد ♩که با ان کسب ننگ و نام کردند♩بزن باران به نام هرچه خوبیست♩به زیر اوار گاه پایکوبیست♩مزار تشنه جو باران پر از سنگ♩بزن باران که وقت لایروبیست♩بزن باران بهاران فصل خون است♩بزن باران که صحرا لاله گون است♩