2821
2789
عنوان

کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 426 بازدید | 47 پست
میتونم بپرسم کی این ماجرارو فهمیدین و چندسالتون بود و چ شرایطی داشتین؟؟چرا بخشیدین؟بخاطر چی؟

من چهارده سالم بود ازدواج کردم و شانزده سال دو قلوهام دنیا اومدن شوهرم و دوست داشتم و اووم بهم محبت گیکرد حتی زمانی ک خیانت میکرد دیگ من ی سری چیزا دیدم و مشکوک شدم اونم انکار و چند سال کل زندگیم شک و دودلی و استرس بود  شوهرمم میگفت اشتباه میکنی تا اینکه گوشی مخفیشو پیدا کردم از توماشین و نتونست انکار کنه و گفت از همون اول عقد با چندین نفررابطه جنسی داشتم و کلی گریه و پشیمونی منم اولین کارم رفتن پیش مشاور بود و بعد شنیدن حرفامون گفت واقعا این مرد میتونه خودشو تغییر بده اوایل در حد مرگ گریه میکردم و داشتم دیوونه میشدم ولی رفته  فته با محبت و توجه شوهرم بهتر شدم ولی خب همیشه اعتماد بنفس پایین دارم و خودمو با بقیه زنا مقایسه میکنم اصلیترین دلیل بخشیدنم این بود ک دوسش داشتم نمیدونم چرا با وجود خیانتش بازم میخاستمش ولی خب بدترین روزای زندگیم اون موقع بود

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من چهارده سالم بود ازدواج کردم و شانزده سال دو قلوهام دنیا اومدن شوهرم و دوست داشتم و اووم بهم محبت ...

منم الان دوساله شدید تو مرحله شکم....چون یچیزایی دیدم..بخاطر همین هنوز تصمیم به بچه دارشدن نگرفتم

آخی عزیزم،خب خداروشکر که درست شده بخاطر بچه هم ادم کنار میاد

اره واقعا خوب شده گن الان ۳۰سالمه و نگرانی شوهرم رو متوجه میشم فقط دعا میکنم کسی چیزی نفهمه 

ب نظرت اگ کتمان کنیم و بگیم دروغه کسی باور میکنه

دایی شوهرم احتمالا میدونسته دختر خوبی نیس چون ازدواج نکرده تا مالا و زن بوده و از دایی بی غیرتش ترس ندارم فقط دوست و فامیل و اشنا نگرانم میکنه مخصوصا جاری هام

اره واقعا خوب شده گن الان ۳۰سالمه و نگرانی شوهرم رو متوجه میشم فقط دعا میکنم کسی چیزی نفهمه  ب ...

فک نکنم کتمان فایده داشته باشه....به هرحال اونایی که میخان زندگیو بپاشن با مدرک و دست پر میان....

اما غصه ت نباشه...وقتی میدونی پاک شده و خودت ازش مطمئنی دیگه چیکاربه بقیه داری....

چیزی گفتن بگو هرچی بوده مال گذشته بوده وخدا توبه پذیره...و منی که باید ببخشم بخشیدم به بقیه م مربوط نیست

منم الان دوساله شدید تو مرحله شکم....چون یچیزایی دیدم..بخاطر همین هنوز تصمیم به بچه دارشدن نگرفتم

ببین گو اشتباام این بود ب هر چی شک داشتم ب شوهرم میگفتم اونو زرنگتر میکردم اگ شک داری اصلا ب رو خودت نیار شوهرم همیشه در دسترس بود هیچ وقت دیر ومیکرد کلی محبت میکرد ولی تلفن هگ اهشو گاهی قایم میکرد و میگفت سر کار جا گذاشتم.. زود از کوره در میرفت مخصوصا زمانی ک بحث شک بود... بوی عطرغریبه هم میداد گاهی

ببین گو اشتباام این بود ب هر چی شک داشتم ب شوهرم میگفتم اونو زرنگتر میکردم اگ شک داری اصلا ب رو خودت ...

مثلا وقتی میبینم توی گوشیش مدام فیلم و عکس س.ک.س و خیلی ناجور سرچ میکنه میبینه چیکارکنم؟!چی بش بگم

مثلا وقتی میبینم توی گوشیش مدام فیلم و عکس س.ک.س و خیلی ناجور سرچ میکنه میبینه چیکارکنم؟!چی بش بگم

فقط این مساله باعث شکتون شده

بهشون اینو بگو دوست ندارم این کارو بکنی

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز