2777
2789
عنوان

کمکم کنید

426 بازدید | 47 پست

سلام شوهرم چند سال پیش بهم خیانت کرد و من بخشیدمش و هیچ کس تو فامیل متوجه نشد و زندگی خیلی خوبی در حال حاضر داریم متاسفانه یک هفته میشه ک فهمیدیم اون دختر ک با شوهرم دوست بوده شده زندایی شوهرم البته زن دومش من و شوهرم  شوکه شدیم الان ی بچه هم داره از اون.. همه نگرانیم اینه ک بقیه بفهمن ک اون دختر دوست شوهرم بوده.از این قضیه فقط پسر خواهر شوهرم خبر داشت و اون دختر و دیده بود اگ بره ب بقیه بگه چیکارکنم ابرو ریزی بشه چی.. واقعا درمانده شدم تو رو خدا هر کس این تایپیک رو میخونه کمکم کنه و راهنمایی کنه

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بهش بگید نگه جلو خودش و نگه داره.شماهم زیاد استرس نداشته باشید ریلکس باش ایشالا کسی نمیفهمه هرچی بیشتر فکر کنی جذبت میشه

♩بزن باران بهاران فصل خون است♩بزن باران که صحرا لاله گون است♩بزن باران که دین را دام کردند♩شکار خلق و صید خام کردند♩بزن باران خدا بازیچه ای شد ♩که با ان کسب ننگ و نام کردند♩بزن باران به نام هرچه خوبیست♩به زیر اوار گاه پایکوبیست♩مزار تشنه جو باران پر از سنگ♩بزن باران که وقت لایروبیست♩بزن باران بهاران فصل خون است♩بزن باران که صحرا لاله گون است♩

سلام

شما مسئول این مسئله نیستید 

همسرتون باید مسئولیت اشتباهشون رو بعهده بگیرند 

از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.

رابطه جنسی بوده و دو سال

چه دل بزرگی داشتی بخشیدی ناراحت شدم عزیزم به کسی نمیگه زنه برا اینکه ابرو خودش میره بچه خواهر شوهرتم که نمیره ابرو داییشو ببره شما ناراحت نباش 

من نه منم نه من منم😎
چطور پسره تاحالا نگفته

چون زن دومش بوده چیزی نگفته اما همه شک داشتن ومیدووستن  ک دنبال کسی هست ولی هیچ کس اون زن و ندیده بود منم از اقوام شنیدم تا اینکه دیدیمش و شناختیمش

چون زن دومش بوده چیزی نگفته اما همه شک داشتن ومیدووستن  ک دنبال کسی هست ولی هیچ کس اون زن و ندی ...

الان شوهر که خوبه خداروشکر؟

♩بزن باران بهاران فصل خون است♩بزن باران که صحرا لاله گون است♩بزن باران که دین را دام کردند♩شکار خلق و صید خام کردند♩بزن باران خدا بازیچه ای شد ♩که با ان کسب ننگ و نام کردند♩بزن باران به نام هرچه خوبیست♩به زیر اوار گاه پایکوبیست♩مزار تشنه جو باران پر از سنگ♩بزن باران که وقت لایروبیست♩بزن باران بهاران فصل خون است♩بزن باران که صحرا لاله گون است♩
بهش بگید نگه جلو خودش و نگه داره.شماهم زیاد استرس نداشته باشید ریلکس باش ایشالا کسی نمیفهمه هرچی بیش ...

منم التماس کردم چیزی نگه ولی نمیدونم این راز و پیش خودش نگه میداره یا نه واقعا داغونم

سلام شما مسئول این مسئله نیستید  همسرتون باید مسئولیت اشتباهشون رو بعهده بگیرند

درسته اما اگ کسی بفهمه چطور زندگی کنم با متلک اطرافیان و ابرو ریزی چون شوهرم الان واقعا مرد خوبی شده

چه دل بزرگی داشتی بخشیدی ناراحت شدم عزیزم به کسی نمیگه زنه برا اینکه ابرو خودش میره بچه خواهر شوهرتم ...

ممنون عزیزم انشالله

اوایل ک متوجه خیانت شدم تا مرز خود کشی رفتم ولی شوهرم و مشاور کمکم کردن و الان از شوهرم راضی هستن هر چند ک فراموش نمیکنم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز