2777
2789
عنوان

کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 426 بازدید | 47 پست
کی بگه اگه کسی فهمید بزن زیرش و با شوهرت جلوشون عاشقانه رفتارکن که اصلا کسی باور نکنه

مرسی عزیزم خودمو شوهرم هم همینو گفتیم ولی بازم استرس دارم

چقد راحت میگی..... بنظرم فکر آبروی شوهرتو ول کن....خودتو نجات بده ازین زندگی اگه این چیزا برات حساس ...

فکر ابروی خودم و بچه هام هستم و اینکه حالا ک زندگی خوب دارم چرازندگیمو خراب کنم و از همه مهمتر ارامشی ک در کنار شوهرم و پسرام دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم التماس کردم چیزی نگه ولی نمیدونم این راز و پیش خودش نگه میداره یا نه واقعا داغونم

نگه میداره نگران نباش.اگه بگه‌ هم شما مرتکب کار بدی نشدی که خودت و اذیت میکنی

♩بزن باران بهاران فصل خون است♩بزن باران که صحرا لاله گون است♩بزن باران که دین را دام کردند♩شکار خلق و صید خام کردند♩بزن باران خدا بازیچه ای شد ♩که با ان کسب ننگ و نام کردند♩بزن باران به نام هرچه خوبیست♩به زیر اوار گاه پایکوبیست♩مزار تشنه جو باران پر از سنگ♩بزن باران که وقت لایروبیست♩بزن باران بهاران فصل خون است♩بزن باران که صحرا لاله گون است♩
بله خوبه این ماجرا مال 11سال پیش بود

خب خداروشکر

♩بزن باران بهاران فصل خون است♩بزن باران که صحرا لاله گون است♩بزن باران که دین را دام کردند♩شکار خلق و صید خام کردند♩بزن باران خدا بازیچه ای شد ♩که با ان کسب ننگ و نام کردند♩بزن باران به نام هرچه خوبیست♩به زیر اوار گاه پایکوبیست♩مزار تشنه جو باران پر از سنگ♩بزن باران که وقت لایروبیست♩بزن باران بهاران فصل خون است♩بزن باران که صحرا لاله گون است♩
خواهش گلم بزن به بی خیالی وقتی از چیزی بترسی بهتر جذبش میکنی خوب نیس

همه سعیمو میکنم و نگرانم من او زنو تو تمام مجالس میبینم چطور تحمل کنم وافعا خستم  الان کلی با شوهرم بحث ک چرا رفتی دنبال این کارا مث روزای اول ک خیانتشو فهمیدم شدم حالم خراب

فکر ابروی خودم و بچه هام هستم و اینکه حالا ک زندگی خوب دارم چرازندگیمو خراب کنم و از همه مهمتر ارامش ...

آهان،خب اگه خودت راضی و هیچ مشکلی نداری که هیچ

سعی کن ارامشتو حفظ کنی..

اون زنم اگه ابروبراش مهم باشه که بخاطر خودش چیزی نمیگه

اما به هرحال شاید دایی بفهمه،چون اینجور ماجراهابلخره بعد چندسال رو میشن....بلخره انقد شما یااون دایی یااون زنه دشمن دارید که بخان بهم بریزن زندگی رو

بسپار به خدا الان تااتفاقی نیفتاده فکرشم نکن

ممنون عزیزم انشالله اوایل ک متوجه خیانت شدم تا مرز خود کشی رفتم ولی شوهرم و مشاور کمکم کردن و الان ...

فدات عزیزم انشاالله همیشه سلامت و خوش باشید به بقیه هم فکر نکنین چون کسی به ما فکر نمیکنه و زندگیشو به خاطره ما خراب نمیکنه ⚘

من نه منم نه من منم😎
آهان،خب اگه خودت راضی و هیچ مشکلی نداری که هیچ سعی کن ارامشتو حفظ کنی.. اون زنم اگه ابروبراش مهم ب ...

اره دقیقا چون دایی هم زن داره و اونم زن اولش در حال طلاق الان فقط میگم اگ کسی چیزی بگه کتمان میکنیم و میگیم دروغه

ولی خدایی این کارا بعد چند سال رو میشه

همه سعیمو میکنم و نگرانم من او زنو تو تمام مجالس میبینم چطور تحمل کنم وافعا خستم  الان کلی با ش ...

تو دیگه شوهرتو بخشیدی به روش نیار واسه اون زنه ام بده که با شوهرت ارتباط داشته 

خدایا خیلی شکرت   
اره دقیقا چون دایی هم زن داره و اونم زن اولش در حال طلاق الان فقط میگم اگ کسی چیزی بگه کتمان میکنیم ...

اگه توبه کرده باشه و خدا طرفش باشه که هیچ،شاید مخفی بمونه

اما شایدم خدا برای مجازات بخاد آبروشو ببره

...

میگم این ماجراها ناموسیه بلخره یکی میفته پی اش،تا همچی لو بره

تو دیگه شوهرتو بخشیدی به روش نیار واسه اون زنه ام بده که با شوهرت ارتباط داشته 

اره ولی اون زنه کارش همینه البته الان بچه داره مطمینم برا خودشم شده چیزی نمیگه فقط پسر خواهر شوهرم میمووه چون تنهاکسیه ک میدونه اونم التماس و گریه کردم بین خودمون باشه اونم ک گفت مطمین باش چیزی نمیگم

اگه توبه کرده باشه و خدا طرفش باشه که هیچ،شاید مخفی بمونه اما شایدم خدا برای مجازات بخاد آبروشو ببر ...

اره واقعا این ماجرا ها ی زمانی لو میره 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز