2777
2789
عنوان

درستش چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 410 بازدید | 67 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب لابد تنگ نمیشه که زنگ نمیزنه. حالا یه مادرشوهرم بی ازار بود شما خودت ازار داری. ولش کن😅

اره از این جهت خوبه ولی خب وقتی مریض بشه مشکلی پیش بیاد با ماست و اگه هم نکنیم بهر حال مادره ادم از آهش میترسه ولی خیلی از مشکلاتی و گرفتاریای برامون پیش اومد حتی تلفنی خبرمونو نگرفت من حالا هیچی شوهرم ازش مادرش داشت باهاش همدلی کنه 

حالا اگر دخترشون بود روزی صددفعه باهم در ارتباطن و زنگ میزنن به نظر من قلبی که نتپه برای چی خودت بی ...

اره جاریم به بچش خیانت کرده هنوزم که هنوزه میمره واسش اخه من هنوز توی مخم نمیره چرررااااااا؟؟؟؟؟

الان شوهرم بهش زنگ زده گفته میخایم بیایم اونجا ناهار.😡😡😡موندم برم اونجا چکار کنم

بنده خدا 

این که خوبه شوهرت هوات داره گفته ناهار میایم برو بخور و بیا هیچی هم نگو گله نکن چرا زنگ نمیزنی وقتی گله کنی و ببینن تو ناراحتی خوشحال میشن من که به شوهرم هر دفعه گفتم زنگ بزن مامان یه شامی یا ناهار درست کنه بریم اصلا به روی خودش نمیاره مامانش تو زحمت بیوفته

از این کارا زیاد کردم حدود ده روز پیش همه رو دعوت کردم ناهار دادم 

خوب پس چرا میگه دعوت کن، ده روز پیش دعوت کردی، من امسال به خاطر کرونا اصلا دعوت نکردم، کلا هم سالی یه بار دعوتشون میکنم، ولی خودمون هر آخر هفته ناهار یا شام اونجا هستیم

من نه کاری دارم شما رو دل سرد کنم ولی بخدا تا وقتی سرویس و خدملت میدی خوبی و زنگ بزنن و تحویل بگیرن ...

سرویس دادم و اخلاق و شخصیت خونوادگیمو میدونه که باهام اینطور رفتار میکنه.دو تا جاریام فوق العاده شر و بد دهن و بی شعور مدام داره به اونا و بچه هاشون سرویس میده و جرات نداره بگه تو .

خوب پس چرا میگه دعوت کن، ده روز پیش دعوت کردی، من امسال به خاطر کرونا اصلا دعوت نکردم، کلا هم سالی ی ...

نه منظورمو بد متوجه شدی.میگم اصلن دعوتمون نمیککه حتی در حد یه دعوت خشک و خالی حتی زنگمونم نمیزنه

اره از این جهت خوبه ولی خب وقتی مریض بشه مشکلی پیش بیاد با ماست و اگه هم نکنیم بهر حال مادره ادم از ...

خوب نه اون در قبال شما وظیفه ای داره و نه شما در قبال اون. رابطه اون ‌و شوهر شما هم مادر پسریه خودشون میدونن. اصلا خودتو قاطی نکن. تو هیچ وظیفه ای در قبالش نداری

از این کارا زیاد کردم حدود ده روز پیش همه رو دعوت کردم ناهار دادم 

عزیزم مادر خود آدم با مادرشوهر فرق داره 

تو برو هفته ای یا ده روز یه بار

زنگش هم بزن حالشونم بپرس 

مطمعن باش راه دوری نمیره 

خداروشکر هم شکر کن دخالت نمیکنه توزندگیت 

حالا اون نزنگید تو بزنگ بگو خاستم حالتونو بپرسم دلم براتون تنگ شده 

دل من از تو چه پنهان...که تو بسیار خررررری
بنده خدا  این که خوبه شوهرت هوات داره گفته ناهار میایم برو بخور و بیا هیچی هم نگو گله نکن چرا ...

نه شوهرم خودخوری میکنه به روی من نمیاره اما بهشون رو هم نمیده همیشه منطقی رفتار میکنه و اصلن اصلن دلش نمیخاد مامانش ناراحت بشه ولی گله هم نمیکنه اما بارها بمن گفتم من از مادرم قلبن ناراحتم 

خب منم همینو میگم اگه ده روزم نریم حتی تلفنی خبرمونو نمیگیره حالا منو و بچه هام هیچی حتی به شوهرمم ز ...

حتما شخصیتشون همینطوره 

وگرنه به نظرم نامهربون نیستن 

مادربزرگ منم اصلا زنگ نمیزد چون خیالش راحت بود سالمیم و هفته ای یه بار رو میریم خونش 

نه منظورمو بد متوجه شدی.میگم اصلن دعوتمون نمیککه حتی در حد یه دعوت خشک و خالی حتی زنگمونم نمیزنه

شما هم رو نده  ، زیادم نرو خونشون، بگذار شوهرت بره و بیاد، بری زیاد روتون به هم باز میشه، به شوهرت هم هر دفعه بپیچون