اگه مادرشوهری اصلن خبر بچه و نوه و عروسشو نگیره حتی تلفنی و اونا هم هر یه هفته ده روز برن خونش یک دو ساعت بشینن .بنظر شما بی دعوت برن خونش ناهار میشه؟کسی اینکارو میکنه؟یا من خیلی انتظار دارم که حداقل زنگ بزنه حال و احوال کنه و یه تعارف خشک و خالی کنه؟نمیخوام رسمی دعوت کنه
خوب لابد تنگ نمیشه که زنگ نمیزنه. حالا یه مادرشوهرم بی ازار بود شما خودت ازار داری. ولش کن😅
اره از این جهت خوبه ولی خب وقتی مریض بشه مشکلی پیش بیاد با ماست و اگه هم نکنیم بهر حال مادره ادم از آهش میترسه ولی خیلی از مشکلاتی و گرفتاریای برامون پیش اومد حتی تلفنی خبرمونو نگرفت من حالا هیچی شوهرم ازش مادرش داشت باهاش همدلی کنه
این که خوبه شوهرت هوات داره گفته ناهار میایم برو بخور و بیا هیچی هم نگو گله نکن چرا زنگ نمیزنی وقتی گله کنی و ببینن تو ناراحتی خوشحال میشن من که به شوهرم هر دفعه گفتم زنگ بزن مامان یه شامی یا ناهار درست کنه بریم اصلا به روی خودش نمیاره مامانش تو زحمت بیوفته
از این کارا زیاد کردم حدود ده روز پیش همه رو دعوت کردم ناهار دادم
خوب پس چرا میگه دعوت کن، ده روز پیش دعوت کردی، من امسال به خاطر کرونا اصلا دعوت نکردم، کلا هم سالی یه بار دعوتشون میکنم، ولی خودمون هر آخر هفته ناهار یا شام اونجا هستیم
من نه کاری دارم شما رو دل سرد کنم ولی بخدا تا وقتی سرویس و خدملت میدی خوبی و زنگ بزنن و تحویل بگیرن ...
سرویس دادم و اخلاق و شخصیت خونوادگیمو میدونه که باهام اینطور رفتار میکنه.دو تا جاریام فوق العاده شر و بد دهن و بی شعور مدام داره به اونا و بچه هاشون سرویس میده و جرات نداره بگه تو .
اره از این جهت خوبه ولی خب وقتی مریض بشه مشکلی پیش بیاد با ماست و اگه هم نکنیم بهر حال مادره ادم از ...
خوب نه اون در قبال شما وظیفه ای داره و نه شما در قبال اون. رابطه اون و شوهر شما هم مادر پسریه خودشون میدونن. اصلا خودتو قاطی نکن. تو هیچ وظیفه ای در قبالش نداری
بنده خدا این که خوبه شوهرت هوات داره گفته ناهار میایم برو بخور و بیا هیچی هم نگو گله نکن چرا ...
نه شوهرم خودخوری میکنه به روی من نمیاره اما بهشون رو هم نمیده همیشه منطقی رفتار میکنه و اصلن اصلن دلش نمیخاد مامانش ناراحت بشه ولی گله هم نمیکنه اما بارها بمن گفتم من از مادرم قلبن ناراحتم
الان دیگه جای توقع نیست از این ادمای جور باجور همه دیگه مخصوصا مادرشوهرا هفت خط شدن باز یکم به عقب بزکردیم یکم ساده تر بودن الان ریانه و فیلم و خواهر شوهر داناشون کرده