2777
2789
عنوان

درستش چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 410 بازدید | 67 پست
من الان با دعوت خودمون اومدم خونه مادرشوهرم حالا دیدم به اون یکی از جاریام زنگ زده دعوتش کرده گفته ا ...

عزیزم با توجه به روحیتون سخته ولی سعی کن ریلکس باشی،مادرشوهر من از روز اول گفت من پا درد دارم میانسال بود گفتم حتما دیسک کمر داره،سنگینی بلند کرده ،نگو سیاستش اینه برای من که تنها عروس هستم همیشه نالانه ولی با دختراش میره میاد هوای داماداشم داره،بعد که مدتی گذشت منم ریلکس شدم،به من میگفت دامادم از حج برگشت فرودگاه میایید می پیچوندم،منم شدم مثل خودش

عزیزم با توجه به روحیتون سخته ولی سعی کن ریلکس باشی،مادرشوهر من از روز اول گفت من پا درد دارم میانسا ...

اره من باهاشون رو راستم و اگه محبتی هم میکنم با دل و جون میکنم.من جاریام هر رفتاری کنن تحمل میکنم چون توقعی ازشون نیست ولی رفتارای مادرشوهرمو هرگز نمتونم تحمل کنم مخصوصا وقتایی که روم حرکت میزنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی من واسش دوست داشتنی نیستم؟؟؟ حتی بچه هام؟؟حتی شوهرم که بچشه؟؟؟؟؟و منو و بچه هامو بخاطر اون تحمل ...

نه گلم 

به اون خانم گفتم که گفت هر آدم محترم بدون دعوت جایی نمیره ،گفتم شما مشخص نمیکنید کی محترمه و کی نامحترم 

و این که نمیشه یه طرفه قضاوت کرد 

مثلا شما اوایل تو جمع هاشون خودتون رو میگرفتید یا نه 

خودتون رو باهاشون صمیمی میدونید یا نه 

زودرنج هستید و زود ناراحت میشید یا نه 

ولی خب رفتار مادر شوهر هم مهمه 

اره من باهاشون رو راستم و اگه محبتی هم میکنم با دل و جون میکنم.من جاریام هر رفتاری کنن تحمل میکنم چو ...

درکت میکنم ولی در هر حال شاکر خدا باش زنی هست که شوهرش فوت شده،به خاطر خدا بیخیال باش،اگر خواهر شوهر سن بالا و مجرد داشتی که با مادر شوهر همدست بودن چکار میکردی  

نه گلم  به اون خانم گفتم که گفت هر آدم محترم بدون دعوت جایی نمیره ،گفتم شما مشخص نمیکنید کی مح ...

من اوایل خیلی ساکت بودم زبان باز نبودم و کاری که میکردمو اب و روغن نمیدادم کمکی و کاری که من کردم هیچکدوم از جاریام نکردن و ناراحتیامو بروز نمیدادم خود خوری میکردم ولی دیدم اونا نه کار میکردن نه رفتار مودبانه داشتن نه احترام سرشون میشد بیشتر احترام داشتن توی زمدگیشونم موفق نیستن اما مادرشوهرم بیشتر هواشونو داره منو و شوهرم زندگیمونو با هر سختی شده روبراه کردیم البته هنوزم سختیای داریم ولی هیچوقت مشکلاتمون توی زندگیشون نیاوردیم اما بازم کو قدردان

من اوایل خیلی ساکت بودم زبان باز نبودم و کاری که میکردمو اب و روغن نمیدادم کمکی و کاری که من کردم هی ...

خب مشکل شما اینه که بلد نیستید محبت خودتون رو نشون بدین و صمیمیت ایجاد. کنید 

شما لازم نیست با جاریتاتون صمیمی بشین 

ولی میتونین با مادرشوهر خودمونی بشین ولی اصلااا راجب جاریات با هیچ کس صبحت نکن 

تو همه خانواده ای که چند تا جاری و تعداد فرزندان زیاذ هست ازین مشکلات هست انقد ناراحت نباشید 

اون مادرشوهر هم تا کمی حق داره بدبخت ،به این محبت کنه اون ناراحت میشه و به اون محبت کنه این یکی 

دیگه فرشته که نیست به عدل رفتار کنه 

ولی شما که انقد خوب هستی سعی کن خودت رو بد جلوه ندی 

⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

سبک زندگی آدم ها متفاوته ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩ ما خوشبختانه ازین سخت گیری ها نداریم ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩ محترم ...

درست میگید😊محترم و نامحترم بودن رو فرهنگ ادمها مشخص میکنه. تو فرهنگی که من زندگی کردم و میکنم بیدعوت رفان بیفرهنگی و مزاحمت و بیاحترامیه. همین ممکنه تو یه سری قبایل اصلا حتی احترام محسوب بشه. 

مفهوم و ربط دو تا جمله اخرتون رو هم نفهمیدم😅