2777
2789
عنوان

درستش چیه؟

410 بازدید | 67 پست

اگه مادرشوهری اصلن خبر بچه و نوه و عروسشو نگیره حتی تلفنی و اونا هم هر یه هفته ده روز برن خونش یک دو ساعت بشینن .بنظر شما بی دعوت برن خونش ناهار میشه؟کسی اینکارو میکنه؟یا من خیلی انتظار دارم که حداقل زنگ بزنه حال و احوال کنه و یه تعارف خشک و خالی کنه؟نمیخوام رسمی دعوت کنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه عروس غریبه هست که با دعوت رفت  خونه مامانت با دعوتت میری ؟؟؟؟؟

ااره مثلن مامانم میگه امروز بیاید اینجا ناهار .خب امادگیشو داره که بریم ما خودمون همینجوری نمیریم که

مادربزرگشونه  غریبه نیست

خب منم همینو میگم اگه ده روزم نریم حتی تلفنی خبرمونو نمیگیره حالا منو و بچه هام هیچی حتی به شوهرمم زنگ نمیزنه خبرشو بگیره در صورتی که کار و مشکل داره بهش زنگ میزنه.اگه مادربزرگه دلش واسه نوه هاش تنگ نمیشه حداقل تلفنی صداشونو بشنوه

بهتر که خبری نمیگیره.  اغلب خبر گرفتنشون واسه آتو گرفتن و نصیحت کردنه

تجربم از کنترل pco و ریزش مو بعد از سالها دردسر و خرج اضافه: سراغ داروی گیاهی نرید. داروی هورمونی گاهی کمک کننده است اما داروی اصلی نیست. درمان طلایی که بهش رسیدم و خوب شدم قرص قند با دوز متوسط و مدت طولانیه. حتی اگر قندتون تنظیمه. چون یکی از دلایل اصلی pco مقاومت به انسولینه به قرص قند عالی جواب میده. فقط باید تحت نظر پزشک مصرف بشه.

ما همیشه یکساعت میریم و میاییم 

نهار شامم نمونذیم هیچوقت 

چرا نیمه ی پر لیوان و نمیبینی این ادم درسته زنگ نمیزنه ولی مثل خیلی از مادرشوهرا دخالت و فضولی هم نداره درکنار تماس صدتا تماس بگیره به شوهرت و توقعات بیجا داشته باشه 

بعدم شما کوچیکتری باید گه گاه زنگ بزنی یا از قبل بزنگین بگین مادرجون ماداریم میاییم 

خداجونم من و دست این و اون نسپار خودت مراقبم باش 😘😍
خب منم همینو میگم اگه ده روزم نریم حتی تلفنی خبرمونو نمیگیره حالا منو و بچه هام هیچی حتی به شوهرمم ز ...

اگ بخوای هم کلا نری بضررخودته اخرش ادم شوهراتن بچه هات میخان ببیننشون 

خانومای گل کتاب <<ما تمامش میکنیم >>رو حتما بخونید .از پر فروشترین های نیویورک تایمز هست🌷
ما همیشه یکساعت میریم و میاییم  نهار شامم نمونذیم هیچوقت  چرا نیمه ی پر لیوان و نمیبینی ...

میکنم اما یکطرفه که نمیشه .بله دخالت نداره اما وقتی یه مشکلی پیش بیاد تنها ما باید بدادش برسیم که ناراحت نیستم از این که به کسی کمک کنیم اما وقتی تو گرفتاری اصلن خبرتو نگیرین تو توی گرفتاری دست و پا بزنی حای در حد یه همدلی و همدردی قبول کن سرد میشی