2777
2789
عنوان

درستش چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 410 بازدید | 67 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مادرشوهرم اصلن مذیریت نداره هر کی هر کاری دلش میخاد میکنه هر جور دلش میخاد حرف میزنه و رفتار میکنه و خودشم اونارو تحریک میکنه.باور کنید منفی بافی نمیکنم خیلی باهاشون خواستم خوب تا کنم هنوزم بد نیستم ولی موندم چه کنم بهر حال مادرشوهرمه دوست ندارم شوهرمو ازش جدا کنم اما خودش واسش مهم نیست

مگه عروس غریبه هست که با دعوت رفت  خونه مامانت با دعوتت میری ؟؟؟؟؟

ادم محترم هر جایی رو با دعوت میره. همون جور که مادرشوهری که بی دعوت سرشو بندازه پایین و بیاد خونه عروسش نامحترمه، عروسی که بی دعوت پاشه بره خونه مادرشوهر هم از نظر من ادمیه که برای شخصیت خودش ارزش قائل نیست. 

نه. ادم بی دعوت جایی بره شخصیت نودشو زیر سوال برده. برای ناهار و.. بی دعوت رفتن که دیگه اوج بی احترا ...

منم همینو میگم .میگم حتی زنگ نمیزنه یعنی دلش واسمون تنگ نمیشه چه جور بهش بگم .واقعا از کار بعضیا میمونی که چی توو فکرشونه

ادم محترم هر جایی رو با دعوت میره. همون جور که مادرشوهری که بی دعوت سرشو بندازه پایین و بیاد خونه عر ...

واقعاااا که همینه .اما از اول ازدواجمون همین نذاشته واسمون احترام حتی به بچش که شوهرمه 

منم همینو میگم .میگم حتی زنگ نمیزنه یعنی دلش واسمون تنگ نمیشه چه جور بهش بگم .واقعا از کار بعضیا میم ...

خوب لابد تنگ نمیشه که زنگ نمیزنه. حالا یه مادرشوهرم بی ازار بود شما خودت ازار داری. ولش کن😅

میکنم اما یکطرفه که نمیشه .بله دخالت نداره اما وقتی یه مشکلی پیش بیاد تنها ما باید بدادش برسیم که نا ...

اره این هست 

خداجونم من و دست این و اون نسپار خودت مراقبم باش 😘😍