اگه مادرشوهری اصلن خبر بچه و نوه و عروسشو نگیره حتی تلفنی و اونا هم هر یه هفته ده روز برن خونش یک دو ساعت بشینن .بنظر شما بی دعوت برن خونش ناهار میشه؟کسی اینکارو میکنه؟یا من خیلی انتظار دارم که حداقل زنگ بزنه حال و احوال کنه و یه تعارف خشک و خالی کنه؟نمیخوام رسمی دعوت کنه
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
مادرشوهرم اصلن مذیریت نداره هر کی هر کاری دلش میخاد میکنه هر جور دلش میخاد حرف میزنه و رفتار میکنه و خودشم اونارو تحریک میکنه.باور کنید منفی بافی نمیکنم خیلی باهاشون خواستم خوب تا کنم هنوزم بد نیستم ولی موندم چه کنم بهر حال مادرشوهرمه دوست ندارم شوهرمو ازش جدا کنم اما خودش واسش مهم نیست
مگه عروس غریبه هست که با دعوت رفت خونه مامانت با دعوتت میری ؟؟؟؟؟
ادم محترم هر جایی رو با دعوت میره. همون جور که مادرشوهری که بی دعوت سرشو بندازه پایین و بیاد خونه عروسش نامحترمه، عروسی که بی دعوت پاشه بره خونه مادرشوهر هم از نظر من ادمیه که برای شخصیت خودش ارزش قائل نیست.