2777
2789
عنوان

درستش چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 410 بازدید | 67 پست
نه منظورمو بد متوجه شدی.میگم اصلن دعوتمون نمیککه حتی در حد یه دعوت خشک و خالی حتی زنگمونم نمیزنه

ولی خانواده شوهرمنم همین مدلین البته سر میزنن بهمون خودشون ماهی یبار میان دیدن دخترم اما این همه ساله تاحالا نشده فقط بچه هارو شام دعوت کنن 

من چون خیلی بی ازارن برامم مهم نیس 

خداجونم من و دست این و اون نسپار خودت مراقبم باش 😘😍
عزیزم مادر خود آدم با مادرشوهر فرق داره  تو برو هفته ای یا ده روز یه بار زنگش هم بزن حالشونم ...

همون کم محلی خودش یه تداخلی تو زندگی ایجاد میکنه ادم هی میخواد بگه چرا زنگ نمیزنن چرا کم محل میکنن از دخالت بدتره چون همش فکر و ذهن ادم درگیر میکنه باز خوبه که خواهرای همسر من اکر بخوان دعوت کنن به من زنگ نمیزنن یا خونه به همسرم زنگ میزدن منم نمیرفتم دیگه تا شد گفتم هر وقت زنگ زدن بگو با خانمم هماهنگ کنید این دعوت کردنا رو اونا مجبور میشدن به من زنگ یزنن اگر به من نزنن من نمیرم چون منو دعوت نکردن که 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همون کم محلی خودش یه تداخلی تو زندگی ایجاد میکنه ادم هی میخواد بگه چرا زنگ نمیزنن چرا کم محل میکنن ا ...

من شوهرم خاهر نداره و پدرشوهرم فوت شده  و خیلی انتظار محبت داره از مادرش بهر حال هیشکی مادر نمیشه

ولی خانواده شوهرمنم همین مدلین البته سر میزنن بهمون خودشون ماهی یبار میان دیدن دخترم اما این همه سال ...

واسه منم نباید مهم باشند ولی با روحیه ای که دارم اصلن نمیتونم خودمو با این رفتارا کنار بدم.متاسفانه

واسه منم نباید مهم باشند ولی با روحیه ای که دارم اصلن نمیتونم خودمو با این رفتارا کنار بدم.متاسفانه

باهاش کنار بیا گلم 

برا اعصاب خودت بهتره 

سعی کن متوقع نباشی ازشون 

مثلا ما خونه خریدیم میدونستم پدرشوهرم کادو نمیده اصلا براشم مهم نیس پسرش چکار میکنه 

کادو هم درحد دویست تومن اورد و یه شیرینی 

چون از قبل تو ذهنم توقع نداشتم هیچی هم برام مهم نبود انا وقتی دوستم پرسید کلی تعجب کرد گفت مگه میشه و... گفتم اره میشه دوستم تمام زندگیش از پدرشوهرش توقع داشته همیشه ام عصبیه خب وقتی نمیدن من خودم و ب اب و اتیش بزنم یا شام دعوتم نمیکنن یا زنگ نمیزنن ببینن چه خاکی تو سرمون میریزیم؟؟؟

همیشه میگم من توقع ندارم پس کسی هم نباید ازم توقع داشته باشه 

چیزی که عوض داره گله نداره 

اوناهم مریض میشن شوهرت وظیفه داره رسیدگی کنه از شما توقعی نیس 

خداجونم من و دست این و اون نسپار خودت مراقبم باش 😘😍
همون کم محلی خودش یه تداخلی تو زندگی ایجاد میکنه ادم هی میخواد بگه چرا زنگ نمیزنن چرا کم محل میکنن ا ...

نمیدونم گلم من مادرشوهرم یه کشور دیگه س

فقط میدونم میخاد سر به تن‌من نباشه خخخ

الان شوهرم میگه بیا بریم میگم نه میرم نه میزارن بری خخخ

دل من از تو چه پنهان...که تو بسیار خررررری
باهاش کنار بیا گلم  برا اعصاب خودت بهتره  سعی کن متوقع نباشی ازشون  مثلا ما خونه خ ...

واسه ما هم همینه بهتر نیست.اما بی محبت بودن پدر و مادر نسبت به فرزندان خیلی بده

خوشبحالت نمیبینیشون .توقعی هم پیش نمیاد

خخخ 

مادرشوهرمن یا پرته یا خودشو زده به اون راه 

چرا آدم توقع داره من واسشون سوغاتی فرستادم اون چی کوفت هم نفرستاد

منم اتفاقا دیشب شوهرم میگفت بیا بریم گفت مادرت از من خوشش نمیاد من نمیام میگه بیا اگه تو رو تحویل نگرفت من یه ساعت اونجا نمیمونم گفتم وقتی برم مجبور تحمل کنه

الان زنگ هم میزنه میگه با خانمت بیا ولی اگه اون آذیت میشه تنها بیا 

ولی من گفتم کور خوندی بزارم تنها بیاد که تو چند وقت نگهش داری

دل من از تو چه پنهان...که تو بسیار خررررری
ادم محترم هر جایی رو با دعوت میره. همون جور که مادرشوهری که بی دعوت سرشو بندازه پایین و بیاد خونه عر ...

سبک زندگی آدم ها متفاوته ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

ما خوشبختانه ازین سخت گیری ها نداریم ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

محترم و نامحترم بودن رو شما مشخص نمیکنید 

این که چقد دوس داشتنی هستید این رو مشخص می‌کنه 

سبک زندگی آدم ها متفاوته ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩ ما خوشبختانه ازین سخت گیری ها نداریم ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩ محترم ...

من الان با دعوت خودمون اومدم خونه مادرشوهرم حالا دیدم به اون یکی از جاریام زنگ زده دعوتش کرده گفته اره فلانی ناهار اینجاست شمام بیاین حالا هفته که 7 روزه پنج روزش اینجان یکبار بما زنگ نمیزه بیاین اعصابم خرابه خرابه نمیدونم چه کنم

خخخ  مادرشوهرمن یا پرته یا خودشو زده به اون راه  چرا آدم توقع داره من واسشون سوغاتی فرست ...

الان اومدم خونشون اعصابمم خرابه اون یکی جاریمم دعوت کرده اما هیچوقت که اونا اینجان بما رنگ نمیزنه .خیلی بدم میاد ازش الان بدتر شده نمیدونم چه رفتاری کنم دلم خیلی گرفت از سادگبم

سبک زندگی آدم ها متفاوته ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩ ما خوشبختانه ازین سخت گیری ها نداریم ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩ محترم ...

یعنی من واسش دوست داشتنی نیستم؟؟؟ حتی بچه هام؟؟حتی شوهرم که بچشه؟؟؟؟؟و منو و بچه هامو بخاطر اون تحمل کنه