پدر شوهرم خیلی اذیتم میکنه خیلی ی دختر با ی عروس دیگه هم داره قفلی زده رو من خستم کرده.شوهرمم از خونه فراریه انقدر غر میزنم.تو ی حیاط زندگی میکنیم و وقت و بی وقت خونه من هستش و منو میپاد و منو چک میکنه.شوهرم وند دفه تو روش وایستاد بهش گفت ب زن من چکار داری همش توی خونس ن تفریحی داره ن جایی مبرمش اینم بگم من توی شهر غریبم.خلاصه خیلی بلا سرم میده .دلم رو میشکنه.امشب شلم خونشون بودیم جلو همه منو سکه ی پول میکنه ارزوی مرگش رو دارم.از امام حسن و امام رضا فقط مرگ و جون دادنش رو میخوام.شوهرم خیلی غصه میخوره خودشم مریضه پارسال شیمی درمانی میشد.الان یکسره داره سیگار میکشه.برام دعا کنین دوستان نجات پیدا کنیم
تمامي دينم به دنياي فاني،شراره ي عشقي که شد زندگانی،به ياد ياري خوشا قطره اشکي،به سوز عشقي خوشا زندگاني،هميشه خدايا محبت دلها،به دلها بماند به سان دل ما،که ليلي و مجنون فسانه شود،حکايت ما جاودانه شود،تو اکنون ز عشقم گريزاني،غمم را ز چشمم نمي خواني،از اين غم چه حالم نمي دانی،پس از تو نمونم براي خدا،تو مرگ دلم را ببين و برو،چو طوفان سختي ز شاخه غم،گل هستي ام را بچين و برو،که هستم من آن تک درختي،که در پاي طوفان نشسته،همه شاخه هاي وجودش،زخشم طبيعت شکسته
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
ولی شوهرت خوبه که طرفه توعه شوهر من اینجورمواقع یکمیم من بدهکار میشم
این دنیا و اون دنیا میسپرمت دست خدا✋خدا خودش میدونه چیکارت کنه که باعث زندگیم میشی.ولی اینو بدون اگه نتونم از یقت بگیرم اون دنیا دست از یقت برنمیدارم✋تقدیم به ننه نمک بحرومش😏 💕چوب خدا صدا نداره💕
زندگی به قدر کافی سخت هست نمی دونم چرا یه عده سخت ترش می کنند!!!
خانواده شوهر من هم همین طور بودن چند سال بود کلید کرده بودن رو من!! آخر دست مادرشوهرم برگشته می گه ما دلمون از جاهای دیگه پر بود سر تو خالی می کردیم!!!!
هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤
میتونی برو از اونجا..نمیتونی زیاد جلو چشش نباش محل ...نزارش یک عقده ایی ب تمام معناست ..مث پدرشوهر من 😳..اینا با حرف و تیکه با زبون نیش دارشون دل میشکنن جواب خدا و طرف مقابلشون رو چی میخان بدن ..دنیا دار مکافاته عزیزم نگران نباش
نگران نیستم .همه چیز درست میشود.آب ریخته روی زمین،جمع نه اما خشک میشود.قلب شکسته خوب نه اما ترمیم میشود.وهنوز هم میتوان در گلدان شکسته گل کاشت.