2777
2789
عنوان

نفرین

| مشاهده متن کامل بحث + 770 بازدید | 26 پست
من زیاد نمیرم نمیام.اون یکسره خونه منه با اینکه بهش محلم نمیذارم

اووف درکت میکنم گلم اصلا حرفاشو محل نزار اون ناراحتی رو توی چهرتون میبینه بیشتر اذیتتون میکنه عقده داره..وقتی حرفی میگه ک ناراحتتون میکنه محکم  بهش بفهمونین ک ناراحتتون کرده ..ولی سعی کنید بی احترامی نکنید..خداکمکتون کنه

نگران نیستم .همه چیز درست میشود.آب ریخته روی زمین،جمع نه اما خشک میشود.قلب شکسته خوب نه اما ترمیم میشود.وهنوز هم میتوان در گلدان شکسته گل کاشت.
اووف درکت میکنم گلم اصلا حرفاشو محل نزار اون ناراحتی رو توی چهرتون میبینه بیشتر اذیتتون میکنه عقده د ...

بی احترامی نمیکردم ولی الان هر چی از دهنم در میاد بهش میگم.زندگیمو نابود کرد.من با شوهرم اجازه نداشتم جایی برم شوهرم رو از خونه فراری داد باعث شد شوهرم بره با زن دیگه خودش رو خالی کنه.خیلس بلا سرم داد از شب عروسیم ک ده سال پیش بود تا همین الان.

خیلی فوضول زیاد شده خودتو جمع کن احمق

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

بی احترامی نمیکردم ولی الان هر چی از دهنم در میاد بهش میگم.زندگیمو نابود کرد.من با شوهرم اجازه نداشت ...

خونتو عوض کن بهترین کار

نگران نیستم .همه چیز درست میشود.آب ریخته روی زمین،جمع نه اما خشک میشود.قلب شکسته خوب نه اما ترمیم میشود.وهنوز هم میتوان در گلدان شکسته گل کاشت.
ن چون میدونه حق با منه میدونی چقدر تهمت های الکی بهم میزنه

اخه چ تهمتی میزنه

در من دخترکی پریشان با قلبی پر از درد چشمانی پر از اشک ایستاد      اما خود من هنوز قوی ایستاده ام♡♡○●
چجوری شوهرت با زن دیگه خودشو خالی کرد؟ 

گشت و گذار .با من هیچ کجا نمیتونست بره حتی زمانی ک منو میخواست ببره تهران پیش پدر مادرم باید با دعوا می فتم

اخه چ تهمتی میزنه

ب همین شب عزیز.منو ب برادر زادم ک ۲۰ سالشه میچسبونه یا ب پسر عموم یا ب دوستای شوهرم.جایی ک این باشه نباید با مردا حرف بزنم.حتی میگه تو با برادرمی برادرش میترسه بیاد خونمون.شوهرم بهش مسگه تو مشکل داری

ب همین شب عزیز.منو ب برادر زادم ک ۲۰ سالشه میچسبونه یا ب پسر عموم یا ب دوستای شوهرم.جایی ک این باشه ...

ای وای برمن خدا بزنه به کمرش اخه چرا خدا نابودش کن ادما این وصله هاشو به عروسش که مثه دخترشه نمی چسپونه این مریضع خودش اینطوریه حتما فک میکنه همه مثه اونن احمق عوضی 

در من دخترکی پریشان با قلبی پر از درد چشمانی پر از اشک ایستاد      اما خود من هنوز قوی ایستاده ام♡♡○●
ای وای برمن خدا بزنه به کمرش اخه چرا خدا نابودش کن ادما این وصله هاشو به عروسش که مثه دخترشه نمی چسپ ...

بهش گفتم انقدر ب من تهمت نزن.چند بار شوهرم بهش گفت من همه جور باهات رفتار کردم ب این نگو اینجوری بابامی نمیتونم دست روت بلند کنم