2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام  دكتر براى من ويتس رو تجويز كرد ، ٢-٣ عدد خوردم بهم نساخت .  الان ٢ بسته دارم ، اگه ...

سلام لطفا لطفا با من تماس بگیرید . من برای پسرم ویاس میخوام و گیرم نمیاد ! 09126182927

این تجربه ی من درباره بیش فعالی بزرگسالان و کنار اومدن باهاش با داروی ویاسه اوایل که فهمیدم بیش ...

یعنی کپی پیست زندگی من ، رفتم پروفایل باز کردم فقط اینو بگم بهت . الان فقط ویاس مصرف میکنی ، حالت خوب شده در کل ؟ دکتر منم ویاس سی داده تازه شروع کردم ، منم ۳۴ سالمه بد خسته از تمام مواردی که گفتی 

سلام لطفا لطفا با من تماس بگیرید . من برای پسرم ویاس میخوام و گیرم نمیاد ! 09126182927

برنامه ی تی تک (titac) رو بریز اسم دارو رو میزنی میگه کجاها دارن قیمتش چنده همه چی ، من دو هفته پیش از داروخونه تاجبخش ظفر گرفتم ، خیلی جاها داشتن

ریتالین: داروی خوبیه ولی تاثیر یکی دو ساعته ریتالین به درد من نمیخوره تازه اضطراب رو هم زیاد   ...

من تهرانم هروقت خواستی بگو برات بگیرم ، عکس نسخه با کپی کارت ملی میخواد ، واست میفرستم اگه خواستی

ریتالین: داروی خوبیه ولی تاثیر یکی دو ساعته ریتالین به درد من نمیخوره تازه اضطراب رو هم زیاد   ...

سلام ببخشید من در مورد ویاس یکم حرف دارم باهاتون اگر مشکلی نداره درخواست دوستی میدم شمارتون رو داشته باشم باهم صحبت کنیم در موردش ،چون قصد دارم مصرف کنم و هیچ اطلاعاتی ندارم ...🙏

سلام دوستان لطفا حتما قبل مصرف ریتالین ویاس و غیره... مطعن بشین که واقعا نیاز دارین بهش و دکتری که براتون تجویز کرده حتما مورد اعتماد هست و تشخیص  درستی داده این داروها به هر صورت مزایایی دارن ولی در کنارش میتونه مشکلات جدی زیادی داشته باشه

من میتونم شماره شمارو داشته باشم ؟ سوال دارم ازتون🙏

تلفنی بهتر میتونم سوالامو بپرسم