2777
2789

ریتالین:

داروی خوبیه ولی تاثیر یکی دو ساعته ریتالین به درد من نمیخوره تازه اضطراب رو هم زیاد  میکنه. من که نتونستم باهاش کنار بیام.
متاسفانه آهسته رهش ریتالین توی ایران نیست. فکر میکنم داروی خوبی باشه

اتوموکسیتین: 

اصلا بدترین چیزی که مصرف کردم همین دارو بود. مدافینیل هم که فقط باعث بیهوابی میشد

ویاس:

دوز ها ی زیادی رو تست کردم اگر دوز درست نباشه تاثیر خیلی بدی روتون میزاره.

ترکیبی که برای من خوب بوده صبح 30 میل و ظهر 30 میل تا آخر شب میتونم مثل یه آدم عادی فکر کنم.
تاثیر خیلی خوبی روی روابط اجتماعیم داشته.
برای هر کسی یه دوز جواب میده و متاسفاده باید با روش تیتراسیون و آزمایش خطا اون دوز رو پیدا کنید که خیلی وقت میبره.
در نهایت میبینید چقدر تاثیر مثبتی روی زندگیتون داره. کوچترین مشکل بیشفعالی تمرکز کردنه
حالا بدیش برای من اینه که توی شهر کوچیک من گیر نمیاد مجبورم برم یه شهر دیگه!!

برای من هزار برابر ریتالین خوب بود.

بعد یه مدت میبینید اصلا حالت سر خوشی بهتون دست نمیده بدنتون بهش عادت کرده و تنها چیزی که براتون میمونه یه زندگیه عادیهو البته به کمک دارو و روان درمانی
بدون این چیزا هم میشه باهاش کنار اومد ولی من ادمی نیستم که بزارم چیزی تحت کنترلم نباشه.

نکته های روانی:

اگه شغلتون جوریه که نیاز دارید مدت زیادی روی چیزی تمرکز کنید از نویز سفید استفاده کنید بد نیست

اگه با مردم زیاد برخورد دارید دوز کمتر دارو رو پیشنهاد میکنم.

اگه شغلتون فنیه (یا به اصطلاح یدی) بازم دوز خیلی کمتر رو پیشنهاد میکنم

و البته تاکید میکنم اینایی که نوشتم نظرات تخصصی نیست و فقط تجربیات منه.

امیداورم برای شما مفید باشه 

ریتالین: داروی خوبیه ولی تاثیر یکی دو ساعته ریتالین به درد من نمیخوره تازه اضطراب رو هم زیاد   ...

سلام بی زحمت آنلاین شدید خبر بدید بهم سوالاتی دز مورد قرص ویاس دارم

خسته از جهان آدمها، می روم درخت برگردم🕊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای این ویاس چرا اینجوری بود ... حس سرخوشی میده ... بدتر بیش فعال میشه ادم ... من امروز روز اولم بود ...

سلام دقیقا منم اینجوری بودم روز اول.

یه سوال شما سر درد نگرفتین؟

من تازه ویاس رو شروع کردم ماتوراید قبلا میخوردم 36 اندازه 3 تا و نصفی ریتالین 10 اثر داشت و یه بار اول صبح باید می‌خوردم بد نبود ولی آنچنان اثری نداشت الا پیدا نمیشه ماتوراید ویاس برام نوشتن روز اول رو هوا بودم، تمرکزم خیلی خوب شد اصلا عالی و فوق العاده حس میکردم مواد زدم بعد چند ساعت ضربان قلبم زیاد شد طوری که نگران شدم سر درد گرفتم و میل و کشش جنسیم هم خیلی بیشتر شد الا دوروزه سر درد میگیرم ولی ضربان قلبم آروم تر شده البته کنش جنسیم همون جوری خیلی بالارفت موند، الا اذیتت کننده بالاست جوری که مشکل ایجاد می‌کنه برام.

اینم بگم من صبح دوتا 30 میخورم حالا لطفا بقیه تجربه نصیحت یا چیزی میدونید که بهتره بدونم بگید لطفا چون الا موندم نخورم بخورم کمش کنم و...

ریتالین: داروی خوبیه ولی تاثیر یکی دو ساعته ریتالین به درد من نمیخوره تازه اضطراب رو هم زیاد   ...

سلام میشه لطفا بگید الا من چطور دزام رو امتحان کنم و اینکه میگید یه 30 صبح یه 30 ظهر یعنی چند ساعت اختلاف بین این ظهر و صبح شما هست (ساعتایی که می خورید رو حدودا بگید عالیه)

من ویاس دوز ۳۰ را استفاده کردم خیلی خوب بود در تقویت تمرکز کمکم کرد ولی فقط یک مشکل دارم اونم اینه هر وقت ویاس میخورم عرق تنم بوش عوض میشه  و این برای منی که روی بهداشت و بو خیلی حساسم اذیتم میکنه مجبورم هر روز برم حموم دوش بگیرم میخواستم بپرسم از بقیه افراد آیا. افراد دیگه هم مثل من دچار این حالت شدند؟ و سوالم اینه یک دارو چگونه میتواند بوی عرق بدن را تغییر دهد؟

من ویاس دوز ۳۰ را استفاده کردم خیلی خوب بود در تقویت تمرکز کمکم کرد ولی فقط یک مشکل دارم اونم اینه ه ...

من ویاس ۵۰ استفاده میکنم. مشکل بوی عرق ندارم. 

ولی خواهرم ویاس ۳۰ استفاده میکنه اونم میگه بوی عرق و ادرارش تغییر کرد. نمیدونم بخاطر چیه. برای منم جالب شد.