2777
2789

دوستان من از بچگی ببش فعالی شدید داشتم که در خانواده پدرم هم ارثی هست منتها به دلیل حساسیت های مامانم اون موقع من دارو نگرفتم ولی همیشه خیلی مشکل داشتم مخصوصا که بیش فعالی من بیشتر از نوع تکانه ای بود و از سن پایین به پیشنهاد دکتر خیلی فعالیت بدنی داشتم و خب از روش های تمرکزی و ....استفاده میکنم ولی نهایتا خیلی جواب نداد و همیشه زمانی که در موقعیت استرس زا قرارمیگیرم یا در یک موقعیتی که باید طبق برنامه پیش برم و یا درس خوندن علایمم خیلی بدتر میشه 

یه تایمی من ریتالین مصرف کردم که یه تایم کوتاه چندساعته کمی اثر داشت ولی بعدش  حالت های خیلی بد بیقراری برام ایجاد میکرد و زمانی هم که خواستم دیگه نخورم تا چند هفته حالتهای خیلی خیلی وحشتناکی از بیقراری و اضطراب و افسردگی و مشکلات خواب رو تجربه کردم

من روانپزشکم رو عوض کردم وبرام ویاس و ملاتونین تجویز کرد که البته گفت چندین ماه طول میکشه تا دوز دارو و ...مشخص بشه 

دوستانی که تجربه مصرف دارن ایا اینم مثل ریتالین عوارض این چنینی داره؟

و چیز دیگه که شنیدم موجب ریزش مو و لاغری میشه ایا کسی این عوارض رو تجربه کرده

ریتالین: داروی خوبیه ولی تاثیر یکی دو ساعته ریتالین به درد من نمیخوره تازه اضطراب رو هم زیاد   ...

سلام خوبین کاش پیام‌منو زود ببینید من پسرم امروز برای اولین بار ویاس دور سی دادم یک عدد بعد چن ساعت الان ی کم پاهاش میلرزه و عرق کرده و میگه یه کم سرم گیج ماننده ،شما هم اینجوری بودین؟

09224435781 این شماره منه اگه دیدین لطفا بگید نگرانم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام خوبین کاش پیام‌منو زود ببینید من پسرم امروز برای اولین بار ویاس دور سی دادم یک عدد بعد چن ساعت ...

سلام عزیزم پسر منم امروز مصرف کرد دقیقا این علایم رو داره،شما چیکار کردین ؟بهتر شد؟

سلام میشه لطفا بگید الا من چطور دزام رو امتحان کنم و اینکه میگید یه 30 صبح یه 30 ظهر یعنی چند ساعت ا ...

من ویاس میخورم دیگه نمیتونم کلا غذا بخورم چرا کسی در این باره چیزی ننوشته؟

ریتالین: داروی خوبیه ولی تاثیر یکی دو ساعته ریتالین به درد من نمیخوره تازه اضطراب رو هم زیاد   ...

سلام چرا گفاید اگه با مردم زیاد برخورد داریم دوز کمترو مصرف کنیم؟ مگه روابط اجتماعی رو خوب نمیکنه؟منم adhd دارم میورسم قرص بخورم  رفتارم غیر عادی شه