2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 26 پست
شایدفامیلاشون راحت نیستن غریبه بیادتوجمعشون🤔مادراسی غریبه نیست خونه غریبه هم نمیره فامیلشه ولی فامی ...

دقیقا منم حرفم همینه میگم نمیشه هردفعه باشه که 

ولی کو گوش شنوا فقط بلده دعوا راه بندازه.بخدا خودشون (مادرشوهرم و خواهرشوهرام)هرجا بخوان میرن بیشتر وقتا اصن به منم نمیگن 

ولی من کاری ندارم میگم انتظارم نداشته باشن من بهشون بگم با من بیان.من دارم میرم خونه دایی هام و خاله هام و عموم اونو کجا ببرم آخه.یه بار دوبار اومده دیگه.خستم کردن از همشون بدم میاد 

عزیزم این قصه سر دراز دارد!!! فقط نیاز به سیاست محافظه کارانه داری??یکی به نعل یکی به میخ  تج ...

یعنی میگی چیکار کنم.اگه با زبون خوش بگم که حلوتر از من ساکش بستس.داریم با یه ماشین میریم ماشینم پره پره ها یعنی جا نیس.شوهرم گفت اگه بابات نیومد بگم مامانم بیاد دلم میمونه پیشش.منم گفتم نمیسه هردفعه ببریمش که...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی میگی چیکار کنم.اگه با زبون خوش بگم که حلوتر از من ساکش بستس.داریم با یه ماشین میریم ماشینم پره ...

شاید بهتر بود می گفتی فضای ماشین همه بهم چسبیده خدایی نکرده براش خطرناک نباشه?

کلاً حرف مردها رو با کلام مستقیم نباید رد کرد 

مامان خانم مهندس و آقای دکتر هستم.عاشق خدا,طبیعت,موسیقی,شعر و ادبیات ام  
مادر شوهر مثله اجل معلقی ک باید تا اخر عمر تحملش کنی  منم امروز ب خاطرش با شوهرم دعوا کردم و ک ...

یعنی بعضی وقتا میگم برم دست مادرشو بگیرم بیارم خونمون بگم بشین با پسرت زندگی کن.خدااااشاهده بخداااا هفته ای حداقل دوبار خونه منن.الان دیشب شام گفتم اومدن.دوباره امروز ظهر هم بعد از ناهار اومده.خب من چی بگم بهش دیگه واسه چی پاشدی اومدی؟بچه هم ندارم که بگم اونده نوشو ببینه منو شوهرمم بعد یه قرن امروز سرکار نرفتیم تا ظهر خوابیدیم.اومد بیدارمون کرد..تا یه حرفی میزنم به شوهرم برمیخوره.از هرچی مرده حال ادمو به هم میزنن

شاید بهتر بود می گفتی فضای ماشین همه بهم چسبیده خدایی نکرده براش خطرناک نباشه? کلاً حرف مردها رو با ...

عزیزم اگه میگفتم جا تنگ میشه میگفت بابات میخواست بیاد تنگ نبود؟

اسی عزیز ب نظرم قبل از اینکه اون بیاد شما برین خودتونو بندازین خونش 

یا اگ اومد با خنده بگو امروز قرار گذاشته بودیم یه روزه دونفره رو بگذرونیم یه جوری بهش بفهمون ک شام هم نیاز ب تنهایی دارین 

یا صاحب الزمان..منو دریاب... 🤲
اسی عزیز ب نظرم قبل از اینکه اون بیاد شما برین خودتونو بندازین خونش  یا اگ اومد با خنده بگو ام ...

یه سری چیزا رو باید بفهمن دیگه اگه عید یادت باشه قرنطینه بودیم چند روز اینا کل قرنطینه رو به جز ظهرا خونه من بودن شبم میموندن البته پدرشوهرم نمیاد بیشتروقتا مادرشوهرمو و دختراش 

مادر شوهرم چند روز میخاس بیاد خونمون حتی غذا هم درست میکردم بعد نمیومد ،ب شوهرم گفتم من ک مسخره نستم از صبح خونه رو مرتب میکنم و نمیاد اخر شوهرم گفت 

مادرم گفته باید زنت زنگ بزنه منو دعوت کنه ،!!!   

مگه ما هرروز میریم خونه اونا اون میزنگه منو دعوت میکنه 

خاب یک بار دعوت میکنن دیگه غریبه ک نیس هردقیقه کارت دعوت بفرستم براشون 

حالا هم عزیزم تو اونجوری دردسر داری من اینطور باس برای مادرشوهره لیموزین بفرستم ، به من باشه ک میخام صد سال نیاد فقط ب خاطره شوهرم تحملش میکنم 

یه سری چیزا رو باید بفهمن دیگه اگه عید یادت باشه قرنطینه بودیم چند روز اینا کل قرنطینه رو به جز ظهرا ...

وااای طفلکه بیچاره 

هرکسی یه جور با این مادرای فولادزره باید درگیر باشه

مادر شوهرم چند روز میخاس بیاد خونمون حتی غذا هم درست میکردم بعد نمیومد ،ب شوهرم گفتم من ک مسخره نستم ...

باز خوبه دعوتش نمیکنی نمیاد.من دعوتم نکنم شب نشینی هم شده خودشون میان.خیلییییی وقتا من برنامم بخاطره اونا به هم خورده.بعضی وقتا علنی میگم ولی انگار به دیوار میگی

مال ما میاد فامیلاشم میاره با خودش!!! هتل مریم هستم!! بدون دعوت میاد با مهمون میاد پروام هستن فامیلاش ایش و فیش میکنن برا غذاهام درحالیکه خودشون امکان نداره غذاشو بخوری مسموم نشی.