2789
عنوان

مادرشوهر

229 بازدید | 26 پست

من ۶ ساله ازدواج کردم ۳بار رفتم خونه فامیلام شمال.که دوبارشو مادرشوهرمو بردیم.حالا بازم میخوایم ب یم با خانوادم خونه فامیلامون شوهرمم میگه مامانم بیاد.مامانشم آدمی نیستش که نیاد اصلا غیر ممکن بگی بیا بریم جایی یا بیا بریم بیرون اما قبول نکنه.انگار از قفس آزاد میشه.منم دوس ندارم هربار باشه.بخدا من ماه عسل نرفتم بخاطر شرایط شوهرم بعد خواهرشوهرم گفت پس کی میخواید برید ماه عسل بریم شمال😐 منم گفتم ماه عسل مگه دوتایی نبود.بخدا خسته شدم سره همین قضیه مادرشم با شوهرم دعوام شد خودش باید بفهمه سر جاهازی من نیستش که هرجا برم ببرمش

وقتی با خانوادت میرید که معنی دونفره نمیده که مامانشم باشه چه عیبی داره؟خانواده خودت باهاتن مشکلی نیست مامان شوهرت هست مشکل داری چرا؟

⭕️⛔️💯📵❌بحث با ابله ممنوع❌⛔️📵💯 ⭕️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

به شوهرت بفهمون که قرارنیست هرجارفتی مادرت هم بیاداگرهم اصرارداره مامانش بیادبگوبه سلامت بفرمابامادرت برو

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤

مادر شوهر مثله اجل معلقی ک باید تا اخر عمر تحملش کنی 

منم امروز ب خاطرش با شوهرم دعوا کردم و کلی نفرینش کردم زندگیمو جهنم کرده 

یا صاحب الزمان..منو دریاب... 🤲
وقتی با خانوادت میرید که معنی دونفره نمیده که مامانشم باشه چه عیبی داره؟خانواده خودت باهاتن مشکلی نی ...

شایدفامیلاشون راحت نیستن غریبه بیادتوجمعشون🤔مادراسی غریبه نیست خونه غریبه هم نمیره فامیلشه ولی فامیلای اسی چه نسبتی بامادرشوهراسی دارن هردفعه ازش پذیرایی کنن؟؟؟😑😐

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤

کلا بعضیها عروس شمالی میگیرن انگارگارانتی ویلای شمال مادام العمرو گرفتن ول کن عروس و خونوادش نیستن تواین گرونی یکم‌ملاحظه و حیاهم خوب چیزیه ازین موردها زیاد دیدیم 

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن
شایدفامیلاشون راحت نیستن غریبه بیادتوجمعشون🤔مادراسی غریبه نیست خونه غریبه هم نمیره فامیلشه ولی فامی ...

استارتر طوری که حرف زد یعنی خودش مشکل داره با بودنش نه بقیه میگه دونفره باشیم با هم و این حرفا حرفی از بقیه نزد 

⭕️⛔️💯📵❌بحث با ابله ممنوع❌⛔️📵💯 ⭕️

عزیزم این قصه سر دراز دارد!!!

فقط نیاز به سیاست محافظه کارانه داری??یکی به نعل یکی به میخ 

تجربم ثابت کرده گارد گرفتن و مقابله به مثل شرایطو بدتر می کنه!!

علی الحساب از کرونا و سن مادرش کمک بگیر شاید افاقه کرد...

مامان خانم مهندس و آقای دکتر هستم.عاشق خدا,طبیعت,موسیقی,شعر و ادبیات ام  
شایدفامیلاشون راحت نیستن غریبه بیادتوجمعشون🤔مادراسی غریبه نیست خونه غریبه هم نمیره فامیلشه ولی فامی ...

👏👏👏👏👏👏👏👏👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

مامان خانم مهندس و آقای دکتر هستم.عاشق خدا,طبیعت,موسیقی,شعر و ادبیات ام